JarekG Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Raptor> Ten skrypt na newsy sam zrobiles czy mozna go skads sciagnac? Szukalem dosyc dlugo i nic nie znalazlem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Raptor> Ten skrypt na newsy sam zrobiles czy mozna go skads sciagnac? Szukalem dosyc dlugo i nic nie znalazlem. http://www.samurize.com/request.php?77 http://www.samurize.com/request.php?76 a reszta tu http://samurize.breezeland.com/e107/news.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Raptor, ostatnio zaszalales z konfigiem ;) no i mnie pokusilo o zrobienie swojego, od poczatku :P http://zeus.polsl.gliwice.pl/~thriadae/des...ops/desk_12.jpg nie otwieralem zadnych okienek, bo byscie mnie zabili ze zaslaniaja ;) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiKeR Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 joł phranzee Te cale cos robiles w samurize ?? I powiedz mi jakim scryptem zrobiles ta temperaturke na dole. Siedzialem dzisiaj caly dzien przy tym samurize i temp nie udalo mi sie zrobic :D Aha i pokaz jeszcze screena bez tapety tzn wywal na chwile tapete i daj czystego screena bo teraz mi sie to troszke miesza :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 joł phranzeejoł joł :P Te cale cos robiles w samurize ??konkretnie to w rainmeter, moglem w samurize, ale wole tekstowe konfigi :) zapewniam ze w samurize tez mozna uzyskac taki desktop I powiedz mi jakim scryptem zrobiles ta temperaturke na dole.zadnym, z mbm Aha i pokaz jeszcze screena bez tapety tzn wywal na chwile tapete i daj czystego screena bo teraz mi sie to troszke miesza :Dnie chce mi sie :P wiec opowiem - zobaczysz tylko teksty i wskazniki, cala grafika, kropeczki, ikonki sa wkomponowane w pulpit - z powodow oczywistych - po co ma je co sekunde rysowac, skoro sie nie zmieniaja i do tego obciazac proca ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiKeR Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 I tak oftopic - zna ktos jakis program ktorym mozna wyciagac iconki z plikow exe lub dll. Najbardziej chodzi mi o taki ktory po wskazaniu inonki exe jakiegos programu pozwoli mi zapisac ta iconke do pliku ico :D ?? Z gory dzieki za odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 I tak oftopic - zna ktos jakis program ktorym mozna wyciagac iconki z plikow exe lub dll. Najbardziej chodzi mi o taki ktory po wskazaniu inonki exe jakiegos programu pozwoli mi zapisac ta iconke do pliku ico :D ?? Z gory dzieki za odpowiedzi np. resource hacker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiKeR Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 phranzee mi chodzilo z ta temperaturka o ta co pokazuje katowice, Poland :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 phranzee mi chodzilo z ta temperaturka o ta co pokazuje katowice, Poland :Daaa :) to je miranda :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Mam maly problemi w Samurize. Nie chce mi pokazywac IP Adresu drugiej karty sieciowej.. Jak prosi o value NICIndex to podaje mu 2. Dla pierwszej podalem 1 i jest ok. Nie wiem co z tym zrobic, poradzcie cosik. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Mam maly problemi w Samurize. Nie chce mi pokazywac IP Adresu drugiej karty sieciowej.. Jak prosi o value NICIndex to podaje mu 2. Dla pierwszej podalem 1 i jest ok. Nie wiem co z tym zrobic, poradzcie cosik. Pozdrawiam moze "0" ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Jak daje "0" to nic nie pokazuje... I jeszcze jedno. Uzywa ktos z was ObjectDock'a?? Mam taki problem, ze czasem mi ikonki dzialaja, czasem nie. Tzn. klikam i nic, musze ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> prawym i otworze.. Wkurza mnie to lekko. I to tylko trzy ikony - moj komputer, panel sterowani i network... Jakies pomysly?? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Jak zrobic w samurize zeby mi pokazywalo aktualny transfer? Phranzee, wiem ze gdzies w prefmon, tylko jak toto sie zwie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ultor Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Jak zrobic w samurize zeby mi pokazywalo aktualny transfer? Phranzee, wiem ze gdzies w prefmon, tylko jak toto sie zwie? perfmon -> (obiekt wydajnosci) interfejs sieciowy -> bajty odebrane / wyslane. czasem wystarczy pogrzebac a ciekawe rzeczy mozna znalesc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Ma ktos jakies pomysly odnosnie mojego problemu, najbardziej mi zalezy na tym pierwszym... Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 a ja zlosliwie odpowiem na drugi :D wywal je, bo pewnie byly standardowo i sa oparte o klasy, dodaj recznie wczesniej utworzone skroty :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Nie badz zlosliwy.. Moj komp. byl faktycznie dodany, ale panel i network zrobilem ze skrotow wlasnie, ale zrobie moze jeszcze raz.. Ale co z tym drugim gownem?? Moj pulpicik do oceny : Nic nadzwyczajnego, ale mi sie podoba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Spko, spoko.. Zaraz sie wywali ten banerek. Mirande juz sciagnalem. Bede musial sie nia niedlugo pobawic. Pomozcie mi w problemie, bo juz szlag mnie trafia.. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Ma ktos jakas wtyczke do gg 5.0.5 zeby wywalic tego cholernego banera reklamowego?? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Ma ktos jakas wtyczke do gg 5.0.5 zeby wywalic tego cholernego banera reklamowego??juz po mirandzie ? :D niestety ajron sie zgadal z gg i nie ma cracka, ale widzialem gdzies inne, pogooglaj, poczytaj moze forum na gg3d.com ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Ma ktos jakas wtyczke do gg 5.0.5 zeby wywalic tego cholernego banera reklamowego??juz po mirandzie ? :D niestety ajron sie zgadal z gg i nie ma cracka, ale widzialem gdzies inne, pogooglaj, poczytaj moze forum na gg3d.com ;) Pobawie sie miranda, spoko.. Narazie jednak musze pozbyc sie tego w gg. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Jak sie usuwa biale tlo z plikow png? W jakim programiq najlepiej bo probowalem i nie umie znalesc tej opcji. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Jak sie usuwa biale tlo z plikow png? W jakim programiq najlepiej bo probowalem i nie umie znalesc tej opcji. pozdrawiam jak png z kanalem alpha i dobry program to sam usunie ;) a jezeli nie da sie to zaznacz bialy, powieksz zaznaczenie (plynne przejscie) i wywal, zostanie sam obrazek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Znalazlem fajnego thema do superkaramby i juz go przerabiam na moj urzytek ale mam wieksze problemy (LAN mi sie jebie) ale jak tylko bede mial troche czasu (czytaj jakas nieprzespana nocka :D ) to zrobie i dam skrina . Wg mnie jest fajniejszy od samurize bo mozna choc dac polskie napisy :P A pozatym rozbie to kompaktowe tzn. bedzie wyswietlacz % zajecia CPU pamiei , swapa i 3 partycji (w mb) zajecie eth0 (paczki przychodzace i wychodzace) , uptime i zegarek . Dodatkowao maly panel do XMMS zeby wiedziec co sie slucha. To jest domyslne w tym themie a bog iwe co dodam jak to rozgryze :D Ps Phranzee wiesz moze jak dac XMMS do tacki systemowej a nie na panel? Chyb w tym troche siedzisz skroro wiesz co to Gkremll ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 viod - troche siedze, ale aktualnie wywalilem linuxa bo mi padl :twisted: jakbym pogrzebal w opcjach i plugach to pewnie bym znalazl. ale pewnie jest jakis aplet dla gnoma lub plug do samego xmms, poszukaj. moze to nawet jest w ustawieniach.viod - troche siedze, ale aktualnie wywalilem linuxa bo mi padl :twisted: jakbym pogrzebal w opcjach i plugach to pewnie bym znalazl. ale pewnie jest jakis aplet dla gnoma lub plug do samego xmms, poszukaj. moze to nawet jest w ustawieniach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Wlasnie ze nie ma w opcjach wszystko obcykalem (wlaczylem , zobaczylem , wylaczylem :D ) A urzywam KDE wiec aplety dla gnoma mnie nie interere :D . Obra ide dalej sie meczyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ultor Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 viod - troche siedze, ale aktualnie wywalilem linuxa bo mi padl :twisted: jakbym pogrzebal w opcjach i plugach to pewnie bym znalazl. ale pewnie jest jakis aplet dla gnoma lub plug do samego xmms, poszukaj. moze to nawet jest w ustawieniach.viod - troche siedze, ale aktualnie wywalilem linuxa bo mi padl :twisted: jakbym pogrzebal w opcjach i plugach to pewnie bym znalazl. ale pewnie jest jakis aplet dla gnoma lub plug do samego xmms, poszukaj. moze to nawet jest w ustawieniach. deja vu? nieee... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 deja vu? nieee... ;) "A black cat went past us...then another just like it" :twisted: to przez burze :D pamietam, ze nacisnalem raz na WYSLIJ ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Powedzcie mi który lepiej wygląda - bo ja się nie mogę zdecydować :|Pierwszy :D z lewej strony :Dimo tez pierwsz z lewej ;) w pozostalych wykresy sa za kontrastowe :) chyba ze wrzuc pod linie ledwo widoczne wypelnienie drugim wykresem jak np tu. jeszcze propo programu tv i innych: :arrow: http://samurize.osrodek.prx.pl/ :arrow: http://www.tsk.pl/~fox/a78/index.php?area=...ia&sub=samurize tu sa skrypty normalnie, niewymagajace php i linuxa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 W samurize nie 90b nie działają mi graficzne wykresy tzn pokazują pełną wartość(na pulpicie), podczas edytowania configu pokazują dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...