miro Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 dzis skladalem na tym kompa w pracy, i co ciekawe..... nie chcial wspolpracowac z zadna z kosci 128 MB jednego producenta... na innej plycue te kosci dzialaja bez zazutu,... nie pomoglo ustawienie pamieci "by spd" a potem manualnie na najwolniejsze timingi... jednym slowem szajs... no ale nie spodziwalem sie za wiele po plycie wartej nico ponad 200 zlotych ( 238.88) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
postal1 Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 ja mam tą płytke i kosztowała mnie na wgk 270pln i działa bez zarzutów ! po prostu cie przewałowali tam gdzie kupowałeś :D mam pytanko - po co zakładasz takiego posta? równie dobrze ja mógłbym założyć posta - "A7S333 działa zajebiście".... Co innego jeśli przetestowałes 20 takich płyt, jedna kropla to nie ocean! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...