szymanek Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 Dzięki za porady z robotami :D ale znowu sie zaciełem w pałacu dark vadera a własciwie na wejściu do niego tzn wchodze do pomieszczenia z woda razem z Kaylem Katranem ( nie wiem jak to sie pisze ) i zachwile jest scenka że kabel taki gruby z prądem się urywa i mam znaleść jakiś przycisk bądz pokrętło zeby wode spuścić ,ale nie wiem gdzie to jest. Myślałem że w tej dziurze przy suficie gdzie ten kabel wystaje ale nie mogę sie tam dostać więc chyba jest to gdzieś indziej innymi słowy Help please :?: pozdro z góry dzienki Tej osobie która mi podpowie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 Musisz włączyc pompy po bokach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 push na 3 czerwonych pompach po prawej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 dzięki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 27 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2003 Gra zaje...Lepsza od Jedi Outcast. Teraz przechodzę wybierając umiejętności Dark Side :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bugneth Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 mam problem z jedna misja :-) otoz znajduje sie na planecie hoth i mam tam znalezc wejscie do echo base, jestem na planszy gdzie jest pelno rozwalonych wierzyczek .. jakies at-st rozkraczone ... i swiatelka prowadzace do duzej sciany ... tyle ze nic tam nie ma .. obszedlem cala plansze, wracalem sie do roznych miejsc i nic .... co tam zrobic bo sie juz totalnie zablokowalem :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 28 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2003 mam problem z jedna misja :-) otoz znajduje sie na planecie hoth i mam tam znalezc wejscie do echo base, jestem na planszy gdzie jest pelno rozwalonych wierzyczek .. jakies at-st rozkraczone ... i swiatelka prowadzace do duzej sciany ... tyle ze nic tam nie ma .. obszedlem cala plansze, wracalem sie do roznych miejsc i nic .... co tam zrobic bo sie juz totalnie zablokowalem :] w jednym miejscu masz pole siłowe i dwóch żołnierzy za nim (chyba tak było) - a obok tego jest gdzieś szczelina którą schodzisz na dół (a może trzeba rozwalić ściane - nie pamiętem - dawno temu grałem ;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolski Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Witajcie zainstalowałem wreszcie jedi academy (1.0) i zaraz po odpaleniu wyszedł problem. Nie udało mi się właczyć trybu pierwszej osoby; mimo iz klawisz przełączania teoretycznie jest, to cały czas mam widok zza pleców bohatera. Dla mnie to prawdziwa katastrofa i cała gra traci swoją grywalność i klimat. Proszę Was w związku z tym o pomoc. Zgóry wielkie dzięki Pozdrawiam karolski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 Witajcie zainstalowałem wreszcie jedi academy (1.0) i zaraz po odpaleniu wyszedł problem. Nie udało mi się właczyć trybu pierwszej osoby; mimo iz klawisz przełączania teoretycznie jest, to cały czas mam widok zza pleców bohatera. Dla mnie to prawdziwa katastrofa i cała gra traci swoją grywalność i klimat. Proszę Was w związku z tym o pomoc. Zgóry wielkie dzięki Pozdrawiam karolski z tego co pamiętam - przy mieczu świetlnym nie udało mi się włączyć 1 osoby - natomiast jak masz inne bronie to już działa przełączanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolski Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 Lipa, bo ja i z mieczem (pewnie 95% przechodzenia gry) nie wyobrażam sobie innego rozwiazania niż FPP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 Gra jest wypasiona. Duzo bardziej mi sie podoba niz Outcast. Zauwazylem roznice w przejsciu jednej misji w pelnej wersji, a wersji BETA. a mianowicie byla misja gdzie trzeba podlozyc ladunki a jakis koles jest ostrzeliwuje z stateczku :) I zauwazylem ze ta misje trzeba przejsc troszke inaczej :D Acha i mam problem :P kiedy chce wejsc na multi pokazuje mi ( Invalid Game Folder ) :/ O co loto :? Prosze o pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 gra swietna ale w Jedi Outcasta moglem grac z AAx8 i AFx8 a teraz AA trzeba do x4 zmniejszyc a grafa w grze przecie wcale nie taka wypasiona :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 Mam pewien problem : Jest taka misja gdzie musze uwolnić 16 więźniów. Uwalniam 4 i potem wychodzi taki duuuży potworek :P Zabiłem go z gnata chyba 20 razy i ciagle się odradza w tym samym miejscu :( Próbowałem uciekać, ale nie znalazłem żadnego nowego pomieszczenia gdzie dałoby się uwolnić kolejnych :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 Mam pewien problem : Jest taka misja gdzie musze uwolnić 16 więźniów. Uwalniam 4 i potem wychodzi taki duuuży potworek :P Zabiłem go z gnata chyba 20 razy i ciagle się odradza w tym samym miejscu :( Próbowałem uciekać, ale nie znalazłem żadnego nowego pomieszczenia gdzie dałoby się uwolnić kolejnych :( słabo kombinujesz - są 4 sterownie - w których uwalniasz po 4 więźniów - różne kolory, czerwona, niebieska, zielona, zółta (chyba) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 Ja wiem, ze takowe są tylko za chiny ludowe nie można się do nich dostać! :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 