tek Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 ja mam takie glupie hobby - sciagam nonstop filmy divx, wypalam i wrzucam na półke :o po co to robie, to ja nie wiem :o moze kiedys jakis obejrzę ;o ostatnio zbieram kapsle od tymbarka, tez nie wiem po co :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olkoo Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 bruce, wez ty juz wiecej nie pisz tutaj; moje hobby to granie (a czasem i spiewanie) hymnu Zwiazku Radzieckiego; najlepszy jest kawalek: (...) nas wiodl wielki Lenin, wskazywal nam cel, wychowal nas Stalin w wierności ludowi, (...) jak ktos ma ochote to prosze bardzo: okladka; str.1; str.2; str.3; str.4; txt.pol; txt.rus; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 hehs...sorx bejbes..od rana na<span style="color:red;">[ciach!]</span>y chgodze...wlasnie zreszta z dzialki wriocilem.....trzezwieje :D to sie nie powtorzy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 dlaczemu nie ma??? bruce-kapiel w wannie z zyletkami - nie probowalem, ty sprobuj ;) http://members.chello.pl/j.lisiecki/nowy.php o bosze az mnie zemdlilo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 "Podziwiam" ludzi ktorzy sie samookaleczaja 8O :x IMHO jedynie tattoo jest normalna forma szpecenia sie. Ciecie sie zyletka czy innymi ostrymi narzedziami to IMO glupota niesamowita, ktorej za pare lat takie ludziki bedzie sie wstydzic i zalowac. Ale to kazdy musi chyba sam doswiadczyc. Jezeli chodzi o glupie hobby to chyba mozna do niego zaliczyc moderowanie Tweaka i udzielanie sie na kilku innych forach. :wink: widzisz reed...... to jest jakies takie silniejsze ode ,mnie.............. moim zdaniem tatuaz nie jest niczym fajnym....lubie naturalnosc...tak samo nie lubie makijarzu u kobiety... glupie??? chyba nie... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aster Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Trzeba byc poje**nym zeby sie ciac, to tylko przeciez szpeci, nie ogladalem bruSa czy kogos tam na tym zdjeciu bo mnie to nie rajcuje. btw czy siusiaki tez sobie tniecie ?? Ja to chyba nie mam dziwnego hobby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Trzeba byc poje**nym zeby sie ciac, to tylko przeciez szpeci, nie ogladalem bruSa czy kogos tam na tym zdjeciu bo mnie to nie rajcuje. btw czy siusiaki tez sobie tniecie ?? Ja to chyba nie mam dziwnego hobby OD RAZU PISZE... NA TYM ZDJECIU TO NIE JA!!!!!!!!!111 BEZ PRZESADY.... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kloper Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Moje hobby to bekanie i pierdzenie. Moja stronka to < www.bekuskrzeku.glt.pl >, zapraszam wszystkich :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbi... Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 A ja sobie lubię postrzelać. Oczywiście nie do ludzi... do tarczy albo czegoś takiego. Tatuowanie się jest ok byle bez przesady. Cięcie sobie jajek.. niewiem jak pasjonaci tego hobby ale ja ze swoich mam zamiar zrobić jeszcze użytek :P Moje drugie hobby: pirotechnika, a raczej piromaniactwo. Niema to jak shajcować parę litrów jakiegoś węglowodoru :D Trzecie hobby może wcale niedziwne ale zato fajne, sztuki walki. Pozdroofka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 ja mam takie glupie hobby - sciagam nonstop filmy divx, wypalam i wrzucam na półke :o po co to robie, to ja nie wiem :o moze kiedys jakis obejrzę ;oja mam tak samo sciagam pelno filmow ale przed wypaleniem ogladam je :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATLON Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 a moim skromnym hobby sa sparingi z kolesiem z roboty co trenuje 4 lata kung fu ... jest zajebucha.. nawet sporo sie nauczylem od niego polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 eee tam bruce - ta fotka to picuś-glancuś-fotomontarz - ale popatrzyłem tylko i od razu [X] pfuj.! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...