Snooze Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 Czy ktos zna jakis sposob na "wlaczenie przemocy w grze" - mam wylaczona nie wiem jakim cudem a kodu nie znam oczywiscie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 Nie jestem pewien, ale chyba tylko reinstall :? W "jedynce" tez mi sie tak siakos samo zrobilo, no i nie dalo sie juz odblokowac, ciekawe skad on chcial ten kod, bo przeciez przy pierwszym uruchamianiu tylko pytalo sie o ta przemoc ? :x no i dalem na full. W "dwojce" jak na razie full violence !!! :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 Moze skasuj myconfig.cfg ? Albo wejdz do menu z kodem i daj enter bez wpisywania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...