Skocz do zawartości
Polaros

Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy

Rekomendowane odpowiedzi

Nie śledzę temata ale mam problema :mur: nie widzę swojej postaci i np. drzew do ścięcia(wiem o tym bo mam poradnik) :blink:

ech a po polsku nie można? czy teraz każdy nastolatek musi się zachowywać jak waldzio kiepski? i każdemu się pewnie wydaje, ze jest unikatowy... zupełnie tak jak milionom innych. nevermind. nie wiem o co ci chodzi ze ścinaniem drzew, nie przypominam sobie czegoś takiego - w singlu w ja grałem laata temu... chyba że chodzi ci o te drzewa w pierwszej misji, w której trzeba dojść do akademii. jeśli tak, to podziel się szczegółami swojej konfiguracji, jeśli nie to zobacz w opcjach który klawisz odpowiada za zmianę kamery fpp/tpp i go użyj.

Edytowane przez kapitan_taryfa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam problem: Zainstalowałem sobie JA na nowym sprzęcie, który posada Win XP HE. Włączam Multi Playera i wyskakuje mi Raport o błędach.

AppName: jamp.exe AppVer:1.0.0.0 ModName: jamp.exe. Jak miałem gre na Win 2000 to wszystko chodziło idealnie, mój kumpel zainstalował ją na Win XP Professional i też mu działa (Chociaż nie działają mu mody). Czy to jest naprawialne, czy też nie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam problem: Zainstalowałem sobie JA na nowym sprzęcie, który posada Win XP HE. Włączam Multi Playera i wyskakuje mi Raport o błędach.

AppName: jamp.exe AppVer:1.0.0.0 ModName: jamp.exe. Jak miałem gre na Win 2000 to wszystko chodziło idealnie, mój kumpel zainstalował ją na Win XP Professional i też mu działa (Chociaż nie działają mu mody). Czy to jest naprawialne, czy też nie?

Poszukaj i zainstaluj patcha do tej gry (ja nawet mam go jeszcze na dysku, nazwa JKAcademy1_01.exe). Nie daję gwarancji że to rozwiąże Twój problem ale ja np. gdy grałem w JA i chciałem grać w multi (z botami) to zawsze mnie z serwera wywalało do windy (ale np. Single player działał okej). Zainstalowałem patcha i wsio śmigało. Pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie ktos gra na Multi w necie ? bo chetnie bym zagral z ktoryms z forumowiczow :)

ps. gram na patchu 1.01

ps.dla tych co widza malo serverow radze z listy wybrac "get the new sever list" ,poniewaz porogram bez wybrania tej opcji pokaze zaledwie kilka , a potem oczywiscie refresh co jakis czas aby zobacz full i empty servery oraz ping

JA Multi one saber rules ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Witam.

Zainstalowałem gre wszystko dobrze ale gdy juz ja probuje włączyć wyskakuje mi takie coś "Unable to open game folder.If you are logged on with limited privileges, please log off, log back on as Administrator and try again"

Może mógłby mi ktoś pomóc PROSZĘ!!!!!!!"

Mój e mail: sebagrela@wp.pl

Moje GG: 1192450

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Witam.

Zainstalowałem gre wszystko dobrze ale gdy juz ja probuje włączyć wyskakuje mi takie coś "Unable to open game folder.If you are logged on with limited privileges, please log off, log back on as Administrator and try again"

Może mógłby mi ktoś pomóc PROSZĘ!!!!!!!"

Mój e mail: sebagrela@wp.pl

Moje GG: 1192450

Pewnie M$ Vista? Jeśli tak, to uruchom grę jako administrator (prawy przycisk na skrócie i ... )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi