Tomekkkkkkkk Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Cześć. Mój problem jest następujący, notorycznie sie zawiesza komp który robi za Router. Konfiguracja : Win 2000, Celeron 400, 128 MB SDRAM, 1,2 GB HDD, producenta płyty nieznam. Wiem że jest na chipsecie VIA. Aha łącze sie przez SDI. Komp sie zawiesza w różnych momentach, nieraz po godzinie, po 10 minutach, po 1 dniu..... Jak ktoś ma jakieś pomysły, będe wdzieczny za pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amdek Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 U kumpla powodem byly stery do sieciowki !! VIA wspolpracuje tylko z niektorymi :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekkkkkkkk Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Realteka też by nieobsługiwała należycie ?? Jezu co za chłam. Spróbuje sprawdzić na innej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetManek Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Też korzystam z SDI [tyle że sam mam]. Więc miałem tak samo jak ty. Musisz poszukać patcha, który poprawi działanie SDI. To jest spowodowane tym, że pod Win XP SDI było przeciążane czy coś. Wejdź w wyszukiwarkę jakąś wpisz SDI i powchodź na strony o SDI i pościągaj patcha. Zainstaluj i będzie ok :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Crash Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 dokladnie, latka powinna rozwiazac sprawe. ja mam pentium 400 postawione jako serwer z udostepnianiem lacza na win 2000 (sdi) i chodzi to juz pol roku bez jakiejkolwiek samoczynnej zwiechy. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekkkkkkkk Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 Dzięki chłopaki. To jest ten sam patch co do WinXP ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekkkkkkkk Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 Znalazłem, zainstalowałem, czas pokaże :) Jeszcze raz dzięki :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...