Mardok Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Czekając na powrót procesora z gwarancji ... mały retusz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2012 Jaki jest teraz trendi IM na windoze? Używam od paru lat Mirande. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2012 AQQ albo WTW. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2012 Mardok jak zrobiles te menu: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2012 Już odpowiadał: Chodzi o te strzałki na prawo od Menu Start to jest to Free Launch Bar. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XDFSQ Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2013 (edytowane) Edytowane 23 Stycznia 2013 przez XDFSQ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2013 (edytowane) Na mobilnym sprzęcie u mnie zawsze dominował minimalizm Teraz na niebiesko: Edytowane 22 Lutego 2013 przez Mardok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Kubek Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2013 Na mobilnym sprzęcie u mnie zawsze dominował minimalizm Teraz na niebiesko: Możesz podać link do tej skórki i tapety? będę wdzięczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2013 Fajna sprawa. Artysto, spraw sobie oryginalny obraz na pulpit http://weavesilk.com/ 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 21 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2013 Klasyka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łopian Opublikowano 21 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2013 Ten gadżet jak się nazywa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 21 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2013 O który konkretnie ci chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2013 (edytowane) Takie tam z nudów ... Edytowane 26 Października 2013 przez Mardok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wayne Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2013 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2013 Eh za dużo tego na ekranie się już z czasem porobiło, siadłem sobie i zacząłem eliminować powoli wszystko co jest mi nie potrzebne i póki co wygląda to tak: Choć już myślę czy aby czegoś jeszcze nie pozbyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2013 Czekamy zatem na info, jakich programów użyłeś np. do dysków? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2013 (edytowane) Czekamy zatem na info, jakich programów użyłeś np. do dysków? Wszystko to Samurize + Photoshop EDIT: I małe poprawki z okazji dnia wolnego Edytowane 14 Grudnia 2013 przez Mardok 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2014 Nie pulpit, ale coś, aby jakoś wyglądał. Niżej link do deviantart. http://fav.me/d71vfue Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2014 No to ja mam najprostrzy pulpit z wszystkich :P p.s.. gdym miał pulpit z taką dziewczyną, jak wyżej, to nic konkretnego na komputerze nie mógłbym zrobić :grin: to jest pokusa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2015 (edytowane) 1920x1080 & 1280x1024 Edytowane 23 Listopada 2015 przez YogiCK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 17 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2016 Porządki w dziale: Odpinam ten temat z powodu braku nowych postów od kilku miesięcy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...