Maximhuz Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 moj nowy desk ;) pozdrawiam. kubotka powiedz jaki to byl patch. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 sluchajcie pomozcie dawno nie zagladalem do tego tematu oj bardzo dawno ale zrobil sie problem i przychodze z prosba nie robilem reinstalki z rok. wszystko fajnie poza jednym. nie dziala mi patcher do winxp, ktory aktywowal style windows. normalnie nie wiem o co mu chodzi :D plik to UXTheme Multi-Patcher (Neowin Edition) 1.01.exe jesli macie inny podobny to podajcie linka prosze albo wyslijcie na vadeer@poczta.fm pozdrawiam i z gory dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubotka Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 Vadeer ja mam podobny problem .... u mnie też nie działa... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zobaczcie TU, końcówka pierwszego posta. Powinno pomóc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santos Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 witam mam problem - nie wiem jakim programem stworzyć czcionkę, mam jedną fajną ale nie mam w niej polskich znaków, chciałbym je sobie dodać. pytanie drugie - czym edytować zrobionego przez kogoś thema (*.msstyles)? z gory dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubotka Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 Crosis .... tak też zrobiłem i ... nic .... tematy widzę we właściwościach ale nie mogę ich użyć bo winda nie jest zgodna z czymś tam .... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi32 Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 W tym temacie podałem możliwość podmiany tego pliku pod dosem. 100% pewne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubotka Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 kapi32 mam prośbę możesz mi przesłać uxtheme.dll na kubotka@gmail.com , bo ściągnąć ten plik jest dla mnie niemożliwością (max 44%) Z góry THX! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schatan Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 (edytowane) Nie wiem czy to jest możliwe, ale zdaje mi się, że robisz coraz lepsze pulpity (jeśli przyjmiemy pierwszy za genialny to ten niepowinien tu się znaleźć :lol: ) PS: Wg. mnie jest bardzo dobry. PPS: Skąd wytrzasnołeś taką laskę ?? PPPS: I co na to twoja "Olunia" ?? EDIT: Tak się naćpałem, że nie napisałem o kogo chodzi ;-D (oczywiście o mhz) Edytowane 24 Stycznia 2005 przez Schatan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julas Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 a tu moj minimalizm... (na dole jest jeszcze wysuwany yzdock) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziupo Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Maximhuz - to jest xp czy jakis unix ? a jesli xp to co tam wladowales? fajnie wyglada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Recall1982 Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 A to takie moje cus... Thanks to ImageShack for Free Image Hosting Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasq Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 (edytowane) FVWM Gentoo :) Edytowane 26 Stycznia 2005 przez Pasq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3ho Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 (edytowane) z nudow zaczalem modowac desktop, ale odrazu zaczely sie schody windowblinds nie podmienia wszystkiego taskbar, menu start, logoff (czy jak to nazywaja) pozostaja niezmienione z wyjatkiem kolorow (co akurat dziwne nie jest) i nie wiem dlaczego sie tak dzieje? robie cos nie tak? mam tez problem z samurize, poniewaz jakikolwiek perfmon wywala calego samuriza i chce wysylac raport dlatego nie moge np sprawdzic transferu dl/ul i loada procesora (teraz leci przez mbm) ma ktos jakis pomysl co mam zrobic? bo pol nocy nad tym spedzilem i wszystko ch*j strzelil :sad: jakby to kogos interesowalo, to tutaj widac moj pierwszy w zyciu konfig samurizowy i nie mowic, ze brzydki, bo wcale ladny mial nie byc, tymbardziej ze nie mam zmyslu artystycznego :-P grunt, ze chodzi, ale bez perfmonow... w kazdym razie komentarze mile widziane -- drobna modyfikacja chyba wykumalem juz czemu samurize sie wypieprza z perfmonami :) Edytowane 28 Stycznia 2005 przez 3ho Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyruś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Witam wszystkich, jako że jestem Rookie, mam nadzieje, że