ayem Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 heh fakt - o litestep mi chodzilo :) a to drugie to nie tak wg tutoriala robie www i zapisuje htmla - kod zawiera tylko 1 link no i podstawiam sobie jako tlo pulpitu (w dostosuj pulpit) no i dumam czemu ni tego nie daje na caly pupit tylko na wycinek - jak jakbym mial okno bez ramek :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 heh fakt - o litestep mi chodzilo :) a to drugie to nie tak wg tutoriala robie www i zapisuje htmla - kod zawiera tylko 1 link no i podstawiam sobie jako tlo pulpitu (w dostosuj pulpit) no i dumam czemu ni tego nie daje na caly pupit tylko na wycinek - jak jakbym mial okno bez ramek :/ w 98 bylo na caly ekran, pod xp taki fragment :) ale AD zajmowalem sie krotko i nie pamietam jak to zmienic. moze prawy na pulpicie / uporzadkuj / zablokuj (mam en wiec nie wiem jak to jest po naszemu ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Jestem za przyklejeniem tematu, nie wyzucaniem fotek z serwerów, zeby zawsze były i robieniem częstych updatów swoich desctopów tutaj :) Oto moj pulpit, teraz wyglada nieco inaczej, ale mam zaduzy bałagan na nim, zamieszcze nowe fotki jak posprzątam... Click To Enarge Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 phranzee zaraziłeś mnie wczoraj - 3h zabawy i oto efekty :) ps Foobar2000 rządzi :D cały desktop :arrow: http://qba.homeip.net/forum/desktop.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 eeee... Jak sie zmienia theme ikon ? Bo z packiem ikon mam jakis plik .iptheme ale nie wiem gdzie sie podmienia :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 eeee... Jak sie zmienia theme ikon ? Bo z packiem ikon mam jakis plik .iptheme ale nie wiem gdzie sie podmienia :? :arrow: sciagnij icon packager Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 eeee... Jak sie zmienia theme ikon ? Bo z packiem ikon mam jakis plik .iptheme ale nie wiem gdzie sie podmienia :? :arrow: sciagnij icon packager OK dziala, thx phranzee Moglbys jeszcze podpowiedziec jak nazywa sie zestaw kursorow, ktorym sie poslugujesz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Bueh.. mam te kursory widze ze tez ChaNinjy :] I tak nie wiem co zrobic z plikiem CurXptheme az sie spocilem tym suzkaniem tfu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ultor Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 no to dobra tu jest moj obecny pulpicik w wersji mini i ciut wiekszej :D mini wersja big http://www.88net.trzepak.pl/ultor/01.jpg mozna rowniez obejrzec wczesniejsze wersje: http://www.88net.trzepak.pl/ultor/old01.jpg http://www.88net.trzepak.pl/ultor/old02.jpg http://www.88net.trzepak.pl/ultor/old03.jpg http://www.88net.trzepak.pl/ultor/old04.jpg pozdr. dla phranzee :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Dobra pare pytanek 1. Jak zaladowac ekran startowy, sciagnelem jakiegos matrixa, klikam w windzie to pisze "to nie jest aplikacja win32 bla bla bla" Z dosu pisze "this program cannot be run in dos mode" wiec nie ma pojecia jak to wsadzic ... 2. Jak zaladowac takie przezroczyste cuś (sysmetrix to sie chyba nazywa) jak ma np. Ultor .. ze pokazuje temperaturki, informacje odyskach , ramie, sieci , piosence w winampie itp. 3. Moze ktos podac jakas git stronke z ikonkami typu: muj komputer, kosz, ie6, itd. Z gory big Thx !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ultor Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Dobra pare pytanek 1. Jak zaladowac ekran startowy, sciagnelem jakiegos matrixa, klikam w windzie to pisze "to nie jest aplikacja win32 bla bla bla" Z dosu pisze "this program cannot be run in dos mode" wiec nie ma pojecia jak to wsadzic ... 2. Jak zaladowac takie przezroczyste cuś (sysmetrix to sie chyba nazywa) jak ma np. Ultor .. ze pokazuje temperaturki, informacje odyskach , ramie, sieci , piosence w winampie itp. 3. Moze ktos podac jakas git stronke z ikonkami typu: muj komputer, kosz, ie6, itd. Z gory big Thx !! 1. mowisz o boot screen? musisz sciagnac sobie taki programik LogonUIBootRandomizer http://www.belchfire.net/~userxp/indexlbr.htm 2 http://www.samurize.com/article.php?1.0 dokladnie opisane jak zrobic 3. jezeli chodzi o ikony do incon packager to: http://www.wincustomize.com/skins.asp?library=2 http://www.deviantart.com/browse/t/icon/ip/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 mam pytanko co mnie obciaza system WindowsBlids czy StyleXP ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 mam pytanko co mnie obciaza system WindowsBlids czy StyleXP ??mniej - stylexp, wcale - patch :D wybor nalezy do Ciebie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ultor Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 wez wywal jedno i drugie. naprawde. ja tez uzywalem wczesniej wb i style xp. wprawdzie style wb uzywalem dosyc dlugo ale zawsze byly jakies problemy np. przy zamykaniu systemu. wywalilem to zainstalowalem patcha i wsio wszystklo gra :) wszystkie linki sa powyzej u phranzee. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 zonk, nie moge zassac tej mirandy z downlaod sciaga plik htm a we fleshget pisze jak ma sciagnac ze to jest .exe LoL Sa jakies ine zrodla niz te org ? Aha od razu :] Phranzee jakie masz iknoki o skorki do mirandy ? ( o ile cos tkaiego tam jesy:P jeszcze nie zsasalem tego:/ - licze na twoj dobry gust :] ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 zonk, nie moge zassac tej mirandy z downlaod sciaga plik htm a we fleshget pisze jak ma sciagnac ze to jest .exe LoL Sa jakies ine zrodla niz te org ? Aha od razu :] Phranzee jakie masz iknoki o skorki do mirandy ? ( o ile cos tkaiego tam jesy:P jeszcze nie zsasalem tego:/ - licze na twoj dobry gust :] ) nie umiesz sciagac z sf.net :P http://cesnet.dl.sourceforge.net/sourcefor...nda-im-v0.3.zip ikonki mam, ale wymieszane rozne packi :) skorek jako takich nie ma :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Znowu pyt. :twisted: Czym otwiera sie .wba i .dxtheme i czy da sie zrobic tka zeby bylo to xpkowe menu start i ikonki na pulpicie ze standardowego menu. Wiem ze mozna skroty zrobic ale wtedy do dojpy wyglada taki moj kompjuter z tym haczykiem skroty (moze da sie go wywalic:>? ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 .wba otwiera się windows blinds, a .dxtheme otwieram winrarem. Haczyk od skrótu można skasować icon packager. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiKeR Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Kto mi powie jak zrobic zeby w mirandzie widziec opisy GG ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Kto mi powie jak zrobic zeby w mirandzie widziec opisy GG ??zapraszam na miranda.kom.pl na faq :P nie da sie mozna z pluginem - mtooltip, poszukaj na tamtym forum, nie ma go afair na oficjalnej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiKeR Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 i jeszcze jak zmienic pozycje grupy na liscie tzn chce zby niektore grupy byly na dole a inne na goze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 i jeszcze jak zmienic pozycje grupy na liscie tzn chce zby niektore grupy byly na dole a inne na goze :Dlol :) chwycic i przesunac, o ile nie masz zablokowanego przesuwania w opcjach :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 desktop desktopem :) a czy ktokolwiek bawi sie w ustawianie dzwiekow do zdarzen ? ;) przykladowy pack - http://www.jonmega.com/~iceman/stuff/sounds/ dzwieki z mac'a jaguara :) krotkie, techniczne. aktualnie to one rozbrzmiewaja w systemie :P jak macie jakies ciekawe packi to wrzucajcie linki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 mały update :D - muszę jeszcze jakieś fajne ikonki wkleić a moze zostawie te co są :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 cos na ochlodzenie goracych wieczorow :P http://zeus.polsl.gliwice.pl/~thriadae/des...ops/desk_11.jpg tallyhawk by chaninja 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 zrobiłem już wszystko co chciałem, ale sensor napięć zasilaia cpu, ramu i V +3,3 ; +5; -5;+12; -12 nie pokazują prawidłowych wartości. W mbm wszystko raczej dobrze skonfigurowałem , panel pokazuje prawidłowe wartości ustawieniach samurize po wyborze mbm i zakładce Previw Value napięcia są prawidłowo pokazywane , a na pulpicie żle. Mam najnowszegon mbm i samuriz,co mam zrobić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Powiedzcie mi jedno - co wybieracie żeby pokazywało użycie procesora :?: jak wybieram _Total to są cyrki :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Powiedzcie mi jedno - co wybieracie żeby pokazywało użycie procesora :?: jak wybieram _Total to są cyrki :?zawsze z tym mam problemy, malo ktory program potrafi pokazac 0% dla idle i 100% dla stresu, zazwyczaj jest odwrotnie. z uwagi, ze caly czas mi chodzi cpuidle to wlasnie ten program mierze. mam pewne plany, ale na razie mi nie wychodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Powiedzcie mi jedno - co wybieracie żeby pokazywało użycie procesora :?: jak wybieram _Total to są cyrki :?zawsze z tym mam problemy, malo ktory program potrafi pokazac 0% dla idle i 100% dla stresu, zazwyczaj jest odwrotnie. z uwagi, ze caly czas mi chodzi cpuidle to wlasnie ten program mierze. mam pewne plany, ale na razie mi nie wychodzi. Jest w Prefmon. jedna opcja dla procesora - idle - podaje % wolnego procka ale to i tak bez sensu - dlatego nie mam nigdzie uzycia proca - zamiast tego pokazuje temperature na wykresie - też widać co się dzieje z procem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zeby wybieralo uzycie procesora, wybierasz czas procesora (%). U mnie nie ma z tym zadnych problemow, pokazuje tak jak powinien. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...