maziboss Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 mialem chwile czasu i dokonczylem pulpit .. zmiany w sumie niewielkie w stosunku do alfy .. ;] Przenies pasek na gore bedzie o wiele lepiej. Aha i dodaj cien do paska cos ala moj w xp. Bedzie wtedy bardzo ladnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 Piter6576 Co to za skora ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 maziboss w wersji ala mac osx-owej przydał by się jeszcze finder, przyciski na lewo, dock z odpowiednimi ikonkami na dole i byłoby git :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 (edytowane) Piter6576 Co to za skora ? To jest Vista Inspirat 1.01 + ObjectDock Edytowane 22 Lutego 2007 przez Piter6576 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 Mam pewien problem: Ściągnąłem Samurize Vista Sidebar V3 i postępowałem zgodnie z instrukcjami, zainstalowałem czcionki i skopiowałem pliki lecz gdy próbuje to włączyć to znika ikonka Samurize z traya i nic na pulpicie się nie zmienia :angry: . Co trzeba jeszcze zrobić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 ostatnio przegladajac deviantart'a w poszukiwaniu tapet 1680x1050 natknalem sie na tworczosc Psychopulse'a. Polecam, miazga! Szczegolnie packi PsychoSexy (1,2,3,4) http://psycho.falba.net/index.htm http://psychopulse.deviantart.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 hmmm znacie strony z tapetami 1280x1024? póki co nic ciekawego nie znalazłem interesują mnie motocykle, samochody, abstracty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bedzio1001 Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 hmmm znacie strony z tapetami 1280x1024? póki co nic ciekawego nie znalazłem interesują mnie motocykle, samochody, abstracty http://www.lynder.ru/index.php?p=static&am...es-wallpapers-1 Rosyjska stronka ;].. Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dru Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 czy ktoś wie gdzie znajdę ustawienia (zapewne gdzieś w rejestrze) do wielkości ikon na pasku narzędzi. Kiedy klikam na niego w "Dostosuj" to można wybrać tylko ikony małe lub duże, a ja chciałbym ustawić coś pośredniego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesos Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 maziboss fajnego masz foobara (fajne przyciski itp) mozesz zapodać gotowy plik konfigu wyglądu?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 to i ja pokaze :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 Ja wymodzilem cos takiego: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dru Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 (edytowane) a oto mój pulpicik: Edytowane 28 Lutego 2007 przez Dru Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 Minimalizm by M3 [; Efekt przezroczystosci znaleziony przypadkiem w sterownikach :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 Dru, Orgiusz - podajcie namiary na te skórki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dru Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 (edytowane) Dru, Orgiusz - podajcie namiary na te skórki. styl - Luna Element (StyleXP) pasek narzędziowy - Aero Soft (YZ Toolbar) ikony - Vista IconPackager RTM Final - tutaj Edytowane 7 Marca 2007 przez Dru Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 witam jest jakiś programik który pozwala na ustawienie pulpitu (rozmieszczenie ikon) tak jak w visicie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conti Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 Może ktoś robił porównanie pod względem "połykanych zasobów: i obciążenia procka dla: - desktop sidebar - object dock Poszukuję jakiegoś "paska narzędzi" na pulpit windy, który pomieści sporo ikonek skrótów (około 50) ale nie będzie obciążał systemu (nie musi mieć bajerów), za to w przeciwieństwie do dodatkowych pasków windy będzie miał opcję "zablokowania" paska - żeby nie dało się go przeciągnąć / zamknąć / zmienić kolejność ikonek. W tej chwili najlepszym prawie rozwiązaniem byłby object dock z wyłączonymi bajerami, ale mieści tylko 1 rząd ikonek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 A to screen z mojego macbooka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToXic! Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 Witam, mam pytanie odnośnie Aston'a. Czy da się w nim ustawić,żeby np jak zassam jakiś plik na pulpit to ,żeby ten plik faktycznie na nim był? Normalnie jak coś zassam na pulpit i wejdę na c: docum and settings / user / pulpit to tam widnieją te elementy ale już na właściwym pulpicie w astonie ich nie ma ;/ 2ga sprawa jest taka ,żę jak wejdę w połączenia sieciowe i kliknę na połączenie 2 razy to nie otwiera się okno z informacjami o połączeniu. Może znacie jakąś www z poradami co do konfiguracji astona, nie chce mi się siedzieć i samemu bawić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Czy kotś korzysta ze skryptu ProgramTV dla Samurize? Bo mnie się pokazuje "FIle not found" zamiast programu :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 mam pytanko :) czym najlepiej przerobic xp na wyglad visty? :) sciagnalem Vista Transformation Pack 6.0 tylko nie wiem czy dobry jest. moze zassac vista inspirat i do tego rozne inne rzeczy doinstalowac? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvin Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 mam pytanko :) czym najlepiej przerobic xp na wyglad visty? :) sciagnalem Vista Transformation Pack 6.0 tylko nie wiem czy dobry jest. moze zassac vista inspirat i do tego rozne inne rzeczy doinstalowac? :) nie polecam - sam sie tym interesowalem i dobrze ze nie uzylem - rozczarowywuje B-) ja moge polecic - zune theme do xp i yahoo widgets :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 Kilka stron z tapetami wide, ale nie tylko http://www.mmz.cc/cnlist.asp?id=9 http://www.be-ez.com/more.html http://www.sodesk.com/ http://www.wetstation.net/blog/read.php?11 http://my.opera.com/亡灵法师/albums/show.dml?id=163602 http://wallpapers.jurko.net/widescreen/ http://www.wide-wallpapers.ru/ http://www.widewallpapers.net/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 Witam, W zwiazku z zakupem monitora panoramicznego chcialbym zrobic sobie sidebar. Zwracam sie wiec do Was o pomoc i wskazowki. Chcialbym, aby ten sidebar byl dosc personalizowalny ;) Zeby po maksymalizacji okna programow nie zajmowaly calej powierzchni ekranu tylko dochodzily wlasnie do sidebara. Nie chce zadnego monitoringu napiec, temperatur, uzycia procka czy pagefile itp. Za to chcialbym, zeby byla mozliwosc umieszczenia skrotow do najczesciej odwiedzanych katalogow na dysku. Takze czytelny segarek, kalendarz, jakies notatki i obsluga foobara. Czt np tu: http://www.desktopsidebar.com/ znajde to czego szukam? Prosze o porady Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhoboS Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 siemka! jakiego programu używacie do zmiany stylu w WinXP? Windows Blinds? Słyszałem, że jest dość zawodny.. coś też czytałem o podmianie plików stylu bezpośrednio w katalogu Windowsa, może ktoś coś więcej o tym napisać? Byłbym wdzięczny :D chcę zrobić cieńszy pasek startu, jak widać na niektórych screenach ; ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 siemka! jakiego programu używacie do zmiany stylu w WinXP? Windows Blinds? Słyszałem, że jest dość zawodny.. coś też czytałem o podmianie plików stylu bezpośrednio w katalogu Windowsa, może ktoś coś więcej o tym napisać? Byłbym wdzięczny :D chcę zrobić cieńszy pasek startu, jak widać na niektórych screenach ; ) Ja korzystam z UXTheme Multi-Patcher. Więcej info na ten temat znajdziesz tutaj: UXTheme Multi-Patchers i FAQ: Using msstyles for Windows XP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 (edytowane) Widziałem tu screena z makówki, to ja podam z linuksa [ ubuntu ]. mały update Edytowane 9 Kwietnia 2007 przez andrek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhoboS Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2007 siemka! chciałbym się pozbyć paska Start całkowicie, jedyne co mi sprawia problem to ikonki uruchomionych programów po prawej stronie, obok zegara. Mój pulpit wygląda teraz tak: Greah zdaje się ten problem jakoś rozwiązał, w jego pulpicie widać jakiś program, który pozwolił wyrzucić ten pasek na bok. Co to za program? btw: czy ktoś próbował wywalić start i "żyć bez niego"? Jeszcze jeden problem jaki widzę, to brak paska z otwartymi programami na dole.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 (edytowane) ok zainstalowałem sobie objectdock plus 1.3 (heheh kupiłem a co ;p ) i mam parę pytań. używam tego podziału na "foldery / grupy / tabs" ikon 1. jak zrobić żeby pogoda była pokazywana z zabrza? 2. jak zrobić monitory systemu (zużycie proca, temp proca, wolny ram, ile wolnego na partycjach) 3. jakiś plugin do kontroli foobara? no i w sumie to na tyle co potrzebuję ;p, z resztą sobie jakoś poradziłem :] Edytowane 22 Kwietnia 2007 przez Bio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...