szwistak Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 Moje nowe dzieło :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
youseek Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 hmm mam pytanie - jest moze jakis skrypt wyswietlajacy ostatnie tematy / posty z forum tweaka, ale w taki sposob ze mozna by bylo kliknac na nie i przejsc do danej strony? Albo cos takiego samego z wiadomosciami onetu... Nie odsylac mnie do googla, bo szukalem ale znalazlem tylko takie ze wyswietlaja tekst, bez linkow... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swat-department Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 phranzee zaraziłeś mnie wczoraj - 3h zabawy i oto efekty :) ps Foobar2000 rządzi :D cały desktop :arrow:http://qba.homeip.net/forum/desktop.jpg Mam wielką prośbę, powie mi ktoś jak nazywa się ten program co pokazuje te wszystkie dane ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtape Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 lada dzien skoncze moj pulpit, ale zanim sie nim pochwale mam jeszcze pare pytan (w wiekszosci objectDock): 1. Jak zrobic w objectDocku ikonke wylaczania kompa- taka jak ma np. maziboss- 1 strona topicu 2. Czy mozna sciagnac themy i skiny do objectDocka? 3. Jak zmienic funkcje w objectDocku, aby pogoda pokazywala nie domyslne Canton, a np. Warszawe, skad ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> potrzebny zipcode, wchodze na weather.com i nie wiem co dalej robic 4. Mozna jakos zmodyfikowac gg? 5. Do czego sa przydatne pluginy do objectDocka prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 lada dzien skoncze moj pulpit, ale zanim sie nim pochwale mam jeszcze pare pytan (w wiekszosci objectDock): 1. Jak zrobic w objectDocku ikonke wylaczania kompa- taka jak ma np. maziboss- 1 strona topicu 2. Czy mozna sciagnac themy i skiny do objectDocka? 3. Jak zmienic funkcje w objectDocku, aby pogoda pokazywala nie domyslne Canton, a np. Warszawe, skad ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> potrzebny zipcode, wchodze na weather.com i nie wiem co dalej robic 4. Mozna jakos zmodyfikowac gg? 5. Do czego sa przydatne pluginy do objectDocka prosze o pomoc na wszystkie pytania znajdziesz odpowiedz na www.wincustomize.com wejdz na dzial objectdock i tam znajdziesz pluginy do wylaczania kompa etc co do warszawy to ma ona kod PLXX0028 gg mozna zmodyfikowac za pomoca power gg i skorkami a pluginy w objectdocku sluza do prawie wszystkego musisz sobie wybrac jakie cie interesuja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Dzieki =) Dlaczego akurat FreeBSD ? (nie mam nic przeciwko FreeBSD) Myślę temu że miałem już Slacka i chciałem wypróbować coś co ma porty lub pseudo-porty ;) i zostało Gentoo lub FreeBSD :) Z tym ze ostatnio jak instalowalem to FreeBSD wywalił winshitowego loadera(nie boot-loadera tylko loadera - nie bylo jak wlaczyc Windy) i teraz zanim zainstaluje FBSD musze dobrze się przygotować ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtape Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 maziboss sciagnalem tego plugina ze stronki- nazywa sie shutdown docklet, to ten? i teraz za bardzo nie wiem co z tym pluginem zrobic, gdzie go "wlozyc"?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolowawa Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 i jeszcze jedno jak bys mi mogl wytlumaczyc z ta pogoda, najlepiej jakby to byl wroclaw , bo mieszkam niedaleko, wiec jak ta pogoda zrobic od poczatku bo poprostu nie wiem z gory dzieki. pozdrawiam tu masz wszystko o pluginie z pogodą http://samurize.hslab.pl/modules.php?op=mo...aq=yes&id_cat=3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolowawa Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Powstal nowy Weather 2004 plugin robi wrazenie http://www.samurize.com/modules/mydownload...?cid=9&lid=1194 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark_Vampire Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Wie ktoś skąd można ściągnąć ikonki ChaNinja Style (Shadow) :?: Aha, i jak zrobić w mirandzie przeźroczyste tło na liście?? Albo wogóle je usunąć? O ile sie da... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabel86 Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 http://www.volumna.com.br/pessoal/angelo/tweakui.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=fantômas=- Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Witam wszystkich. To mój aktualny pulpit: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolowawa Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Uzywasz Sphere XP ??? do zawijania okien? ja tesz chcialem ale szczerze mowiac nie moglem sie w tym połapać......jesli to nie jest program SphereXP tylko cos innego.....podaj linka ??? albo napisz chociaz nazwe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=fantômas=- Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Do efektu 3D używam małego programiku Madotate. Program jest w wersji azjatyckiej i tylko częściowo jest przetłumaczony na angielski, ale można się połapać. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 A gdzie tam 3D? Ja widze 2D zrobione na jakieś niby 3D które nie przypomina 3D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=fantômas=- Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 A gdzie tam 3D? Ja widze 2D zrobione na jakieś niby 3D które nie przypomina 3D. Aha... nie przypomina... Rozumiem, że dla Ciebie nie jest to efekt 3D? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 -=fantômas=- zainstalowalem sobie to i nawet fajnie wyglada,ale mam pytanko da sie tu jakos AA właczyć ?? właczenie w sterach nic nie daje ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=fantômas=- Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 -=fantômas=- zainstalowalem sobie to i nawet fajnie wyglada,ale mam pytanko da sie tu jakos AA właczyć ?? właczenie w sterach nic nie daje ;/Myślę, że to jest za skąpa aplikacja, żeby obsługiwała tryby AA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolowawa Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 ta aplikacja daje podobny efekt i wykorzystuje AA THE SPHERE XP http://www.hamar.sk/sphere/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Ech widze, ze powykrecane okna to juz nie jest zaden bajer. To nie rozumiem, czemu SUN sie tak przechwalal tym swoim Looking Glass :mrgreen: . A da sie tym okna z filmami wyginac ? 8) Ja obecnie pracuje na TAKIM Desktopie, a szpanuje TAKIM edit: Mam pytanie, oprocz szpanowania, jakim to sie jest mastahem, jakie walory uzytkowe maja takie okienka ? Bo ja nie widze zadnych :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 ajgon, a jak to tak oglądać filmy sciągane z p2p? :wink: Co do tych okien to nie widze dla nich zadnego sensownego wykorzystania a u tylko utrudniają użytkowanie systemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 sgj: Cicho, cicho nikt sie nie dowie..... ;] Wlasnie zainstalowalem to spherexp - dziadostwo niesamowite - filmu na tym nie obejrzy :D rm -rf .... tzn. start -> odinstaluj 8) zobacze to drugie z Azji, moze lepszej jakosci ;] edit: to drugie niewiele lepsze, ale filmu tez nie obejrzy. Po raz kolejny linux udowadnia, ze jest nie do pobicia :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 jakim progzem mozna podmienic ikonki w win XP ?? uzywalem Object Desktop, ale wersja trial juz mi sie skonczyla :/ szukam czegos bezplatnego aha i jak wylaczyc to zeby ObjectDock nie pokazywal programow ktore sa na pasku zadan ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Do ikonek to na przykład Desktop Architect Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Memphis Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Wiem, ze to na pewno bylo juz tu poruszane, ale srednio usmiecha mi sie czytac te 95 stron. Otoz, szukam fajnych ikon, ale dla Linuksa. Znalazlem troche, ale windowsowych - chodzi o tematyke, ikonki Internet Explorera, Office - nie bardzo mi sie to usmiecha widziec na moim Linuksowym pulpicie. Znacie moze strony z jakimis fajnymi setami ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vienio Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Właśnie zaczełem zabawe z Aston. Wybrałem sobie skina Ocean Morning 1.0. Na stronie Aston są dodatkowo do dodania pluginy, tylko jakoś ich nie moge dodać. Konkretnie chodzi mi o plugin Aston Resource Monitor, może ktoś mi pomoże go dodać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 czy da rade w ObjectDock ustawic skroty do dyskow ?? bo mi zabardzo to sie nie uddaje :/ i czy wam tez cos sie jebie z iloscia stron w tym topicu ?? http://www.motofan.net/upload/up/pliki/ladnypulpit.JPG a o to moj pulpit jeszcze musze wiele rzeczy zrobic - dopiero zaczynam i co to jest ten aston ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 deviantart, wincustomize, tam troche maja... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Projekt: Nie uwierzysz, ze to linux. RC1 RC2 Dopiero sie rozkrecam, jutro czeka mnie Menu Start i szlifowanie niedorobek. 8) P.S. I nie mowcie mi, ze to swietokradztwo, do kafejki jak znalzl :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Mozna wiedziec co to dokładnie jest Fajna mozilla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...