pyotrec Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Kiedy chcę wyłączyć autoatyczne uruchamianie w msconfigu w zakladce "uRUCHAMIANIE: (winda xp) jaiegoś programu to w zakladce "ogolne" zaznacza się opcja "uruchamianie selektywne", a ja che zeby sie uruchamial normalnie wiec zanaczam "uruchamianie normalne" i w zakladce uruchamianie zaznaczaają sie wszystkie wczesniej odznaczone programy, kiedy je odznaczam pojawia sie uruchamianie selektywne i tak w kolko. W jaki sposób zrobic by moglbym wylaczac automatyczne uruchamianie i by byla zanaczona opcja uruchamianie normalneg ? proshe o pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Uruchamianie selektywne oznacza ze wyłączyłes jakis element, w tym przypadku jest to program bedący w autostarcie. Jest to jak najbardziej prawidłoweze system przełącza sie na uruchamianie selektywne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_36 Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Spróbuj najpierw wywalić go z rejestru, najpewniej w HKLM/software/microsoft/windows/CurrentVersion/Run Tam jest większość logów do programów w autostarcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyotrec Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Jush wszyskto ok, wystarczyl Reg Cleaner... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raziel Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Kiedy chcę wyłączyć autoatyczne uruchamianie w msconfigu w zakladce "uRUCHAMIANIE: (winda xp) jaiegoś programu to w zakladce "ogolne" zaznacza się opcja "uruchamianie selektywne", a ja che zeby sie uruchamial normalnie wiec zanaczam "uruchamianie normalne" i w zakladce uruchamianie zaznaczaają sie wszystkie wczesniej odznaczone programy, kiedy je odznaczam pojawia sie uruchamianie selektywne i tak w kolko. W jaki sposób zrobic by moglbym wylaczac automatyczne uruchamianie i by byla zanaczona opcja uruchamianie normalneg ? proshe o pomoc :) No, dziwne dosc to pytanie. To raczej normalne, uruchamianie selektywne oznacza ze ty ingerujesz jakei programy maja sie uruchamiac razem z winda, a normalne to winda decyduje za ciebie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...