Skocz do zawartości
Tr@volt

AG Neovo (F15)? - Pomocy !!!

Rekomendowane odpowiedzi

Wiem że podobne topici były już - SORRKI !

U mnie w Mielcu niestety nie mam możliwości obejrzenia tegoż monitora - co najwyżej mogę go zamówić... :cry:

Dlatego zwracam się do użytkowników z prośbą opisanie swoich wrażeń odnośnie monitora AG Neovo F15 i innych LCD!!!

Napewno ktoś go ma, bo Korek z www.monitor.pl bardzo go chwali...

Czy jeżeli chodzi o cennę ok. 1300 zł to ten monitor jest dosyć dobry ???

Może lepiej jednak dołożyć ok 150 zł(o które będzie u mie trudno) i kupić np. Belinee, LG, IIamę ???

Widziałem testy w CHIPie i na www.in4.pl - podobno Neovo strasznie smuży z koleii na monitor.pl gość mówi, że reakcja monitora jest bez wahania wyższa niż podaje producent (takie ma się wrażenie)

25ms a nie 35ms .

Podczas przewijania tekstu obraz bardzo się "rozwala" ???

Jak się na nim gra (np. gry typu GTA VC, Q3...Fifa ;) )- jest nieźle ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem Ci tak oglądałem na żywca ten monitor i naprawdę warto go kupić, stały koło niego LCD 15 philipsa, sony i lg. Neovo zdecydowania ma najlepszą jakość obrazu ŻYLETA i PERFEKCYJNE odwzorowanie kolorów no i ta cena :D.Jeśli chodzi o smużenie to nie zauważyłem takowego(ale nie grałem na nim tylko machałem szybko myszka :P)ale oglądałem demko ATi i nie było zadnej skuchy wręcz przeciwnie kolorki kopały tyłek reszcie panli jakie tam stały. A Neovo K-19 to już totalnie skopał mi tyłek normalnie wymiękłem, jeśli dodać do tego że za 600 zyla można dokupić tuner Tv i wten sposób stać się posiadaczem telewizora LCD to nie mam pytań :)

Ja osobiście spaliłem sie na Neovo F17B i zbieram kaske :D muuusze mieć ten monitor.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nikomu nie doradzam monitorów neovo, sam mam Neovo f-17, i ten moniot to syf.Straszne smuży, komfortowo można na nim oglądać tylko obrazy statyczne!Sądze że z f-15 jest podobnie.Ucz sie na cudzych błędach i nie kupuj tego monitora.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Jestem zadowolonym użytkownikiem powyższego i polecam - gry i filmy spoko, odnośnie tekstu przy szybkim przewijaniu czasami "rozwala się" (jak napisałeś), ale ogólnie bezproblemowo i w tej cenie the best.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nikomu nie doradzam monitorów neovo, sam mam Neovo f-17, i ten moniot to syf.Straszne smuży, komfortowo można na nim oglądać tylko obrazy statyczne!Sądze że z f-15 jest podobnie.Ucz sie na cudzych błędach i nie kupuj tego monitora.

A kiedy go kupiłeś ???? Bo czytałem reca tego monitora i wynikało z niego ze jest to syf totalny, ale był taki mały drobiazg recenzja była z zeszłego roku i parametry różniły się diametralnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...