bercik133 Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 Nie śledzę temata ale mam problema :mur: nie widzę swojej postaci i np. drzew do ścięcia(wiem o tym bo mam poradnik) :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapitan_taryfa Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 (edytowane) Nie śledzę temata ale mam problema :mur: nie widzę swojej postaci i np. drzew do ścięcia(wiem o tym bo mam poradnik) :blink: ech a po polsku nie można? czy teraz każdy nastolatek musi się zachowywać jak waldzio kiepski? i każdemu się pewnie wydaje, ze jest unikatowy... zupełnie tak jak milionom innych. nevermind. nie wiem o co ci chodzi ze ścinaniem drzew, nie przypominam sobie czegoś takiego - w singlu w ja grałem laata temu... chyba że chodzi ci o te drzewa w pierwszej misji, w której trzeba dojść do akademii. jeśli tak, to podziel się szczegółami swojej konfiguracji, jeśli nie to zobacz w opcjach który klawisz odpowiada za zmianę kamery fpp/tpp i go użyj. Edytowane 23 Marca 2006 przez kapitan_taryfa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boryz Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 witam. przeszedlem ta gre 2, jest wypasna :). ale mam pewien problem, jak gram se na multi to gdzies po 2 walkach z kumplem mnie wywala i pisze server cos tam. wie moze ktos oco chodzi?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kicuś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Siema mam problem w Star Wars: Jedi Knight: Jedi Academy a polega on na tym ze mając 2 albo podwojny miecz niemoge uzywać mocy... miałem kiedyś ta gre i wszystko było wporzo a to mi sie 2 raz dzieje... pomocy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kicuś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 sry za spam ale mi nie wiem czemu opcja "Edytuj" niedziala... apropos tego nieuzywania mocy posiadając 2 miecze albo podwójnyy moge uzywac dark rage a innych nie czemu tak sie dzieje??.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matiasek Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 Ja mam problem: Zainstalowałem sobie JA na nowym sprzęcie, który posada Win XP HE. Włączam Multi Playera i wyskakuje mi Raport o błędach. AppName: jamp.exe AppVer:1.0.0.0 ModName: jamp.exe. Jak miałem gre na Win 2000 to wszystko chodziło idealnie, mój kumpel zainstalował ją na Win XP Professional i też mu działa (Chociaż nie działają mu mody). Czy to jest naprawialne, czy też nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2007 Ja mam problem: Zainstalowałem sobie JA na nowym sprzęcie, który posada Win XP HE. Włączam Multi Playera i wyskakuje mi Raport o błędach. AppName: jamp.exe AppVer:1.0.0.0 ModName: jamp.exe. Jak miałem gre na Win 2000 to wszystko chodziło idealnie, mój kumpel zainstalował ją na Win XP Professional i też mu działa (Chociaż nie działają mu mody). Czy to jest naprawialne, czy też nie? Poszukaj i zainstaluj patcha do tej gry (ja nawet mam go jeszcze na dysku, nazwa JKAcademy1_01.exe). Nie daję gwarancji że to rozwiąże Twój problem ale ja np. gdy grałem w JA i chciałem grać w multi (z botami) to zawsze mnie z serwera wywalało do windy (ale np. Single player działał okej). Zainstalowałem patcha i wsio śmigało. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 Panowie ktos gra na Multi w necie ? bo chetnie bym zagral z ktoryms z forumowiczow :) ps. gram na patchu 1.01 ps.dla tych co widza malo serverow radze z listy wybrac "get the new sever list" ,poniewaz porogram bez wybrania tej opcji pokaze zaledwie kilka , a potem oczywiscie refresh co jakis czas aby zobacz full i empty servery oraz ping JA Multi one saber rules ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matiasek Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 Dzienks, pomogło! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalolek Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 "Witam. Zainstalowałem gre wszystko dobrze ale gdy juz ja probuje włączyć wyskakuje mi takie coś "Unable to open game folder.If you are logged on with limited privileges, please log off, log back on as Administrator and try again" Może mógłby mi ktoś pomóc PROSZĘ!!!!!!!" Mój e mail: sebagrela@wp.pl Moje GG: 1192450 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Colin_MC Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 "Witam. Zainstalowałem gre wszystko dobrze ale gdy juz ja probuje włączyć wyskakuje mi takie coś "Unable to open game folder.If you are logged on with limited privileges, please log off, log back on as Administrator and try again" Może mógłby mi ktoś pomóc PROSZĘ!!!!!!!" Mój e mail: sebagrela@wp.pl Moje GG: 1192450 Pewnie M$ Vista? Jeśli tak, to uruchom grę jako administrator (prawy przycisk na skrócie i ... ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...