zazi Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 No,ikonki gotowe :D Kreski Download and enjoy :wink: [/img][/url] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 zazi -> bardzo ladnie :) Jestem pod wrazeniem bardzo ladny, nowy styl http://www.neowin.net/forum/index.php?showtopic=175016 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jester Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 zazi: dzieki, teraz jest git :> vadeer: http://www.stardock.com/products/iconpackager/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 Mój nowy pulpit TUTAJ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jester Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 moj :mrgreen: tapeta: strip styl: classix10k 2.0 ikony: kreski ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi32 Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 Mam jedno pytanie Mam troche ikonek *.png.I chciałbym je przerobić na *.ico. Sciągnąłem programy nawet dwa aicon1.15 i XnView.Ale kiedy konwertuje to zamiast przezroczystego tła mam czarne. Jak zrobić żeby w ikonce był tylko sam obrazek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zazi Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 Uki, do robienia ikonek z przezroczystością uzywam Microangelo 5, a ostatnio Gif Movie Gear, ostatnim mozna trochu lepiej zautomatyzowac. Nie pamietam juz gdzie znalazlem, ale na głownej GMG jest tutorial jak robic ikonki z png badz psd. A ikonki do programow juz zaczolem robic, mam juz mirande, opere, mozille, foobar sie robi, to i inne bedą ... na deviancie chcieli, wiec dam znac jak zrobie update, tym razem bedzie zip z themem i ikonki do programow osobno. moze do programow zrobie 128x128... chyba do objectDocka sie takie nadają, ale nie wiem, bo nie uzywam. dajcie znacz czuy jest sens robic 128. Wielkie dzieki za zainteresowanie. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 128x128 idealnie beda pasowaly do yz'docka i object docka :) wiec jestem za :) i nie zapomniej o zrobieniu ikonki "the bat" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AteistA Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 To ja, się podepnę :> Ikonki są piękne i jedyne w swym rodzaju :) Jeżeli chodzi o ikonki aplikacji, to chciałbym nieśmiało zasugerować kilka propozycji... Mianowicie, bardzo by mnie ucieszyło, jakbym w pakicie znalazł ikonki do Kazaa'y, Mirca, Winampa, PTC czy Wiersza poleceń (cmd.exe). W przypadku zaistnienia jakiegoś zbędnego czasu (:>) chciałbym, aby zostało wydane kilka ikonek "growych", jak np. GTA, Unreal czy NFS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 hmm tak z przydatnych to jeszcze siakis emule/edonkey, gg tudziez tlen, moze jeszcze samurize =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 Mam zainstalowana wtyczkę DesktopWeatherXML v1.4 i chce do niej dodać wtyczkę Gazeta.pl z niusami. Jak to zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabel86 Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 www.diabel86.neostrada.pl/mdk8.png w sumie troche juz ma (2 dni) ale tak tu cicho to trza rozruszac topic :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris_gd Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 mam takie dwa male pytanka 1. jakim softem latwo i szybko zmienie kolorystyke ikon (poprostu chce zrobic czarno - biale) 2. moze ciut glupie ale czy Rainlandera mozna miec na pulpicie ale tak aby byl widoczny tylko na tapecie bo osobiscie mi sie to nie podoba ze wyskakuje przed kazde okno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 mam takie dwa male pytanka 1. jakim softem latwo i szybko zmienie kolorystyke ikon (poprostu chce zrobic czarno - biale) Jeżeli jest to paczka do icon packera to polecam Icon Developer tej samej firmy czyli Stardock. Będziesz do tego potrzebował full wersji z tego co pamiętam ;/ Jak już znalazłem ową wersje to zmiana ikonek trwała kilka sekund ;0 polecam ;o Prawdopodobnie też da się zmienić wiele ikon (*.ico) naraz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris_gd Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 w sumie to chodzi mi o standardowe ikonki opera, dc++, flash itp. na pasku zadan ale paczke tez byloby fajnie troche zmienic. dzieki za odp. ide sprawdzic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzi Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 ja wlasciwie tez zawsze chcialem czarnobiale miec... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 Sesja zbliza sie ku koncowi (zostal tylko jeden egzam :) ) wiec korzystajac z wolnej chwili zmienilem troche swoj pulpit a niedlugo znow cos innego bo zbliza sie lato wiec trzeba troszke koloru na pulpit dorzucic ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 2. moze ciut glupie ale czy Rainlandera mozna miec na pulpicie ale tak aby byl widoczny tylko na tapecie bo osobiscie mi sie to nie podoba ze wyskakuje przed kazde oknona pewno sie da, nie jestem pewien na 100% czy to jest ta opcja ale: prawy przycisk myszy na kalendarzu -> config ->layout - > position: OnBottom. czara: mozesz tapetke podeslac? - dune@battlenet.pl dawno nic u siebie nie zmienialem a ta tapetka wyglada kusząco :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 samurize i objectdock to chyba dwa glowne programy z ktorych korzystaja forumowicze...albo yz'dock zamiast objectdocka :) no i serwisy od ktorcyh powinienes zaczac : www.samurize.com www.samurize.prv.pl www.deviantart.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 Jeszcz jedno pytanko i dam wam spokoj :) Jak zmienic skina w gg? bo sa tylko 2 a jak zmienic/dodac inne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 rozpakowujesz skina do odpowiedniego katalogu a potem musisz koniecznie zresetowac gg bo inaczej nie widzi nowych skonow... albo robisz sam skiny tak jak ja :D przerabiajac odpowiednio np. skina gg3d. mam pytanie a wlasciwie prosbe. jak zrobic ikone aby byla przezroczysta? moze byc np jeden piksel tylko na samym dole ale reszta musi byc przezroczysta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 wyslij mi na maila to ci wrzuce na interie... vadeer@poczta.fm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 poszlo, wielkie dzieki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 ono pulpit kolegi Dune... http://vadeer.fm.interia.pl/desktop27.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 heh to przynajmniej mam powod zeby sie zarejestrowac na hslab.pl od pewnego czasu przegladam je wiec teraz sie zarejestruje i czasem cos napisze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 Czara wlasnie zaczynam robi konkurencyjny desktop na Twojej tapecie ;p tyle ze bedzie prostszy, bez takiej grafiki, ogolnie stylem przypominajacy ten, ktory zrobilem ostatnio. Vadeer - jeszcze raz dzieki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 20 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2004 nowy desktop gotowy :) licze na uprzejmosc Vadeera ze i ten zamiesci ;) edit: sam daje linka, republika odzyskana. http://www.mmaall.republika.pl/desktop28.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolowawa Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 Wyszla nowa wersja ObjectDocka 1.02 do pobrania http://www.majorgeeks.com/download2912.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 Nio to ja jeszcze podam zmiany jakie zaszly : - Zaktualizowano moduł pogody, tak aby mogli z niego korzystać użytkownicy z dowolnego kraju (kody krajów znajdują sie na stronie weather.com) - Skróty posiadają teraz automatycznie katalog - Naprawiono błędy powodujące nieprawidłowe wykorzystywanie pamięci No i bezposredni link do pliku : http://storage.stardock.com/files/objectdo...ck_freeware.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 A nie ma w ObjectDocku traya?? bo jakby był to rezygnuje z paska zadań... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...