Zenfist Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Jak w temacie - jakie macie napięcia na poszczególnych napięciach??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Chodzi Ci o konkretnie ten zasilacz czy wogole ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 napięcia na poszczególnych napięciach :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 konkretnie w tym modelu: na: +12V +3.3V +5V ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 konkretnie jest tyle ile winno być ;) z odchyleniem może 1% (mierzone multimetrami fluke i hp/agilent) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@łpa Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 ja mam 11.62V - nie za nisko? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 ja mam 11.62V - nie za nisko? Toroche nisko :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 ja mam 11.62V - nie za nisko? Toroche nisko :D :D No tez mysle ze troche nisko:) A tak powaznie to reklamuj to (czyt. idz z tym na gwarancje;)!!! pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayek Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 To nie musi byc wina zasilacza! Plyty czasami oszukuja z odczytem tych napiec. Dla przykladu u mnie tez mniej wiecej 11.68V i 4.89V a mam Enermaxa :) Zmierzylem multimetrem i mialem 12.10V i 5.05V... Asus sux :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 jezeli masz +12V = 11.62V to se mozesz - to jest w specyfiakcji plus minus 5% - minimum jest 11.4V a max 12.6V chociaz zasilek tej klasy powinien dawac dokldniejsze napiecia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 U mnie też 11.68 a @ full stress 11.62 ale jak właśnie policzyłem nie jest to nawet norma ATX 2.03 (+-5%) jeszcze ostrzejsza (-+3%) :( więc z reklamacji nici... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popo Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgadzam sie z Maykiem byc moze płyta przełamuje. Prawda jest taka że w kazdej płycie przy tej samej zasiłce są różne napięcia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 nie napisales jaka masz plyte glowna jak Abit to jest wszystko w porzatku jak ktos wyzej napisal rowniez Asus przeklamuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@łpa Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 ale czy programy typu Winbond Hardware Doctor też podają przekłamane wartości :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 roznie to bywa - zalezy jak podaje plyta glowna no i w sumie od samego programu tez Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...