stivo Opublikowano 11 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2009 Tyro2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shoq Opublikowano 18 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2009 (edytowane) Edytowane 18 Czerwca 2009 przez luqash Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marminho Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2009 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilear Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2009 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w0jtass Opublikowano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2009 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2009 można prosić o tapetę z tym Lancerem? :) z gory thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2009 To ja Ci zapodam linka (bo miałem już tą tapetkę gdzieś przed rokiem) i sobie wybierzesz rozdzielczość ;) LINK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freeq27 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2009 Nic specjalnego :) Zmodyfikowalem troche styl z Samurize, w przyszlosci zrobie sobie wlasna grafike, ale narazie nie mam na to czasu ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2009 To ja Ci zapodam linka (bo miałem już tą tapetkę gdzieś przed rokiem) i sobie wybierzesz rozdzielczość ;) LINKPodziękował [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenthin Opublikowano 27 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2009 (edytowane) Mój pulpit: Edytowane 27 Czerwca 2009 przez RaNa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 Powiem wam ze podziwiam wasza prace , siedze nad tym juz 3 godzine z tymi wszystkimi programikami i mi nic nie wychodzi ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smigi Opublikowano 8 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2009 (edytowane) Witam wszystkich, dorzucam się ze swoim pulpicikiem, tak na dobry początek:) Jest to mój aktualny pulpit, ale niebawem mam zamiar trochę pozmieniać, także na bieżąco będę podrzucał nowe zrzuty;) To co tu widać: BrickoPack Vista Inspirat 2 skórka Vista Aero + zegar ClockX + Rainlendar v.2.5 + Rocket Dock [+Stack Docklet] + TransBar + Y'z Shadow + [modyfikacje eksplorera] Vista Drive Icon i ViSplore pulpit1 pulpit2 PS.~w0jtass co to za paseczek z przyciskami po lewej stronie u Ciebie? Widziałem już na kilku screenach coś takiego a by mi się przydało...:) Edytowane 8 Lipca 2009 przez smigi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 8 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2009 ktoś zna jakąś dobrą stronkę z darmowymi tapetami, na których są jakieś kosmiczne widoki albo zwykły hawajski widok i kilka planet na niebie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 16 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2009 ;0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarowaaa Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2009 Mega minimalizm :) Nowa wersja, chyba już tak zostanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cahir- Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Tapeta: Lone_Buoy_by_l8 Tapeta: _earth_by_n4u2k_1680x1050 Rocket Dock + StackDocklet: ikony moje. Rainmeter: Dark rainmeter by jsmorley Jedyny problem to z odczytem przez to taktowania procesora :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterMac Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2009 (edytowane) VS: Watercolor Emico Black, troszke zmodowany przezemnie, więcej info 3322785[/snapback] ktoś zna jakąś dobrą stronkę z darmowymi tapetami, na których są jakieś kosmiczne widoki albo zwykły hawajski widok i kilka planet na niebie? http://-kol.deviantart.com/art/Hot-and-Cold-128360914 Edytowane 10 Sierpnia 2009 przez PeterMac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Fajnie, ale z ciemnym dockiem wyglądałoby jescze lepiej. W każdym bądź razie jest fajnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2009 (edytowane) Mam pytanie odnosnie samurize. Chce sobie zrobic wyswietlanie naglowkow z RSS. Sciagnalem sobie plugin saRSS i wszystko pieknie ladnie chodzi jesli mowa o stronach gdzie rss jest przekazywany przez stronki z koncowka php. Jesli jednak mowa o *.xml to juz mi to nie dziala. Macie jakis pomysl jak to obejsc? Ew wchodzi w gre jakis lajtwy programik co bedzie zapisywal dane z rss do pliku txt a potem w samurize odczytam sobie tego txt i przekonwertuje tak jak bede chcial. Jednak nie ukrywam, ze wolalbym jakies rozwiazanie z samym Samurize. Jakies pomysly? edit: co najsmieszniejsze po 2h szukania :P wreszcie mi sie udalo to odpalic. Jesli ktos bedzie mial problem to istnieje jeszcze plugin pNews2 i tam dziala wszystko jak zloto. Edytowane 11 Sierpnia 2009 przez sector Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2009 17th of August edit @stivo Nieaktualne o kilkanaście minut. Było. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2009 AQQ masz nieaktualne :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolekstra Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2009 @Rikki Można Prosić o Theme? ;) z góry Thx ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2009 To zwykły Windows 7 z tapetą Old China po odpowiednim przycięciu. ;) Bez żadnego softu spowalniającego działanie OSa [; Komunikator to AQQ ze skórą BlackOrange a foldery to potworzone biblioteki z customowymi folderami made by me na podstawie tego .PSD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Ladne te foldery :) Pogratulowac! A ja chyba bardziej sie przyjrze temu AQQ :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobian Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2009 (edytowane) Czerwono mi :wink: Update Edytowane 29 Sierpnia 2009 przez Kobian Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2009 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterMac Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2009 (edytowane) Edytowane 29 Września 2009 przez PeterMac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RRBM Opublikowano 15 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2009 http://3mb.us/images/177_desktop.pngPoproszę o tapetę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterMac Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2009 proszę bardzo :) http://interfacelift.com/wallpaper_beta/de...ightenment.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 30 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2009 (edytowane) Natchniony tapetą zaprezentowaną przez PeterMac w ramach walki ze stresem przygotowałem sobie od taki Projekcik czysto "4Fun" ;) Opis: Zaczynamy od lewej a więc ikony Dokumenty, Mój komputer i tak dalej jest to RocketDock ze 100% przeźroczystością dla swojego paska (tłumaczenie: paska nie widać ikony są) opis pod ikonami namalowany w programie graficznym zintegrowane z tapetą (tłumaczenie: namalowane na tapecie). Niżej mamy przeglądarkę obrazków, już opisywane w tym temacie ImgCH, same obrazki wyświetlane w Samurize a tło tak samo jak opisane wyżej ikony. Następnie mamy kontrolę WinAmp'a tło jak poprzednio natomiast widmo za pomocą wtyczki do WinAmp'a jest przekazywane do Samurize, sama kontrola odbywa się za pomocą autorskiego programiku który nazywa się WAC, z tego co widziałem jest pełno tego typu aplikacji ale co swoje to swoje ;) Górny pasek w środkowej części ekranu to ObjectDock ze stylem AeroTab i to wszystko o pasku. Cała praw cześć (z wyłączeniem Video) to wykresy, paski, przyciski w Samurize a tło dla nich jak poprzednio wkomponowane w tapetę. Na koniec okienko Video, denerwowało mnie że nie ma żadnego normalnie działającego gotowca do puszczania teledysków do Samurize to sobie napisałem taki, tło jak wszędzie zintegrowane z tapetą, samo okno odtwarzacza to program nazwany WMP (widać że mam zboczenie do nazw skrótowych) i jest to po prostu kontrolka Windows Media Player na konfigurowalnej formie, natomiast przyciski do odtwarzacza są obsługiwane przez program Ctrl który wysyła polecenia do odtwarzacza za pomocą Samurize. No i to było by na tyle ;) Edytowane 1 Listopada 2009 przez Mardok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...