chris_gd Opublikowano 3 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2011 troche nawalone, ale ma byc praktycznie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2011 Nie pokaże swojego pulpitu, bo u mnie zmienia się tapeta i od czasu do czasu jakiś nowy skin do Rainmeter i właśnie dla odmiany postanowiłem przenieść do tej aplikacji bardzo fajny analogowy zegar z najnowszego Androida. Więcej tu ICS Analog Clock by ~desss on deviantART Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 11 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2011 (edytowane) Edytowane 11 Listopada 2011 przez stivo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2011 Bardzo fajna skórka. :D Jak można taką zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2011 (edytowane) Po prawej stronie kalendarz z Rainlendara - skórka Statica 1.5. Wystajace obok zakładki to ObjectDock Plus. Pozostałe gadżety to Rainmeter - kosz, zegar (Flip Clock), dyski (HDDstatus) i informacje systemowe u góry (skin Gnometer). Praktycznie wszystko znalezione na DeviantArt. Styl widnowsa - Win7-blend + zmieniona ikona startu. Edytowane 13 Listopada 2011 przez stivo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2011 Masz może to wszystko w jednym pliku? :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2011 Nie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2011 Nie wolisz trzymać danych na większych partycjach i pogrupowanych w odpowiednie katalogi? Imo prościej (wiem, czepiam się). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2011 Tak, ale potem musiałbym mieć skróty do folderów na pulpicie ewentualnie na jakimś pasku. Poza tym defragmentacja większego dysku trwa zdecydowanie dłużej. A i gry przynajmniej siedzą na początku dysku ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2011 Trochę się nudziło w ten weekend ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2011 Jest potencjał ale IMO zbyt dużo różnych stylów jest tam napakowanych (IM i player mają różne okna, lista IM jest czarna i matowa zaś widget kosza jest szklany). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eyeofstorm Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2011 Wersja na kolejne 12 miesięcy :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leonzio666 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2011 (edytowane) A tak wygląda mój :) Windows theme - QS Counter elements Rainmeter - skin enigma - trochę zmodyfikowany + Lexis Clock 7-stacks - grupy programów na pasku Winamp - skin Beautiful Simplicity - deviantart Tapety - slideshow - część z deviantart, część z wallbase.cc (polecam zwłaszcza to drugie) Ikonki - devineicons by ipapun - deviantart Edytowane 12 Grudnia 2011 przez Leonzio666 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fructo Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2012 Wersja na kolejne 12 miesięcy :lol2: Jestem fanem. Coś więcej o pulpicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finchy Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2012 (edytowane) Win 7 Aero + własna kompozycja / podstawowy Rainmeter po drobnych modyfikacjach / jetAudio Toolbar Edytowane 3 Lutego 2012 przez Finchy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melampus Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2012 (edytowane) Oto moje nowe wariacje :rolleyes:. Łatwo możecie się domyśleć, że inspiracją jest nowa wersja okienek, a dokładniej interfejs metro. Baza Rainmeter z nakładką omnimo 4.1. Iknoy przezroczyste na 30%, po najechaniu rozjaśnienie na full. Przy czym w dolnym lewym rogu pulpitu panel startu oraz pogody i dzień tygodnia bez efektu wygaszenia - 100% rozjaśnienie. Swoją drogą to dałbym nobla autorowi wspomnianej nakładki. Spróbujcie sami. Szczególnie polecam początkującym w temacie rainmetera. PS. Posiada ktoś z Was namiar na jakąś ładną ikonę w pgn do google maps? Ta, którą tutaj mam raczej z ostateczności. Edit. Dzięki Rikki :D Edytowane 2 Marca 2012 przez Melampus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2012 Browsing Icons on deviantART 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sparr Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2012 to ja dodam też coś od siebie Wykorzystany rainmeter i rocketdock 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2012 (edytowane) Prosta zadałoby się rzecz. Chcę w win7 zmienić wygląd ikon programów na pasku zadań. Nie ikon skrótu, nie przypiętych programów, normalnych programów które chodzą na pasku (grupowanie mam wyłączone, nic nie jest przypięte). Potrzebuję tego, bo część programów ma ikony w niskiej rozdzielczości, i na wyższym ustawieniu dpi, i dodatkowo opcji "duże" ikony, jest pikseloza. Próbowałem nawet jakichś programów w stylu icon changer, który może zmieniać ikonę pliku exe, ale zmienia tylko ikonę widoczną w menadżerze plików, ale już ikona na pasku zadań pozostaje oryginalna, niezmieniona. Przypominam nie chodzi mi o ikonę skrótu, ale o ikonę obok nazwy programu, który ma każdy odpalony plik exe będący na pasku zadań. Edytowane 13 Kwietnia 2012 przez aerial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leonzio666 Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2012 Proponuję użyć Greenfish Icon Editor - jest tam opcja otwierania plików exe i podmiany ikony dla całego programu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2012 Mój pulpet na dwa monitory*, wygląda tak już z pół roku. Jakby ktoś się pytał - 2x taskbar osiągnięty za pomocą DisplayFusion :) * 24" 1920x1080 + 17" 1280x1024, docelowo mają być trzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2012 4 fun, uwaga trochę duże :) To jest link Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2012 Tapeta świetna, sam używam. Czarne zakładki pięknie się komponują (choć nie wiem po co te apostrofy przed 's') jednak widżety... nie są w moim stylu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2012 Tapeta świetna, sam używam. Czarne zakładki pięknie się komponują (choć nie wiem po co te apostrofy przed 's') jednak widżety... nie są w moim stylu ;) 1. Ano tapeta też mi się podoba, inaczej bym jej nie miał :) 2. Apostrofy są bo ich wcześniej nie było czyli tylko i wyłącznie moje widzimisię :) 3. Widżetów to już mam chyba 8 wersji ... Ja nie mogę mieć wolnego :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2012 A te skróty obok ikony Startu to efekt.. ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2012 (edytowane) A te skróty obok ikony Startu to efekt.. ? Chodzi o te strzałki na prawo od Menu Start to jest to Free Launch Bar. EDIT: Z racji tego że mam w końcu trochę wolnego to sobie zrobiłem kolejną wersję roboczą pulpitu :) To też jest link Lewa strona mi się jakoś średnio podoba ale jak na wersję roboczą może być :) Edytowane 9 Czerwca 2012 przez Mardok 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2012 Oto moje nowe wariacje :rolleyes:. Łatwo możecie się domyśleć, że inspiracją jest nowa wersja okienek, a dokładniej interfejs metro. Baza Rainmeter z nakładką omnimo 4.1. Iknoy przezroczyste na 30%, po najechaniu rozjaśnienie na full. Przy czym w dolnym lewym rogu pulpitu panel startu oraz pogody i dzień tygodnia bez efektu wygaszenia - 100% rozjaśnienie. Swoją drogą to dałbym nobla autorowi wspomnianej nakładki. Spróbujcie sami. Szczególnie polecam początkującym w temacie rainmetera.PS. Posiada ktoś z Was namiar na jakąś ładną ikonę w pgn do google maps? Ta, którą tutaj mam raczej z ostateczności.Edit.Dzięki Rikki :D Moglbys udostepnic jakis w miare gotowy config? nie wiem nawet jak wylaczyc pasek zadan :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2012 Po zrobieniu chyba 10 wersji w końcu dałem sobie spokój i zostawiłem tak jak widać poniżej, można to jeszcze dopieścić ale już mi się nie chce :) O mamo kolejny link! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wayne Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2012 (edytowane) Edytowane 25 Sierpnia 2012 przez wayne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...