na pewno do dwóch można dostać sie przez taki bar (albo nawet 3) - bo pamietam tam za każdym razem rzeźnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 Ja wiem, ze takowe są tylko za chiny ludowe nie można się do nich dostać! :( mozna mozna a jesli nie mozesz zrobic tej misji to zrob pozostale Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 Lipa, bo ja i z mieczem (pewnie 95% przechodzenia gry) nie wyobrażam sobie innego rozwiazania niż FPP. A wyobrażasz sobie robienie róźnego rodzaju trików z mieczem w trybie FPP? :lol: :D :lol: Tryb FPP możesz włączyć tylko jak masz pistolety, granaty itp. Przy mieczu musisz grać TPP. IMHO: Cała grywalność polega właśnie na chodzenie w TPP i wymiatanie z miecza. Zajrzy tu: Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy 2 CD może ktoś znajdzie jakieś rozwiązanie Twojego problemu. ( ale bardzo wątpie ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 Mam pewien problem : Jest taka misja gdzie musze uwolnić 16 więźniów. Uwalniam 4 i potem wychodzi taki duuuży potworek :P Zabiłem go z gnata chyba 20 razy i ciagle się odradza w tym samym miejscu :( Próbowałem uciekać, ale nie znalazłem żadnego nowego pomieszczenia gdzie dałoby się uwolnić kolejnych :( Porozglądaj się.... idziesz w tą stronę gdzie przesunełeś pierwszą dzwignie... po drodze powinny być winda(y)... I dalej powinnieneś dojść sam... Jak ja ją dawno przeszedłem - więc mogę się oczywiście mylić - :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duncan Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 W opcjach Jedi Outcast można było ustawić żeby nie przełączał na 3 osobę gdy masz miecz ale w JA nie da się chyba, (pamiętam jednak, że kiedyś przez moment grałem w 1 osobie z mieczem ale to był przypadek). Poszukaj jakiś komend konsolowych ! Pozdrawiam, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 4 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2003 Hmm a powiedzcie mi jedno :P Jak bede gral i wybiore ciemna strone mocy to sa inne misje :? Bo jeszcze ciemna strona mocy nie gralem i niewiem czy warto :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 Hmm a powiedzcie mi jedno :P Jak bede gral i wybiore ciemna strone mocy to sa inne misje :? Bo jeszcze ciemna strona mocy nie gralem i niewiem czy warto :)Chyba końcówką różni - na końcu zabijasz rosha i zabijasz Tavion po czym stajesz się Mistrzem Ciemnej strony ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 No to fajnie sie zapowiada gra ciemna strona mocy :D A powiedzcie mi czy jest jakis sposob na gre bez CD ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 No to fajnie sie zapowiada gra ciemna strona mocy :D A powiedzcie mi czy jest jakis sposob na gre bez CD ?? Raczej nie. Co do ciemnej strony mocy to ja 3/4 gry przeszedłem z mocą lighting . Wchodzisz do pokoju puszczasz pare iskierek i koniec. Po co używać gunów ? :D Aha i na końcu po walce z Tavion walczysz z samym Kyle'm Katarn'em :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 Siema mam znowu problem z misją w tym zamku vadera walcze tam z tym kolesiem z akademi i jest tam też dwóch typków którzy też walcza a raczej doładowują tego kolesia ( rosha czy jak mu tam) i jak go pokonac co gostka powale na ziemie to go ładują energią i znowu trzba naparzac w niego a tamtych kolesi to trudno dotknac. Help jak to przejsc :?: :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 Pfff... naparzaj w tych kretynow, lecz sie w miedzyczasie .. jak energizery padna to bosika rozwalisz z palcem w pupie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 Pfff... naparzaj w tych kretynow, lecz sie w miedzyczasie .. jak energizery padna to bosika rozwalisz z palcem w pupie. mowi sie w [gluteus maximus] bracie w [gluteus maximus] :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 Hmm a powiedzcie mi jedno :P Jak bede gral i wybiore ciemna strone mocy to sa inne misje :? Bo jeszcze ciemna strona mocy nie gralem i niewiem czy warto :) A niewiele sie rozni: aby stanac po stronie szitow musisz zabic Rosha po tem jest ta sama misja tyle tylko ze zarabac cie chca takze i adepci akademi Luka ale wystarczy spidowac i unikac walki i sie misje przechodzi w 5 min... potem jest walka z Tavion jak sie ja zalatwi to sie walczy z... Kylem (walka jest swietna i trudniejsza niz z duchem Ragnosa) i tyle- Jaden po zalatwieniu Kyla daje dyla a Luk bredzi ze jeszcze jest w nim (w Jadenie ) dobro... czyli to wszystko co Luke ma zwyczaj mawiac :D... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 Kurde grając po dobrej stronie , strasznie ciężko się przechodzi etapy. Szitem to wchodziło się do pokoju i rozwalało się goscia lightem i koniec gadki. BTW: na bossów używaj speed'a. Mare machnięć mieczykiem i oni walą "deatha" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 9 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2003 Maind trik to jest niedoceniana zdolnosc a w singluna przeciwnikow nie jedai to wrecz bron wrecz genialna- z w chodzi sie do pomieszczenia i zuca mainda na 2 kolesi i oni sami sie rozwalaja pozostaje opserwowac sieczke nie tracac ani 1 hp czy ap... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...