Skocz do zawartości
phranzee

Screenshoty pulpitów Windows

Rekomendowane odpowiedzi

AveMartin napisał(a):

Mardok czy mógłbyś powiedzieć jakich programów użyłeś do zmiany pulpitu ?

Nie bardzo się chciało czytać poprzednią stronę co ? ;)

Mardok napisał(a):

Hym no więc zdobędę się na szczegółowy opis ;)

Oba paski paski to : Stardock ObjectDock Plus

Informacje o kompie i dyskach : Samoróbka w Samurize

Kalendarz : Vertical Calendar dla AveDesk

Pogoda : Yahoo! Wrather dla Yahoo! Widgets

Bash : Samoróbka w Delphi ;)

Aby ramu dużo nie żarło co się dało wkomponowane w tapetę ;]

Do tego doszedł malutki program w Delphi dla Samurzie który pobiera (co minute) info (okładka, artysta, tytuł, itp) o aktualnie granej piosence w radiu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cały Mardok i jego programiki :wink: ,oczywiście fajnie to wygląda

Za to jest ciekaw czy czullo zdradzi jaki zostało użyty soft ,oraz skąd czerpał inspiracje do tego niezwykłego moda desktopu.

Jednym słowem bomba :D :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mardok napisał(a):

Nie bardzo się chciało czytać poprzednią stronę co ? ;)

Do tego doszedł malutki program w Delphi dla Samurzie który pobiera (co minute) info (okładka, artysta, tytuł, itp) o aktualnie granej piosence w radiu.

bylbys w stanie podzielic sie ta samorobka z samurize, bo kombinuje jak kon pod gorke i nic nie wychodzi;/ generalnie masz talent:p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolejny Łup-Dejt, a czemu ? Bo tak ;)

Zielono mi:

2941912[/snapback]

bylbys w stanie podzielic sie ta samorobka z samurize, bo kombinuje jak kon pod gorke i nic nie wychodzi;/ generalnie masz talent:p

A czego ty obywatelu potrzebujesz ? Chyba nie wszystko... bo jest tego trochę...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mardok napisał(a):

Kolejny Łup-Dejt, a czemu ? Bo tak ;)

Zielono mi:

Dołączona grafika

Kobitka ;)

Dołączona grafika

A czego ty obywatelu potrzebujesz ? Chyba nie wszystko... bo jest tego trochę...

Superancko wyglada jak dla mnie ten panel z dyskami, gdzie wolne miejsce mozna wykukac:p No i my comp z tym ala panelem winampa super wyglada:] co ty na to, zeby podzielic sie twoim geniuszem z innymi forumowiczami:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wisnia867 napisał(a):

Superancko wyglada jak dla mnie ten panel z dyskami, gdzie wolne miejsce mozna wykukac:p No i my comp z tym ala panelem winampa super wyglada:] co ty na to, zeby podzielic sie twoim geniuszem z innymi forumowiczami:D

No wiec u mnie jak już wcześniej wspomniałem co się da jest w komponowane w tapetę i przerobienie tego aby "działało u wszystkich" wymaga trochę czasu którego zbytnio nie mam, ale zdążyłem póki co przerobić wyświetlanie informacji o HDD, będzie to musiało na razie wystarczyć ;)

Download!

* Oczywiście jest to config dla Samurize i jego posiadanie jest bezwzględnie wymagane :-P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gemmy napisał(a):

Za to jest ciekaw czy czullo zdradzi jaki zostało użyty soft ,oraz skąd czerpał inspiracje do tego niezwykłego moda desktopu.

Jednym słowem bomba :D :D :D

no wiec tak do mojego moda uzylem prawokliku na pulpicie :D maly tiunig tapety oraz kolorkow stylu klasycznego windows :D :D :D jak ktos chce miec taki pulpit jak ja i chwalic sie przed kolegami/kolezankami z gimnazjum walic smialo pomoge z modyfikacja :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mardok - ten Twój temat "zielono mi" działa Ci na windows xp czy na vista ??? a jeśli na vista to czy można go zrobić na xp ???

potrzebuje właśnie taki zielony motyw a la vista tylko żeby mi za bardzo kompa nie zamulał :-) i nie było z nim problemów

Edytowane przez CKM18

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

CKM18 napisał(a):

Mardok - ten Twój temat "zielono mi" działa Ci na windows xp czy na vista ??? a jeśli na vista to czy można go zrobić na xp ???

potrzebuje właśnie taki zielony motyw a la vista tylko żeby mi za bardzo kompa nie zamulał :-) i nie było z nim problemów

Używam Visty ale każdy z użytych programów w do "Zielono Mi" będzie działała na XP bez problemów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi