tiomor Opublikowano 18 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2021 (edytowane) Dobry, Planuje już zaraz kupić nową kartę, bo dostaje drgawek siedząc dalej na mojej starusieńkiej 480. I oto stoje przed problemem - którego producenta wybrać? Próbowałem google, ale jakoś średnio widzę jakieś rankingi. Gigabyte jest chyba najtańsze z tego co widzę, ale ogólnie chciałbym się zamknąć w tych 6-7k (czyli raczej te modele 'oc' odpadają oraz potrzebne bedzie polowanie na promkę, bo standardem jest jest ~8k). Będę wdzięczny za każdą sugestie. Edytowane 18 Listopada 2021 przez tiomor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roar.RAR Opublikowano 18 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2021 Cytat I oto stoje przed problemem - którego producenta wybrać? A na jakiego producenta masz opcję? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tiomor Opublikowano 18 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2021 Aktualnie? W akceptowalnej cenie widziałem tylko Gigabyte kilka razy poniżej 7k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...