phranzee Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Mój pulpit jest skromny ale może się komuś spodobaczyzby aston ? :) ------ ktos chcial program do zamykania programow :P http://fileforum.betanews.com/detail.php3?...?fid=1054942289 CloseToRunXP is a simple application that ends configured programs, starts a main aplication to run, and finaly starts up to six programs after the main application is finished. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Witam ponownie zna ktos jakis programik co wyswetla pogode na pulpicie :?: Wrzucilbym chetnie swoje nowe screeny ale kur*** nie umie sie polaczyc z ftp-em :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Witam ponownie zna ktos jakis programik co wyswetla pogode na pulpicie :?: Wrzucilbym chetnie swoje nowe screeny ale kur*** nie umie sie polaczyc z ftp-em :?np. samurize Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soultaker Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Witam ponownie zna ktos jakis programik co wyswetla pogode na pulpicie :?: [...]np. samurizeA jak się zwie skrypt dla polskiej pogody, o ile takowy jest - bo pewnie go sam sobie napisałeś :wink: Bo znalazłem już skrypty na pogode w Nowej Zelandii, Niemczech, Holandii, Anglii itd... a mam coś problem z Polską :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 A jak się zwie skrypt dla polskiej pogody, o ile takowy jest - bo pewnie go sam sobie napisałeś :wink: Bo znalazłem już skrypty na pogode w Nowej Zelandii, Niemczech, Holandii, Anglii itd... a mam coś problem z Polską :wink:jest skrypt korzystajacy z weather.com, a tam jest kilka polskich miast. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Witam ponownie zna ktos jakis programik co wyswetla pogode na pulpicie :?: Wrzucilbym chetnie swoje nowe screeny ale kur*** nie umie sie polaczyc z ftp-em :?np. samurize Tak tylko ze on wyswietla w postaci "napisow" a mi chodzi o wyswietlanie graficzne :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Tak tylko ze on wyswietla w postaci "napisow" a mi chodzi o wyswietlanie graficzne :?chcesz aktualna mapke polski ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikus Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 wrrrr....... jestem wsciekły, skasowało mi poprzednia wiadomosc bo mnie wylogowało! wrrrrrr w ogóle to ja już wysiadam mam dosc wszelakich pulpitów ;D i zaraz przejde na czyste tło i standardowy wygląd win98 ;P pracowało i myslało mi sie dzisiaj paskudnie, ale efekt moich wypocin chyba nienajgorszy btw który styl winXp jest lepszy ten czy pprzedni? wady samurize: 1. brak pytania o zapis przy wychodzeniu, brak opcji cofnij 2. klikam ctr+c w polu gdzie sie wpisuje tekst, ale do schowka zapisuje sie nie zaznaczony tekst ale cały cały element tekstowy! 3. po przekroczeniu pewnej ilosci elementów w konfigu, albo nie wiem dlaczego, niektóre elementy nie sa pokazywane na pulpicie, (np. w moim screenie, nie ma skryptu do sprawdzania ilosci maili na drugim koncie 4. monitoring temp., fanów, napiec z mbr, który jest jednym z najgorszych programów do tego, a na dodatek u mnie nei działa 5. co to jest wscript, i czemu ja go nie mam? pozdr p.s mam podobną prośbe jak ktoś wyżej, prosze o skrypt do pogody sprawdzający pogodei wiatr na 2 dni, księzyc i obrazki mile widziane, próbowałem sie ze skryptem weather style z weather.com, ale nie udało mi sie go zaprząść do pracy, może mi go ktoś pomorze skonfigurowac?! (pogodan na kraków (sprawdzałem jest na weather.com jako "Krakow, Poland") Object desktop to syf ma jakiegoś buga i potrafi zajmowac 100% zasobów proca! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 . co to jest wscript, i czemu ja go nie mam?Jak masz Windows XP to nie ma mozliwosci zebyś go nie miał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikus Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 heh, dziwne, przy skrypcie znajdującym najaktywniejszy proces wyskakiwał mi komunikat ze konieczny jest wscipt, zrestartowałem kompa, i już wszystko działa :| niesamowite :twisted: :twisted: cholera pozdr p.s a do czego to wogule jest?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Morze mi ktoś powiedzieć do czego służą te żeczy na tej stronie Dashboard DesktopX Objects DesktopX Themes LiteStep Logons NextStart ObjectDock WindowFX Z Góry Bardzo WIELKIE WIELKIE Dzięki THX THX THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Morze mi ktoś powiedzieć do czego służą te żeczy na tej stronie :evil: :!: GOOGLE.PL :!: :evil: Dashboard - program DesktopX Objects - dodatki DesktopX Themes - themy LiteStep - shell Logons - ..... uczyc sie angielskiego NextStart - shell ObjectDock - dock WindowFX - program te Żeczy sluza do grzebania w windzie bez jaj, troche wlasnej inicjatywy.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Oto moj aktualny pulpit: http://pyszczaki.w.interia.pl/pulpitek.jpg http://pyszczaki.w.interia.pl/pulpitek2.jpg http://pyszczaki.w.interia.pl/pulpitek3.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Jak w Samurize się robi info o wykorzystaniu procka bo nie mogę dojść do tego ????