CHECK-IT Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 (edytowane) jedynie zespolone gotowce, nic szczególnego, no moze ciut przerabiania. no dobra troche sie nad tym meczylem. :D Edytowane 5 Grudnia 2005 przez CHECK-IT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 http://wallpaperstock.com/ Polecam. Można znaleźć naprawde dobre tapety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 zapraszam. Ciut zmian nastąpiło, mam nadzieje ze na lepsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gargamel2005 Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 jak wy to przezroczyte gg robicie :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 jak wy to przezroczyte gg robicie :mur:czlowieku zaden "moder" desktopu nie uzywa badziewnego gg tylko mirandy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Ponawiam pytanie. Ile zajętości CPU macie przy włączonym pulpicie z Samurize? Bo chcę wiedzieć czy mam zwalony jakiś skrypt czy tak ma być :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gargamel2005 Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 czlowieku zaden "moder" desktopu nie uzywa badziewnego gg tylko mirandy :lol: ahhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BikerBo Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 mam wielki problem kurcza :/ wylaczylem koma, wlozylem na chwile hdd siostry, wylaczylem koma potem, wyjalem dysk wlaczam kompa i widze : uptime - 57d 12h i cos tam jeszcze :/ cpu usage - 0% caly czas to samo na wykresie cpu pomozcie, cos sie zdubcylo strasznie, reszta rzeczy w samurize dziala ok :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feedel Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 (edytowane) Miałem kiedyś taki temat xp, bardzo fajny,, niestety komp padł a ja nie pamiętam jak się ów temat nazywał.. (IMG:style_emoticons/default/icon_cry.gif) Może wy wiecie.. Pomóżcie.. http://img169.imageshack.us/img169/3801/yesitis6oh.jpg http://img228.imageshack.us/img228/1024/rekord22tm.jpg Edytowane 11 Grudnia 2005 przez feedel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Czy to było cos takiego, tylko ciemniejsze? Ten moj nazywa się SimpleXP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gargamel2005 Opublikowano 17 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2005 (edytowane) http://img367.imageshack.us/my.php?image=schowek023rp.jpg http://img480.imageshack.us/my.php?image=schowek010tv.jpg ida świeta :lol2: śnieg mi pada na pulpicie i gwiazdki swieca :lol2: Edytowane 17 Grudnia 2005 przez gargamel2005 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 Oto mój, bardzo świąteczny :wink: desktop: http://img4.picsplace.to/img.php?file=img4/14/Image00001.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 Gdzie te święta? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fr4 Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 Oto mój, bardzo świąteczny :wink: desktop: http://img4.picsplace.to/img.php?file=img4/14/Image00001.jpg Moge prosic tapetke na maila? albo linka do niej... bardzo fajna :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 Mam pytanie do znawców :) .Czy istnieje jakaś nakładka, programik do uzyskania zakładek (takich jak w Firefoxsie) w explorerze windows :?: . Gdzieś tu widziałem jakąś ciekawą przeróbke WE, ale żadnej z panelami/zakładkami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 Moge prosic tapetke na maila? albo linka do niej... bardzo fajna :) http://socksoff.co.uk/walls02.html 5-ta albo 4-ta od góry. Inne też polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Jack Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 (edytowane) A oto mój tandeciasty pulpit ( tak tandeciaty że można stracić wzrok przez to coś :) ) Jest bez ikonek bo jak byłby z ikonkami to byście mnie pozabijali... :) Edytowane 19 Grudnia 2005 przez Black Jack Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crusader Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 hmm ciekawy visual style... mozesz podsunac skad go masz :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Jack Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 Styl nazywa sięnoire.wba mam go na dysku. Ale tweak nie przyjmuje go daj mi mejla to ci prześle go razem z tapetą którą mam. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crusader Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 (edytowane) nie trzeba juz mam :D ma ktos link do tego jak sie posluzyc programem samurize badz innym robiacym podobne "cuda" z pulpitu? Edytowane 20 Grudnia 2005 przez crusader Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Jack Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 Czy ktoś mi może pomóc w dobraniu ioknek do mojego pulpitu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 21 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2005 ma ktos link do tego jak sie posluzyc programem samurize badz innym robiacym podobne "cuda" z pulpitu? http://samurize.hslab.pl/ Ponawiam pytanie. Ile zajętości CPU macie przy włączonym pulpicie z Samurize? Bo chcę wiedzieć czy mam zwalony jakiś skrypt czy tak ma być ~6% w trayu siedzą: Samurize, ATT, NOD,MSantispyware, MBM, BWmeter i Opera (sam client.exe 0-1%) Zużycie zasobów zależy też od wielkości konfiga, a niektóre skrypty faktycznie dość mocno potrafią obciążyc proca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 21 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2005 (edytowane) Witam. Czy jest możliwosc dodania w samurize temperatury karty graficznej bez udziału rivatunera? Edytowane 21 Grudnia 2005 przez ssound Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 22 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2005 @samm-ur: wielkie dzięki za info. Czyli tak jak myślałem mam jakiś zasobożerny skrypt. Bo 17% to zdecydowanie za dużo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 22 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2005 Witam. Czy jest możliwosc dodania w samurize temperatury karty graficznej bez udziału rivatunera? Jest, MBMa trzeba użyć. :lol: Sam Samurize to raczej sobie nie poradzi, a jeżeli MBM będzie w stanie odczytać temp z czujnika to i samurize ten odczyt pokaże na pulpicie. @kazik2000 Czy config ze skryptem jest Twojego autorstwa czy zassałeś z sieci? Pytam bo czasami ściągnięte configi mają pozmieniane opcje projektu: Czas odświeżania i/lub Priorytet CPU, aby config lepiej działał, co skutkuje większym obciążeniem proca. Sprawdź te ustawienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 22 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2005 Jest, MBMa trzeba użyć. :lol: Sam Samurize to raczej sobie nie poradzi, a jeżeli MBM będzie w stanie odczytać temp z czujnika to i samurize ten odczyt pokaże na pulpicie.Jakby to mialo byc takie proste to bym nie pytał, mbm nie widzi tego czujnika, mam plugin ktory to pokazuje ale musi byc odpalony rivatuner, da sie to jakos obejsc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 22 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2005 A próbowałeś programu Systool + wtyczka do niego? Info pod tym linkiem: http://samurize.hslab.pl/modules.php?op=mo...=article&sid=99 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 22 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2005 (edytowane) Zassałem kalendarz i pogodynkę. Mój projekt pałęta się tu gdzieś, więc zaraz go poszukam. Już mam: http://img217.imageshack.us/my.php?image=pulpi2fb.jpg Edytowane 22 Grudnia 2005 przez kazik2000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fr4 Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 Mam pytanko... wie ktos moze gdzie moge znalesc czarne kursory do windy?? najlepiej takie jak standardowe tylko ze czarne. ale inne tez moga byc. Szukalem na googlach ale nic prawie nie znalazlem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 @kazik2000 Twój config ma dosyć duży rozmiar, co teoretycznie wpływa na zużycie zasobów, właśnie poto w samurize jest ramka ograniczająca (opcja: pokaż obramowanie), ale w praktyce nie zauważyłem różnic w obciążeniu kompa dla configów małych czy dużych. Może spróbuj zmiejszyć config tak aby mieścił się w "zielonej ramce" i sprawdź zużycie proca, bo innych pomyśłów nie mam. Mam pytanko... wie ktos moze gdzie moge znalesc czarne kursory do windy?? najlepiej takie jak standardowe tylko ze czarne. ale inne tez moga byc. Szukalem na googlach ale nic prawie nie znalazlem :(Właściwości myszy -> Wskażniki -> Schemat: Czarny windows Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...