znajdę oparcie w was. Nadchodzą ferię i postanowiłem, zająć się moim pulpitem. Poczytałem tak połowicznie, forum. Postanowiłem zabrać siędo roboty. Posiadam następujące programy: Style Xp 3.0 Samurize 1.6 ObjectDock 1.1 AveDesk 1.1 Z moich dociekań wychodzi, że to najczęściej używane programy. W moim zamyśle, jest pulpit funkcjonalny, ale bez nadmiaru dodatków. Najchętniej z ciemnym stylem(jaki program jest najlepszy do obsługi styli??), na pulpicie ciekawy kalendarz, zegarek i moze informacje o pogodzie(jakiego najlepiej użyć programu). Wydaje mi się, że póki co pozostanę przy tradysyjnym pasku Start, mozę z czasem i rosnącym zawansowaniem z niego zrezygnuję. Możecie, mi polecić jakieś konkretne programy, z którymi na początek mógłbym zacząć?? NIe chce zaśmiecać forum, pytaniami jak to zrobić, czy ktoś mozę mi gotowca podać. Chciałbym wykazać sięinwęcją i zrobić samodzielny projekt. Czy mógłbym liczyć na czyjąś pomoc. Konkretne linki do opisów programów, może jakeiś porady. Bardzo byłbym wdzięczny. Po pierwsze, chciałbym zacząć od jekiegoś ciekawego stylu: pasek Start, okienka itp. Tak jak wyżej pytałem, jaki najlepszy programik waszym zdaniem do wgrywania styli. Z czasem pewnie, pojawi siewięcej pytań, postaram sieznaleść odpowiedź na goglach, czy forum. Pozdrawiam. Początkowy Moder Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
menelaos Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Sory moze nie zauwarzylem, jak na stale podmienic ikony kosza, moj komputer, dyskow? Jakis programem? Odpowiedz najlepiej na priv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Sory moze nie zauwarzylem, jak na stale podmienic ikony kosza, moj komputer, dyskow? Jakis programem? Odpowiedz najlepiej na priv 1241537[/snapback] iconpackager Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
menelaos Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 (edytowane) dzieki ;) Aha przypomnialo mi sie, tez moze nie doczytalem, jak sie ropbi takie duze ikony ?? A i jeszcze jedno sciaglem sobie kursor, po wypakowaniu jest parenascie plikow *.png i nie da sie ich zamienic :/ moze jakies program je wczytuje? IconPackager nie umie <_< Edytowane 29 Stycznia 2005 przez menelaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klekot Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 avedesk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasq Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 (edytowane) Troche czerwieni tak dla odmiany. Edytowane 29 Stycznia 2005 przez Pasq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woojas Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Ladna tapetka, mozna linka? ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasq Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Prosze bardzo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
menelaos Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Mam problem : Mam skin o rozszerzeniu msstyles i windowblinds nie umie tego otwierac, wiem ze stylexp otwiera ale nie chce tego czegos instalowac. Czym najlepiej to otworzyć, tak zeby odrazu po zaladowniu byl skin? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Najlepiej otworzyć to..... ... Windowsem. Jak to zrobic? Odpowiedz jest kilka postów wyżej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyruś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Kurcze wypadek :( - pad systemu, i tapeta została wcięta ;( Poszukuję tapety ze screna... jeśli ktoś widział, to proszę o linka. W pierwowzorze wyglądała troszkę inaczej. Proszę help me ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej83 Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Mój Pulpit prosze oceniać ;] http://www.grom.klan.com.pl/dl/pulpit1.jpg http://www.grom.klan.com.pl/dl/pulpit2.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klekot Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 (edytowane) moj nowy koncept -> http://www.icpnet.pl/~athmane/nanogamer.png Edytowane 30 Stycznia 2005 przez Klekot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasq Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 To tera troche czarno/bialo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woojas Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximhuz Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 moj nowy koncept -> 1246428[/snapback] :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...