Skocz do zawartości
Polaros

Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy

Rekomendowane odpowiedzi

witam jestem na planszy gdzie mam sie dostać do temple of ragnos gram jako dark jedi. tam są takie dziury w koło rozwalonego takiego temple obchodze to prawie do okoła rozwalając wszystkich po drodze przeciwników. potem jest przepasc gdzie przewracam postument przez push i ide dalej. Potem co trzeba zrobic to nie mam pojęcia. Wnioskuje że trzeba wskoczyć na góre tam ale nie wiem jak to zrobić? Please help

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nio to wejście jest wysoko dosyć a tam jeszcze jest ten dół próbowałem używac speeda ale jakos mi nie wychodzi, a speed jumpa to tam nie ma.

wejście jest nad tym dołem w dole jest taki okrągły postument a obok leży taki płaski z oworem klocek i jest jeszcze dalej jeden postument ale strasznie wysoki w którym miejscu powinienem skakać żeby sie tam dostać do tego wejścia po lewej stronie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nio to wejście jest wysoko dosyć a tam jeszcze jest ten dół próbowałem używac speeda ale jakos mi nie wychodzi, a speed jumpa to tam nie ma.

wejście jest nad tym dołem w dole jest taki okrągły postument a obok leży taki płaski z oworem klocek i jest jeszcze dalej jeden postument ale strasznie wysoki w którym miejscu powinienem skakać żeby sie tam dostać do tego wejścia po lewej stronie?

na dole wystarczy kucnąć i wejść do przejścia - prowadzi do tego na górze a stamtąd już jump i jesteś po drugiej stronie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam taki problem: (nie wiem czy jasno się wyrażę ;) )

Otóż, po zmianie na Ati (w końcu) gra chodzi baardzo płynnie ale jest taki bug, że światła, które powinny być za kamerą (nad) nakładają się na obraz.

Ma to miejsce w pomieszczeniach np. jest żółte oświetlenie przy suficie i jak przechodzę pod nim to obraz robi mi się z żółtym zabarwieniem na moment. Jest to strasznie denerwujące bo co chwila w grze są błyski różnego światła. Jak przełącze się na tryb w oknie działa OK ale wolniej i z beznadziejną obwódką okna (psuje klimat ;).

Może ktoś z was natknął się na taki problem?

Może to wina jakiś ustawień grafiki/karty (niby wszystkie opcje w grze sprawdziłem).

Dodam, że w innych gierkach tego nie mam, nawet Jedi Outcast (podobny silnik) działa bez problemów !

Mam cat'y 3.8 ale na 3.7 było to samo...

Jakieś sugestie ??

Pozdrawiam,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam taki problem: (nie wiem czy jasno się wyrażę ;) )

Otóż, po zmianie na Ati (w końcu) gra chodzi baardzo płynnie ale jest taki bug, że światła, które powinny być za kamerą (nad) nakładają się na obraz.

Ma to miejsce w pomieszczeniach np. jest żółte oświetlenie przy suficie i jak przechodzę pod nim to obraz robi mi się z żółtym zabarwieniem na moment. Jest to strasznie denerwujące bo co chwila w grze są błyski różnego światła. Jak przełącze się na tryb w oknie działa OK ale wolniej i z beznadziejną obwódką okna (psuje klimat ;).

Może ktoś z was natknął się na taki problem?

Może to wina jakiś ustawień grafiki/karty (niby wszystkie opcje w grze sprawdziłem).

Dodam, że w innych gierkach tego nie mam, nawet Jedi Outcast (podobny silnik) działa bez problemów !

Mam cat'y 3.8 ale na 3.7 było to samo...

Jakieś sugestie ??

Po prostu wyłącz opcję "Dynamic glow" chyba w zakładce "more graphics" i będzie ok.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, na tym co w podpisie ( tylko grafa default), 1024x768, detale High i tylko ok. 30-33 fps. Przecież to jakieś nieporozumienie. Outcast wyglądał prawie identycznie , a chodził 3 x szybciej. Jakieś pomyśły? A może ta giera tak chodzi?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ktoras opcja jest zwalona w Jedi. W outcastcie taz tak mialem..... z cieniemi chaczylo jak nie wiem co, a bez..... marzenie.... z ciasnych miescach 400 - 500fps pnizej 100 zadko schodzilo.... w academy tez nie mialem problemu - ale gralem "tylko" w bete...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe, mam problem, troche spuźniony (szczegół :) ), jestem w misji gdzie zabrali mi miecz i uwięzili. Uciekam z więzienia, biore broń zabijam wszystkich pokolei i pokazuje się filmik z tym grubasem co mi zabrał miecz, strzelam do niego on ucieka zameka drzwi. Ide do budynku obok, tam też zabijam wszystkich, poprzyciskałem wszystko co się dało i nie wiem co dalej zrobić :? Cel zadania - "Gain access to the Docking Bay"

Pmoże ktoś :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Problem jest następujący - kupiłem sobie nowy dysk HITACHI DeskStar 160GB SATA i wszystko chodzi na nim pięknie oprócz JA w MultiPlayer. Mianowcie bardzo często choć nie zawsze wyskakuje mi podczs gry lub przed połączeniem do serwera błąd typu:

Sygnatura błędu:

AppName: jamp.exe AppVer: 1.0.1.0 ModName: atioglxx.dll

ModVer: 6.12.10.4273 OffSet:000833ef

To ModName tyczy się sterownika OpenGL. I na testowanych sterach tzn. Catalyst 4.1; 4.3; 4.4 wychodzi to samo. Nie sprawdzałem ponownie na starym dysku bo tam wszystko chodziło OK.

Proszę Was o pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie no ja w jk2 i jk:ja szpilam juz z 3 lata i żadnych problemow nie miałem a sprzet 3 razy zmieniany ale.. hmmm moge omegi albo dna spróbuj albo catalisty 4.6 mi na wszystkich działało albo masz system zwalony przez jakiegoś wirusa;p albo patch do gry właduj:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Mam pytanko:

przeszedłem tą grę już na wszystkich poziomach od ucznia do mistrza ale jak zauważyłem, nie ma możliwości nabycia wszystkich mocy z ciemnej i jasnej strony w jednej rozgrywce.

Znalazłem kody do gry ale nie chcą mi działać. Czy moglibyście mi pdpowiedzieć jak je odpalić?

Grę mam spatchowaną do wersji 1.01.

Z góry dziękuje za podpowiedzi.

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o ile dobrze pamiętam powodem niedziałania kodów na moc jest to że chyba przed każdą misją wybierasz sobie jedną moc i dodajesz do niej 1 punkt siły .

Znaczy się te kody działają jako tako , ale potem nie można wczytac nastepnej misji .

Btw. ktoś wspomniał zę zabił tego potworka w wiezieniu - z tego co wiem to nie da go się zabić wogóle - za to można go choć na kilka sekund zatrzymać - wystarczu karabinek EMP - działa też na innych przeciwników .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Btw. ktoś wspomniał zę zabił tego potworka w wiezieniu - z tego co wiem to nie da go się zabić wogóle - za to można go choć na kilka sekund zatrzymać - wystarczu karabinek EMP - działa też na innych przeciwników ."

Czy my rozmawiamy o tej samej grze?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi