brunios Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Witam grzebe w necie juz 2 dni potrzebuje skryptu do SAMURIZE , działającego który pokazuje aktualny program telewizyjny na pulpicie te skrypty co znalazłem na sieci są nieaktualne Plisss POMOCY bo już zwątpiłem prosze o info na GG 2016771 albo na maila brunios@o2.pl Nie obraże się też jeśli ktoś mi poda jakieś ciekawe linki do stron ze skryptami w miare nowymi bo dużo na sieci jest rzeczy sprzed 2 lat nawet DZIĘKI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Subon Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 (edytowane) Oto moj theme do Windowsa XP (Vista z przezroczystoscia Glass) : Edytowane 2 Lutego 2006 przez subon2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ComPutroNik Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 No okej, tylko że mam taki problem, Nie wiem czym otwierać te pliki co pobieram z tych stron...np. plik. .dxtheme, albo .bootscreen. Style XP tego nie odtwarza, a tego samurize nie wiem z kad pobrać... Porszę o pomoc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 (edytowane) Pliki .dxtheme otwiera sie programem DesktopX. A Samurize można ściągnąć z hslab.pl, ale on nie ma nic wspólnego z ww plikami. Edytowane 4 Lutego 2006 przez samm-ur Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BikerBo Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 przylaczam sie do 3 pytania abramag44 ze strony nr. 57 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 (edytowane) My new desktop. Wersja druga całkowicie odmienny koncept (ciekawe na czym bazowałem? [; ) Edytowane 7 Lutego 2006 przez kazik2000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 - klasycznie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 (edytowane) A mój modding tu: www.pckomp.go.pl :D Jak sie usówa separatory z paska ikon, programu Y'z Doock ?? Edytowane 7 Lutego 2006 przez Rocky998 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario-83 Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Witam Ma może ktoś Full wersje Cryo64 "EXODO YQ" ?? Prosze o PW albo linka albo przesłać odrazu na meila mario-83@o2.pl Z góry dziękuje za pomoc Pozdrawiam Mario Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuchSwiety Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 (edytowane) U mnei puki co to tak wyglada, szukam jeszcze za programem (poza tym MBM) dzialajacym w tle, by dodac temp. & etc. Moze ktos poleci jakis program by mozna bylo uzyc w configu klasycznych sensorow a na tym widac scrolowana pogodynke :)) Jak narazie dziala na tylko jednym scrypcie Edytowane 11 Lutego 2006 przez DuchSwiety Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raccmark Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 moj ma byc estetyczny, czytelny i uzywac jak najmniej pamieci. nie uzywam zadnego programu do styli, tylko obslugiwane przez windowsa. ten u mnie to zmodyfikowany lutetiumGUI.msstyles uzywalem kiedys Samurize ale zrezygnowalem z niego bo nie lubie nakladek :) no i za duzo pamieci zzera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merman Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 (edytowane) Czy wie ktoś skąd możnaby sciagnac oficjalny skin star wars do windowblins?? Edytowane 17 Lutego 2006 przez merman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Czy wie ktoś skąd możnaby sciagnac oficjalny skin star wars do windowblins?? http://www.download.com/Star-Wars-WB/3000-...4-10454936.html google Twoim przyjacielem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merman Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 to nie jest OFICJALNY skin, a pozatym jest do niczego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erosito Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Oto moj theme do Windowsa XP (Vista z przezroczystoscia Glass) : sorki.....ale tak długo już skaczę po tych stronach i nie mogę zanleżć jak zrobić taki pasek windowsa ? właśnie taki jak masz u siebie....pulpit masz zrobiony za*biście i nie ukrywam,że chętnie bym Ci go podkradł. SUper wygląda...... doradź coś lub podpowiedz skąd to ściągnąć :0 dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zolw Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 moj desktop Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 zolw opisz ten pulpit, to coś co gra to fooobar przerobiony czy co ? opisz wszytsko czym robiłeś. skin do xp, czy style czy jakiś inny soft- dosłownie wszystko :) Dzięki!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 To nie jest Foobar tylko iTunes + jakaś skóra, której nazwy nie znam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 (edytowane) moj raczej prosty i od dawna bez zmian... : KLIK! Edytowane 28 Lutego 2006 przez ChomiK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ehek Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 moze ktos napisac jak zrobic w samurize wyswietlanie temperatury procka, cos tam o wiatraczkach itp? ;) z gory dzieki:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Może ja coś podpowiem :) Aby dodać temperatury, prędkości wentylatorów czy napięcia potrzebny jest MotherBoardMonitor lub Speedfan. Następnie w edytorze konfigów (dla MBMa i samurize v1.62 (v1.63 pewnie też): Dodaj miernik -> Stan sprzętu -> Dodaj MBM W edytorze zobaczysz: Value: 255(lub jakąś inną liczbę, jeżeli sensor nie jest wykorzystywany zobaczysz 255)A w panelu ustawienia i narzędzia: w zakładce General ustawiamy: wybranę nazwę miernika, typ rysowania: tekst, i ustawiasz pozycję i wielkość miernika w zakładce źródło musisz znaleźć czujnik odpowiedziany za temperaturę CPU, tu będzie troche zgadywania, pomóc w odnalezieniu właściwego sensora może np. Everest gdzie można łatwo odczytać temperatury i porównać z odczytami MBMa. W zakładce wyświetlanie, w polu tekst: można wpisać np. CPU Temp: %v *C i wybrać oczywiście kolor i czcionkę. Analogicznie robisz dla prędkości wentylatora i napięć (musisz poszukać odpowiedniego czujnika w polu sensor). W moim przypadku korzystam z czujników 0, 1, 33, 34 i 50. Przeczytaj artykuł Tworzenie konfiga na HSLab.pl Zacząć z samurizem jest dosyć ciężko, potrzeba do tego sporo samozaparcia i cierpliwości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysyjacek Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Taki tam pulpit. Klasycznie, przejrzysto... od długiego czasu taki sam :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ehek Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Może ja coś podpowiem :) Aby dodać temperatury, prędkości wentylatorów czy napięcia potrzebny jest MotherBoardMonitor lub Speedfan. te dwa programy to programy czy jakies wtyczki? jak je mam uruchomic zanim przejde do nastepnych punktow, ktore i tak mi sie pewnie nie udadza? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 te dwa programy to programy czy jakies wtyczki? jak je mam uruchomic ...To są niezależne programy, na googlach poczytaj sobie o nich. ... zanim przejde do nastepnych punktow, ktore i tak mi sie pewnie nie udadza? ;)Skąd ten pesymizm? Przede wszystkim trzeba chcieć i trzeba myśleć, bez tego ani rusz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ehek Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 jak poznac od czego sa te ujemne temperatury? domyslam sie, ze od chlodzenia, ale sa dwie, wiec? moze ktos wie ktora ma wiecej na minusie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BikerBo Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 najnowszy pulpit chyba narazie najlepsze dzieło http://img440.imageshack.us/img440/5876/pulpitszary3lq.png Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 A to moj pulpit na laptopiku :] i po wcisnieciu magicznego klawisza F8 :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEoMAMMUT Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 DEEP v2.0CLEAN | DIRTY ===== Wall: AREA04 CEF by imrik (http://www.deviantart.com/view/23401755/) VS: BlackEYE v2.0 by me (based on Mhz MC Visual Stylehttp://www.deviantart.com/view/27164503/) Ikony: brak Miranda: moj templak do ClistMODERN Samurize: task, system info, pogoda, foo - wszystko moje Foobar: by Blackangel plus moj mod ===== Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jogi85 Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 DEEP v2.0 CLEAN | DIRTY ===== Wall: AREA04 CEF by imrik (http://www.deviantart.com/view/23401755/) VS: BlackEYE v2.0 by me (based on Mhz MC Visual Style http://www.deviantart.com/view/27164503/) Ikony: brak Miranda: moj templak do ClistMODERN Samurize: task, system info, pogoda, foo - wszystko moje Foobar: by Blackangel plus moj mod ===== NEoMAMMUT - Jak zrobiles ze tak wyglada moj komputer? i reszta masz moze chociaz nazyw programow z maly opisem ktory co robi? dzieki i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ehek Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 jak zrobic, zeby przy danym folderze pokazywal ile jest tam plikow, miejsca itp? ale nie przy wszystkich... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...