Mardok Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 Temat trochę przymiera, aby go rozruszać mały update ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 (edytowane) To i ja go podratuję :) Aston Shell Nie mogłem się zdecydować :) Edytowane 17 Czerwca 2006 przez Piter6576 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.W.A.T Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 (edytowane) to pewnie uzycie proca/ramu/grafy jest w 70% :D bo cos te 6%cpu to nie chce mi sie wierzyc..... moze ram bardziej obciazony? Te programy MUSZĄ obciazac :huh: Edytowane 17 Czerwca 2006 przez S.W.A.T Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 Masz tam przecież coś w rodzaju historii użycia procesora :) Aż tak obiążające nie są ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ja2ger Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Nie zuzuwają wcale tak dużo. Faktycznie, niektóre style do Astona potrafią zeżreć więcej niż Explorer, ale fak jest taki, że to właśnie Explorer jest najbardziej zasobożernym shellem do Windowsa. Najlżejszym natomiast jest Blackbox :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 moj skromniutki pulpit, nie pochlaniajacy wielu zasobow... foobar 0.9.2 + columns miranda + modern contact list mod + IE view VS: OSminimal WP: Daylight Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Marcin_gps Skad dorwales taka tapete, mozesz mi ja dac?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 z deviantarta :P dac nie moge, moge przeslac :P odezwij sie na priv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 No to będzie jakoś v2.0 czy coś koło tego ;) Chyba teraz wyraźnie widać moje preferencje kolorystyczne :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 To i ja sie dorzuce: bbLean, kontrolki do Winampa w rogu zrobione za pomoca bbInterface. Z przycisków prosze sie nie smiac, sklecilem to na szybko, nie jestem na tyle dobry w Photoshopie zeby zrobic sobie jakis elegancki zestaw przyciskow :( Jakby ktos mial ochote sie troche pobawic i pomoc, poprosilbym PW :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Prostota i elegancja, czyli mój pulpit pod windowsem: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 (edytowane) dem co to za theme? zapodaj do niego linka. Edytowane 26 Czerwca 2006 przez Bio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 (edytowane) vistablack_8 Nie pamiętam nawet skąd go zassałem. Wrzuciłem go na RapidShare, więc jeśli chcesz to proszę bardzo >> vistablack_8 A tutaj źródło (znalazłem) > KLIK Edytowane 26 Czerwca 2006 przez dem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gremlin@@@ Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 dem mógłbyś zarzucić tę tapetkę :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 (edytowane) A to ode mnie: Edytowane 30 Czerwca 2006 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Ja również się po pochwale. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gargamel2005 Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 :D Ja sie tez pochwale swoim nowym jak mi ktos powie jak to naprawic bo wszytko mi sie zmienia wyglad a pasek zadan i start z menu pozostaje jak w 98 wie ktos moze jak to naprawic :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 :D Ja sie tez pochwale swoim nowym jak mi ktos powie jak to naprawic bo wszytko mi sie zmienia wyglad a pasek zadan i start z menu pozostaje jak w 98 wie ktos moze jak to naprawic :( mój komputer>właściwości>zaawansowane>wydajność>ustawienia>efekty wizualne zobacz czy tam masz wszystko dobrze ustawione... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gargamel2005 Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 (edytowane) mam tam jak trzeba ale zapomniałem dodac ze zepsóło mi sie to jak zorbiłem aktualizaje windy :( :cry: cos mi chyba podmieniło jakiegos pliki i teraz taka lipa jest wszytko ładnie sie zmienia tylko nie start i menu :( Edytowane 1 Lipca 2006 przez gargamel2005 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 (edytowane) dem mógłbyś zarzucić tę tapetkę :D Proszę 1280x1024. Edytowane 1 Lipca 2006 przez dem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 @dem co ci tyle ramu zżera?? O_o tylko trochę ponad 600mb z 1024mb wolnego masz? Ja na 512mb wolne mam ponad 300 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unreality Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 To i ja się pochwalę swoimi pulpitami (mam 2 systemy XP). To pierwszy LINK , a to drugi LINK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 -=KAX=- podeslij mi ustawienia twojego foobarka ;) swietnie wyglada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cortezon Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Nie chcę zakładać nowego tematu więc opiszę tu na czym polega mój problem. Otóż wczoraj zainstalowałem Aston Shella i podczas jego użytkowania komp strasznie mi muli - tzn użycie procesora prawie cały czas na 100% :-| Natomiast w explorerze wszystko chodzi normalnie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unreality Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Zobacz co za proces tyle bierze proca (Alt+Ctrl+Del i posegreguj sobie kolumnę "CPU") Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cortezon Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Zobacz co za proces tyle bierze proca (Alt+Ctrl+Del i posegreguj sobie kolumnę "CPU")svchost.exe Ma to miejsce tylko podczas używania Aston Shella Skanowałem już kompa i jest czysty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unreality Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Tak tylko zapytam dla jasności bo już różne rzeczy widziałem ...... czy uruchamiasz Astona poprzez Shell Swapper i wylogowywujesz się ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cortezon Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Tak Wszystko instalowałem według tej instrukcji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unreality Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 (edytowane) Nie do końca mogę się zgodzić z tą "instrukcją". Tylko na pierwszym monicie wybierasz powłokę (Explorer/Aston) a potem już niczego nie ruszasz czyli nie Alternative tylko Default i nie odznaczasz żadnych opcji - wszystkie powinny być zaznaczone. Edytowane 2 Lipca 2006 przez unreality Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cortezon Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 (edytowane) Nie do końca mogę się zgodzić z tą "instrukcją". Tylko na pierwszym monicie wybierasz powłokę (Explorer/Aston) a potem już niczego nie ruszasz czyli nie Alternative tylko Default i nie odznaczasz żadnych opcji - wszystkie powinny być zaznaczone. Opcje miałem wszystkie zaznaczone ale miałem alternative, spróbuje go jeszcze przeinstalować Edytowane 2 Lipca 2006 przez Cortezon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...