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Pisalismy o tym, przeczytalbys caly topic, bo jak jedziesz po lebkach to nic sie nie dowiesz. W add perform szukaj. Na nastepny raz czytaj cale topic'ki. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Jak w Samurize się robi info o wykorzystaniu procka bo nie mogę dojść do tego ?????Add meter >> Add perfmon...>>Obiekt wydajnosci> procesor >>Czas procesora lub wykorzystać MBM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kandi Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Last Update :o nie chce mi sie wiecej bawic :roll: Ikonki do Samurize sa z http://www.marcooo.de/index.php BIG --- http://mitglied.lycos.de/kandi789/Desktop/alpha2.jpg http://mitglied.lycos.de/kandi789/Desktop/alpha3.jpg poczatkujacym zycze milej zabawy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 jeden z tutoriali do samurize : http://samurize.com/article.php?1.0 Rocky998 - png: samemu albo .... google.pl kandi - ladny konfig 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kandi Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 morzesz podać dokładny link do tych ikonek bo nie mogę się połapać na tej stronie http://www.marcooo.de/downmanage/download....ystalOSX.tar.gz http://www.marcooo.de/download.php?title=noia&v=095 tylko prosze nie pytaj czym to rozpakowac :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 a ja mam takie male pytanko: jak wrzucic do object docka "pokaz pulipit" czesto z tego cudenka korzystam a nie wiem jak to zrobic w tym programie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 a ja mam takie male pytanko: jak wrzucic do object docka "pokaz pulipit" czesto z tego cudenka korzystam a nie wiem jak to zrobic w tym programie ...nie lepiej z klawiatury ? :) plik: C:Documents and Settings*user*Dane AplikacjiMicrosoftInternet ExplorerQuick LaunchPokaż pulpit.scf zawartosc: [shell] Command=2 IconFile=explorer.exe,3 [Taskbar] Command=ToggleDesktop moze sprobuj go przeciagnac do docka ;) ----------- :!: edit: najnowszy desktop, jeszcze niedokonczony i wymaga poprawek w konfigu, ale juz w tekscie, bo konfigurator samurize wymieka :P http://zeus.polsl.gliwice.pl/~thriadae/des...ops/desk_15.jpg czekam az wyjda plugi na nowym sdk foobar'a 0.70rc2 to dojdzie jeszcze tytul odtwarzanego utworu. polskich literek w pogodzie niestety nie ma :? bede je musial zastepowac na odpowiednie bez kreseczek ś->s etc. no, to chyba tyle :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Ma ktos moze Barracude 7.7200 lub podobna i udalo mu sie zmusic MBM do pokazywania temp. dysku ? BO ja jakos nie moge :/ inne progsy normalnie ja wyswietlaja, a MBM nie chce... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kandi Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Ma ktos moze Barracude 7.7200 lub podobna i udalo mu sie zmusic MBM do pokazywania temp. dysku ? BO ja jakos nie moge :/ inne progsy normalnie ja wyswietlaja, a MBM nie chce... a zalaczyles to : ----- http://mitglied.lycos.de/kandi789/x.JPG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blacktotheblind Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 przeciez zrobienie tego konfiga to pol godziny, przed chwila wywalilem rainmetera i od nowa stworzylem go w samurize. no tak pol godziny, zebym umial wszystko sam robic to by niepotrzebne byly zadne gotowe style xp, ikony, konfigi itp sam bym se zrobil. A ze jest inaczej to wole cos "gotowego", cos sie pozmienia, cos doda cos wywali i jest spoko. kupa ludzi prosi o gotowe konfigi ale jakos nikt ich nieudostepnia, a szkoda pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 kandi a jak myslisz ? ;] pewnie ze tak, nawet kompa restartowalem. nic. masz jeszcze jakies pomysly co z tym fantem zrobic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 kandi a jak myslisz ? ;] pewnie ze tak, nawet kompa restartowalem. nic. masz jeszcze jakies pomysly co z tym fantem zrobic ?zaznaczasz scan ide a potem z sensorow wybierasz pierwszy z listy , ktora przewin do gory. sensor dysku jest NAD pozostalymi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 przeciez zrobienie tego konfiga to pol godziny, przed chwila wywalilem rainmetera i od nowa stworzylem go w samurize. no tak pol godziny, zebym umial wszystko sam robic to by niepotrzebne byly zadne gotowe style xp, ikony, konfigi itp sam bym se zrobil. A ze jest inaczej to wole cos "gotowego", cos sie pozmienia, cos doda cos wywali i jest spoko. kupa ludzi prosi o gotowe konfigi ale jakos nikt ich nieudostepnia, a szkoda pozdro przeciez na samurize.com leza gotowe cfg jezeli ktos naprawde tak bardzo chce ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cherrythomas Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 niekoniecznie phranzee :) u mnie sensor dysku byl na samym dole :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 niekoniecznie phranzee :) u mnie sensor dysku byl na samym dole :)no to na dole :P w kazdym razie SZUKAC :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 nie ma :/ na Live Wire Dev odpisali mi "Alex van Kaam MBM Creator - it either works.... or not..... crappy answer I know but the only one I can give" I to by bylo na tyle... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...