Polaros Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Na placu prze wejsciem do bazy stoi sobie takie cos czarnego betonowego i na gorze stoji badz tez stalo dzialko ( heavy blaster) przejdz sie do okola i zobaczysz wejscie ( btw uzywaj sensa). Pozatym co to znaczy ze przejdziesz po stronie dobra i zla??? Ze wybierzesz moce z puli dark side ?? Przeciez to i tak bez roznicy (chyba:D). Ja wlasnie przeszedlem misje w palacyku lorda Viadro ( koncowka jest niezla naprawde zanim zczailem jak pokonac ostatnia ekipe zaliczylem przynajmniej 20 zejsc). A teraz mam duala i jestem wkoncu Jedi Kightem a co najwazniejsze spotkalem pana ktory lata zelazkiem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Z gry.wp.pl: "W kwestii konstrukcji fabuły panowie z Raven przygotowali dla nas kolejną niespodziankę. Mianowicie, większa jej część będzie całkowicie nieliniowa. Główny wątek fabuły stanowił będzie jakby kręgosłup gry, ciąg misji powiązanych ze sobą. Wystąpią w nim źli Jedi, tajemniczy kultyści ze świetlnymi mieczami, garść szturmowców oraz dobry brat bliźniak Jabby Hutta. Nasz bohater będzie musiał podjąć kilka ważnych decyzji, które zaważą nad jego przynależnością do Jasnej lub też Ciemnej strony. " Pozatym jooz mam wrazenie ze mnie jakies misje ominely..... tz byl wybor: a) Dalej sobie graj w misje B) Idzi do akademii Wiec poszlem do akademi - narazie gre trzeba przejsc po najmniejszych koszyach, a potem full z sekretami wszystkimi :D PS. U was tez te stworki w zimie co sie na nich jezdzi si nie ruszaja ?? A co do braku Mplayera to w nfo pisze ze wyjdzie patch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Na placu prze wejsciem do bazy stoi sobie takie cos czarnego betonowego i na gorze stoji badz tez stalo dzialko ( heavy blaster) przejdz sie do okola i zobaczysz wejscie ( btw uzywaj sensa). Chodzi mi o wejscie do eho base. Sa to taki ogromniaste wrota. Dzialka ja przed nia, ale na sniegu i zniszczone (ale te dzialka nie sluzo do gry). Przeskanowalem tym sensem wszystko co tam jest. Nie ma zadnej góry. Sa tylko drzwi i przed nimi podest na ktorey sa skrzynki i odnanawiacze broni i pancerza.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Verger Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Chciałbym byście się wypowiedzieli w tym tagu jak sądzicie co powinna zawierać (oprócz tego co już zawiera) Jedi academy i usłyszeć ogulnie wasze opinie 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Przeszedlem betke i giera zajebista, tylko krudka, mam nadzieje ze full bedzie 2 razy dluzsza,ale raczej full do betki sie roznic nie bedzie. Mieczem sie walczy duzo lepiej niz w JK2 , ale i tak za malo innowacji..... Pozatym fajny motyw - wybor ciemniej lub jasnej strony mocy jest picem...... dokonujemy do pod koniec gry wiec tew wybor nie jest tak wazny..... Pozatym cala gre przeszlem, a wszystkich mocy i mieczy nie mialem..... Powinni zrobic duzo wiecej mocy.... bo jest tylko kilka nowych.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Mozbna kopac kolesi ?? ... bo moj ulubiony trick w mp to grip+kopanko az do zgonu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Verger Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Dzięki za odpowiedź burro. A co do kopania to ja nic nie wiem nie mam bety. Czakam tylko na full. :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Właśnie sie ukazała pełna wersja tego nie trzeba chyba przedstawiac ale pare screenshotsów mozna oglądnąć http://www.gamespot.com/pc/action/jediacad...creenindex.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 nareszcie - jutro rano zabieram sie do grania ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 zaczyna się trochę drętwo ale potem sie rozkręca - poza tym chyba nie zmienili niczego - no może postacią dołożyli polygonów - ten sam engine (chyba Q3 o ile dobrze widziałem) - dalej zobaczymy - dopiero zacząłem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mąki Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Powiem szczerze, że gra jest ładniejsza od JK2:JO, ale też ma dużo większe wymagania. Aby płynnie grać na full detalach w 1024 musiałem w opcjach gry zmniejszyć filtrowanie anizo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba85 Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 A ja juz jutro sobie pogram i nie moge sie doczekac bosh to jest piekna gra i te super extra ultra multi miecze!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 szkoda że na początku można wybrać tylko 1 miecz - pewnie po skończeniu będzie można <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> podwójny lub 2 miecze :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 Jak sie ta gra ma do Jedi Outcast 2 ? Lepsza czy gorsza ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 Gierka spoko lepsza ale zaczynam sie juz wkur.... bo co chwile sie zacina Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 Jak to zacina ? Ty sie zacinasz w jakis misjach czy po prostu zwisy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 Tak ja sie zacinam i musze sobie co chwile restarta dać :) co ty gra sie wiesi i mnie to juz zaczyna wkur..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Dobra Rada Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 Mnie sie wieszala przy wczytywaniu misji, wywalalo do windowsa i pisal ze cos tam nie moze zaladowac. Ogolnie gra ma chyba cos z zarzadzaniem pamiecia bo czasem tez wyskakiwal mi blad windowsa o zbyt malym pliku wymiany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 ja mam spokój - wyłączyłem swapa i nie drze się o nic - grałem nonstop 4h i nic sie nie zacięło i nie wyskoczyło :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba85 Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 a wyskakuje wam moze w multiplayerze taki blad CL_ParsePacketEntities ??? ja takie cos mam i nie moge grac w multiplayera wywala mnie do menu ale single player dziala normalnie gierca jest spoko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worek Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 Mam wersje 1.0 i mi sie też zwiesza na mulit :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duncan Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 Też mam 1.0 i niby full, ale: W singlu zdażało się, że gra niemiłosiernie się przycinała jak na scenie pojawiali się ludkowie półprzezroczyści (odmiana imperialistów ;) ). Na to wystarczyło zmniejszyć detale odnośnie textur - na High zamiast V. H. Co do multiplayer to też są te krzaki z tym komunikatem, ale tylko jak grasz multi tryb pierwszy do wyboru, jak zakłada sam grę to jest OK. Generalnie girka świetna, ale mogłoby być więcej możliwości co do wyglądu postaci/miecza. Tak BTW, jaki tryb lubicie najbardziej 1 miecz/ 2 /lightstaff ? Pozdrawiam, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 Mam to juz jakis czas. Narazie gram w Tron 2.0 i nie mam zamiaru Dzedaja instalowac dopuki nie skoncze poprzedniej. Potem osadze jak wypada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 14 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2003 niby mam ale kapa :( gra sie nie uruchamia pojawia sie tytul i wuchodzi na pulpit nie wiem czy to wina Win 2003 czy mojego Xabra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 Jestem w połowie..... i jak dla mnie to ta gra ROX!!! Jeszcze lepsza od 1, a to już coś... 8) Czekam na nadlsze cześci.... "And Let The Force Be With You" :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 Przeszedlem giere 2 razy (podwojnym i 2 mieczami) i giera wymiata.. ale w porownaniu do MP Jk2 w ktore gram do dzisiaj (od 8 miesiecy) to jest to totalna niedoroba. Single zadzi, multi jest zrypany ! PS. Pozdrownienia dla polskiej sceny w Jk2 od St4lk3r0s4 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daar Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 Gra zawiesza mi kompa (na twardo) przy wczytywaniu quick save'a. Grę instalowałem 2x. Macie jakiś pomysł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 siema Wie ktoś jak przejść tą planszę z czterema robotami co maja pole siłowe to w tym gabinecie co ścigałem tego typka co most rozwalił. Nie wiem jak zabić te roboty, może trzeba zrobić coś innego? Help please? pozdro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daar Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 Jest do tego specjalna broń z ładunkiem elektrycznym. A najlepiej, to je zamieczuj :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 siema Wie ktoś jak przejść tą planszę z czterema robotami co maja pole siłowe to w tym gabinecie co ścigałem tego typka co most rozwalił. Nie wiem jak zabić te roboty, może trzeba zrobić coś innego? Help please? pozdro :) 1. Wersja z mieczem Podpuszczasz jednego robota żeby wyszedł do ciebie. Czekasz aż jego osłona spadnie - cia<span style="color:red;">[ciach!]</span>esz - i szybko się odsuwasz, bo osłona się podnosi. Na jednym robocie tak kilka razy i tak wszystkie robociki. ( używałem stylu najsilniejszego ) 2. Wersja z pistoletem Jest specjalny pistolet na prąd (???). Szczelasz aż do skutku :-) To są wyłącznie moje sposoby - u mnie skutkowały Wole werje z ciachaniem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...