szymanek Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 witam jestem na planszy gdzie mam sie dostać do temple of ragnos gram jako dark jedi. tam są takie dziury w koło rozwalonego takiego temple obchodze to prawie do okoła rozwalając wszystkich po drodze przeciwników. potem jest przepasc gdzie przewracam postument przez push i ide dalej. Potem co trzeba zrobic to nie mam pojęcia. Wnioskuje że trzeba wskoczyć na góre tam ale nie wiem jak to zrobić? Please help Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 musisz uzyc speeda blisko tego wejscia. Uzyj Speed jumpa koles zrobi duzy wyskok i zlecisz po drugiej stronie. W sumie to troche naciagane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 nio to wejście jest wysoko dosyć a tam jeszcze jest ten dół próbowałem używac speeda ale jakos mi nie wychodzi, a speed jumpa to tam nie ma. wejście jest nad tym dołem w dole jest taki okrągły postument a obok leży taki płaski z oworem klocek i jest jeszcze dalej jeden postument ale strasznie wysoki w którym miejscu powinienem skakać żeby sie tam dostać do tego wejścia po lewej stronie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 10 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2003 nio to wejście jest wysoko dosyć a tam jeszcze jest ten dół próbowałem używac speeda ale jakos mi nie wychodzi, a speed jumpa to tam nie ma. wejście jest nad tym dołem w dole jest taki okrągły postument a obok leży taki płaski z oworem klocek i jest jeszcze dalej jeden postument ale strasznie wysoki w którym miejscu powinienem skakać żeby sie tam dostać do tego wejścia po lewej stronie? na dole wystarczy kucnąć i wejść do przejścia - prowadzi do tego na górze a stamtąd już jump i jesteś po drugiej stronie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duncan Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 Mam taki problem: (nie wiem czy jasno się wyrażę ;) ) Otóż, po zmianie na Ati (w końcu) gra chodzi baardzo płynnie ale jest taki bug, że światła, które powinny być za kamerą (nad) nakładają się na obraz. Ma to miejsce w pomieszczeniach np. jest żółte oświetlenie przy suficie i jak przechodzę pod nim to obraz robi mi się z żółtym zabarwieniem na moment. Jest to strasznie denerwujące bo co chwila w grze są błyski różnego światła. Jak przełącze się na tryb w oknie działa OK ale wolniej i z beznadziejną obwódką okna (psuje klimat ;). Może ktoś z was natknął się na taki problem? Może to wina jakiś ustawień grafiki/karty (niby wszystkie opcje w grze sprawdziłem). Dodam, że w innych gierkach tego nie mam, nawet Jedi Outcast (podobny silnik) działa bez problemów ! Mam cat'y 3.8 ale na 3.7 było to samo... Jakieś sugestie ?? Pozdrawiam, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woyboy Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 Mam taki problem: (nie wiem czy jasno się wyrażę ;) ) Otóż, po zmianie na Ati (w końcu) gra chodzi baardzo płynnie ale jest taki bug, że światła, które powinny być za kamerą (nad) nakładają się na obraz. Ma to miejsce w pomieszczeniach np. jest żółte oświetlenie przy suficie i jak przechodzę pod nim to obraz robi mi się z żółtym zabarwieniem na moment. Jest to strasznie denerwujące bo co chwila w grze są błyski różnego światła. Jak przełącze się na tryb w oknie działa OK ale wolniej i z beznadziejną obwódką okna (psuje klimat ;). Może ktoś z was natknął się na taki problem? Może to wina jakiś ustawień grafiki/karty (niby wszystkie opcje w grze sprawdziłem). Dodam, że w innych gierkach tego nie mam, nawet Jedi Outcast (podobny silnik) działa bez problemów ! Mam cat'y 3.8 ale na 3.7 było to samo... Jakieś sugestie ?? Po prostu wyłącz opcję "Dynamic glow" chyba w zakładce "more graphics" i będzie ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duncan Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 Dzięki woyboy :D Czyli to zamierzony przez autorów efekt, hm. A myślałem, że to jakiś bug 8O Pozdrawiam, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Panowie, na tym co w podpisie ( tylko grafa default), 1024x768, detale High i tylko ok. 30-33 fps. Przecież to jakieś nieporozumienie. Outcast wyglądał prawie identycznie , a chodził 3 x szybciej. Jakieś pomyśły? A może ta giera tak chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 no cos wolno ;] a moze jakis patch załatwi sprawe albo przeinstalooj giere, BTW jak bym juz docisnoł 3dm na twoim miejscu do tych 20k :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajkos Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 na a1700 +gf3 na oko też chodzi z 30-35fps może powłączałem jakies bajery w zaawansowanych opcjach graficznych? mi cienie i jakaś druga opcja strasznie spowolniły grę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Niestety, wszelakie przeprowadzane operacje nie zmieniają fps. Jadę na Omegach 3.8.5, ale one są raczej ok. BTW do 20k niestety choćbym się skichał to z tym co mam nie dociągnę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 ale to stałe 30fps bez względu na to czy jest to pusty korytarz czy też środek walki? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 W walkach mniej of koz 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 tez mam z 30 fps ale tylko na lesnych mapach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Sprubujcie cienie wyłączyc powinno duzo przyspieszyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Ktoras opcja jest zwalona w Jedi. W outcastcie taz tak mialem..... z cieniemi chaczylo jak nie wiem co, a bez..... marzenie.... z ciasnych miescach 400 - 500fps pnizej 100 zadko schodzilo.... w academy tez nie mialem problemu - ale gralem "tylko" w bete... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 ja cienie w każdej gierce wyłączam zaraz po instalacji - po prostu kapnąłem się że w czasie grania za chiny ludowe nie zwracam na nie uwagi - ai giery chodzą dużo lepiej bez nich 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 Hehe, mam problem, troche spuźniony (szczegół :) ), jestem w misji gdzie zabrali mi miecz i uwięzili. Uciekam z więzienia, biore broń zabijam wszystkich pokolei i pokazuje się filmik z tym grubasem co mi zabrał miecz, strzelam do niego on ucieka zameka drzwi. Ide do budynku obok, tam też zabijam wszystkich, poprzyciskałem wszystko co się dało i nie wiem co dalej zrobić :? Cel zadania - "Gain access to the Docking Bay" Pmoże ktoś :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carkon Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 Problem jest następujący - kupiłem sobie nowy dysk HITACHI DeskStar 160GB SATA i wszystko chodzi na nim pięknie oprócz JA w MultiPlayer. Mianowcie bardzo często choć nie zawsze wyskakuje mi podczs gry lub przed połączeniem do serwera błąd typu: ___________ Sygnatura błędu: AppName: jamp.exe AppVer: 1.0.1.0 ModName: atioglxx.dll ModVer: 6.12.10.4273 OffSet:000833ef To ModName tyczy się sterownika OpenGL. I na testowanych sterach tzn. Catalyst 4.1; 4.3; 4.4 wychodzi to samo. Nie sprawdzałem ponownie na starym dysku bo tam wszystko chodziło OK. Proszę Was o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Link_mc Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 nie no ja w jk2 i jk:ja szpilam juz z 3 lata i żadnych problemow nie miałem a sprzet 3 razy zmieniany ale.. hmmm moge omegi albo dna spróbuj albo catalisty 4.6 mi na wszystkich działało albo masz system zwalony przez jakiegoś wirusa;p albo patch do gry właduj:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carkon Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zastanawiam się czy nie przeinstalować systemu no ale w sumie dobrze śmiga - wirów zero, żadnych spywareów. :? Co to są dna? Proszę też inne porady. Wg mnie to rejestrowi brakuje bibliotek OpenGL no tylko skąd je wziąć? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 A mnie na Cat. 4.5 gra ma przebarwienia :), to znaczy często na krótką chwilę ekran robi się żółty albo zielony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carkon Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 No to chyba się udało. Najnowsze omegi pomogły. Jeszcze potestuje aby być w 100% pewnym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halucek Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 Gra jest zajebista. Najlepsze są walki na miecze świetlne.....przeszedłam całą. A co do kopania to nie wiem bo nie korzystałem z tego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 Niezły odkop.. A tak pozatym to multiplayer w tej grze wymiata. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasslehoff Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 multiplayer w tej grze to najwieksza hala w dziejach Jedi Knighta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 Hmm a co jest w nim złego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nivea Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 Witam. Mam pytanko: przeszedłem tą grę już na wszystkich poziomach od ucznia do mistrza ale jak zauważyłem, nie ma możliwości nabycia wszystkich mocy z ciemnej i jasnej strony w jednej rozgrywce. Znalazłem kody do gry ale nie chcą mi działać. Czy moglibyście mi pdpowiedzieć jak je odpalić? Grę mam spatchowaną do wersji 1.01. Z góry dziękuje za podpowiedzi. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 o ile dobrze pamiętam powodem niedziałania kodów na moc jest to że chyba przed każdą misją wybierasz sobie jedną moc i dodajesz do niej 1 punkt siły . Znaczy się te kody działają jako tako , ale potem nie można wczytac nastepnej misji . Btw. ktoś wspomniał zę zabił tego potworka w wiezieniu - z tego co wiem to nie da go się zabić wogóle - za to można go choć na kilka sekund zatrzymać - wystarczu karabinek EMP - działa też na innych przeciwników . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nivea Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 "Btw. ktoś wspomniał zę zabił tego potworka w wiezieniu - z tego co wiem to nie da go się zabić wogóle - za to można go choć na kilka sekund zatrzymać - wystarczu karabinek EMP - działa też na innych przeciwników ." Czy my rozmawiamy o tej samej grze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...