Tr@volt Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Wiem że podobne topici były już - SORRKI ! U mnie w Mielcu niestety nie mam możliwości obejrzenia tegoż monitora - co najwyżej mogę go zamówić... :cry: Dlatego zwracam się do użytkowników z prośbą opisanie swoich wrażeń odnośnie monitora AG Neovo F15 i innych LCD!!! Napewno ktoś go ma, bo Korek z www.monitor.pl bardzo go chwali... Czy jeżeli chodzi o cennę ok. 1300 zł to ten monitor jest dosyć dobry ??? Może lepiej jednak dołożyć ok 150 zł(o które będzie u mie trudno) i kupić np. Belinee, LG, IIamę ??? Widziałem testy w CHIPie i na www.in4.pl - podobno Neovo strasznie smuży z koleii na monitor.pl gość mówi, że reakcja monitora jest bez wahania wyższa niż podaje producent (takie ma się wrażenie) 25ms a nie 35ms . Podczas przewijania tekstu obraz bardzo się "rozwala" ??? Jak się na nim gra (np. gry typu GTA VC, Q3...Fifa ;) )- jest nieźle ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MF Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Powiem Ci tak oglądałem na żywca ten monitor i naprawdę warto go kupić, stały koło niego LCD 15 philipsa, sony i lg. Neovo zdecydowania ma najlepszą jakość obrazu ŻYLETA i PERFEKCYJNE odwzorowanie kolorów no i ta cena :D.Jeśli chodzi o smużenie to nie zauważyłem takowego(ale nie grałem na nim tylko machałem szybko myszka :P)ale oglądałem demko ATi i nie było zadnej skuchy wręcz przeciwnie kolorki kopały tyłek reszcie panli jakie tam stały. A Neovo K-19 to już totalnie skopał mi tyłek normalnie wymiękłem, jeśli dodać do tego że za 600 zyla można dokupić tuner Tv i wten sposób stać się posiadaczem telewizora LCD to nie mam pytań :) Ja osobiście spaliłem sie na Neovo F17B i zbieram kaske :D muuusze mieć ten monitor. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Nikomu nie doradzam monitorów neovo, sam mam Neovo f-17, i ten moniot to syf.Straszne smuży, komfortowo można na nim oglądać tylko obrazy statyczne!Sądze że z f-15 jest podobnie.Ucz sie na cudzych błędach i nie kupuj tego monitora. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alighieri Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Witam Jestem zadowolonym użytkownikiem powyższego i polecam - gry i filmy spoko, odnośnie tekstu przy szybkim przewijaniu czasami "rozwala się" (jak napisałeś), ale ogólnie bezproblemowo i w tej cenie the best. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MF Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Nikomu nie doradzam monitorów neovo, sam mam Neovo f-17, i ten moniot to syf.Straszne smuży, komfortowo można na nim oglądać tylko obrazy statyczne!Sądze że z f-15 jest podobnie.Ucz sie na cudzych błędach i nie kupuj tego monitora. A kiedy go kupiłeś ???? Bo czytałem reca tego monitora i wynikało z niego ze jest to syf totalny, ale był taki mały drobiazg recenzja była z zeszłego roku i parametry różniły się diametralnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...