.PaVLo. Opublikowano 26 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2010 Windows 7 24Hr World Clock Gadget http://windows.microsoft.com/pl-PL/windows7/products/features/sticky-notes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2010 dzięki. o coś takiego chodziło. jest możliwość żeby sticky notes nie pojawiało się na pasku zadań? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 29 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2010 Ostatnio troche sie bawilem i stworzylem cos takiego: Pod ta okragla ikona ze smokiem kryje sie menu ze skrotami do gier. Zostalo jeszcze tylko przyciemnic czerwony kolor w ikonach u gory. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalOst Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2010 (edytowane) http://www.deviantart.com/#/d2t0c9e lekko zmodyfikowany skin z dA... Edytowane 11 Października 2010 przez zal0st Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 28 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2010 (edytowane) Jako, iż chwilowo nie mam dostępu do mojego blaszaka (kisi się 30km od mojego obecnego miejsca pobytu), to uraczę was zrzutem z Winda podłączonego do CRT 17" (wiem, wiem, nie jest wybitnie ładnie, defowo wręcz). Edytowane 28 Lipca 2010 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2010 (edytowane) Najnowsza ewolucja mojego pulpitu... :) Edytowane 13 Sierpnia 2010 przez SpiderMAN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Pogodę też sobie zrób w rainmeterze, ten element aktualnie odstaje [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Plusik za procek, miałem ten sam ;) Jak ci działa 7? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2010 @SpiderMAN Co to za sidebar z prawej strony? gdzie to zassac ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Rainmeter - stont: Rainmeter.net Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Powiedzcie... czy Samurize już do końca umarło? :-| We wtyczkach zastój, sporo nieaktualizowanych, porzuconych. Sam Samurize da się jeszcze zmusić do funkcjonowania pod 7x64, ale wiele wtyczek pod x64 nie jest w stanie już funkcjonować, a inne nie lubią się z nowymi wersjami programów - foobar 1.1 nie chce współpracować ze standardowymi pluginami. Czy jest jakikolwiek godny następca Samurize, czy jesteśmy skazani na rainmeter i jemu podobne? <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2010 W samurize bardzo przyjemnie tworzyło się UI, szkoda, że nie jest już dawno aktualizowane. Nie jestem sobie w stanie przypomnieć żadnego alternatywnego oprogramowania tego typu godnego uwagi. A Rainmeter gryzie się z aplikacjami w pełnym ekranie i "przebija" przez nie. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2010 A Rainmeter gryzie się z aplikacjami w pełnym ekranie i "przebija" przez nie. Nawet przy zaznaczonym: keep on screen? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Sam nie wiem, nie sprawdzałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Że niby przebija np. przez odtwarzacz filmów na fullscreenie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2010 (edytowane) Edyta... już jest ok. :'] Edytowane 27 Sierpnia 2010 przez KHOT 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2010 @stivo: przez Obliviona i Fallouta 3. Co chwilę migał mi ekran. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Do gier to ja go wyłączam, bo czasem niektóre gierki lubią sobie poskakać po rozdzielczościach i nie chce mi się potem znowu bawić w ustawianie na pulpicie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BastianCJ47 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2010 KHOT czy mógłbym Cię prosić o Tapetę ? :) Będę Wdzięczny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Ofc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Plusik za procek, miałem ten sam ;) Jak ci działa 7? Szybko i sprawnie... W końcu wykręcony o ponad 0,5GHz... i 2GB ramu daje spoko wydajnosc... Wedlug miernika Windowsowego 3.6 @SpiderMAN Co to za sidebar z prawej strony? gdzie to zassac ;-) Rzuc maila na pw to ci wysle... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesos Opublikowano 25 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2010 Witam, Szukam i szukam i znaleźć nie mogę. Poszukuje, bo gdzieś kiedyś obiło mi się o oczy, grafika 3d? foto makro? Coś w tym guście. Przedstawiało płytkę pcb z kondensatorami i innymi kminami i wyglądało to jak ogromne miasto z wieloma ulicami. kojarzy ktoś?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 25 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2010 (edytowane) Jedyne co mi przychodzi do głowy to animacje z filmu "Hackers" z Angeliną Jolie :D Przy okazji, parę spóźnionych screenów z mojego desktopu po przesiadce na 7kę Professional x64: Standardowe Aero z kolorem zmienionym na czarny, gadżety na pulpicie to Presto's Clock, standardowa Pogoda, Computer Status v2, i przerobiony GMail Reader. foobar2000 DeafaultUI & Pretty Popup, WTW2 z podmienionymi ikonkami sieci na te z AQQ, rozwijane menu to Free Launch Bar. Edytowane 27 Września 2010 przez YogiCK 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesos Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2010 Twoja tapeta też jest najs, można prosić? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2010 http://img36.imageshack.us/img36/745/nuclearexplosion1280x10.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2010 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2010 Można prosić o źródło tej tapety? Przyda się :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2010 Proszę bardzo (duża rozdzielczość 7087x4251) http://www.buzzingbible.com/images/Jesus-vs-Satan.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 24 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2010 U mnie prosto i czysto - czyli tak, jak lubię ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 24 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2010 Proszę bardzo (duża rozdzielczość 7087x4251) http://www.buzzingbi...us-vs-Satan.jpg Ten link nie działa, naszukałem się po nazwie na googlach i nic. Masz może ją gdzieś na dysku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...