sam_sung Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Chcialbym zapytac sie kolgow forumowiczow co sadza na temat tego cuda. Z gory dziekuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Bierz! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sam_sung Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 to znaczy mam go juz , ale nie mecze go za bardzo bo mam narazie boxowe chlodznie , ale to narazie :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 A po co boxa kupowales ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sam_sung Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 liczylem na 3 letnia gwarancje , a czemu pytasz? az taka herezja :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 testuj testuj testuj testuj testuj testuj testuj :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sam_sung Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 racja racja , ale tak chcialem sie spytac ile z niego wyciagne , ale przy tych ustawieniach co w podpisie podczas pracy dochodzi do ok 56C wydaje mi sie ze to niezly wynik , dozbieram na dobry wentyl do zaszaleje :twisted: :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@łpa Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 u mnie taki chodził na 2500Mhz (12.5x200Mhz) @ 1.95V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sam_sung Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 u mnie taki chodził na 2500Mhz (12.5x200Mhz) @ 1.95V mmmmniam ladnie to brzmi , a jak ze stabilnoscia , temperaturka i jakim chlodzonku?? jakby mozna wiedziec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...