Memento Mori Opublikowano 29 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2021 Hej, posiada ktoś z Was uchwyt na dwa monitory gdzie jeden jest nad drugim? Coś na wzór tego: Chcę mieć na dole monitor 21:9 - 32" a nad nim monitor 27". Nie wiem czy lepiej kupić dwa osobne uchwyty czy jednak jest coś sprawdzonego pojedynczego. Uchwyt z załączonego zdjęcia jest wyprzedany na amazonie niestety ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 29 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2021 Moim zdaniem jeśli istnieje szansa że będziesz je kiedyś reorganizował ja bym kupił 2 uchwyty aby mieć opcje. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_old timer Opublikowano 29 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2021 Wszystko ładnie, ale ja się wyleczyłem z kilku monitorów - kiedyś miałem nawet 3. Lepiej kupić jeden duży. Polcam min. 43` albo nawet 55. Masz to samo a dodatkowo świetne funkcje multimedialne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 29 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2021 Jako ktoś kto pracuje na stacjonarce i 2 laptopach jednocześnie nie zgodzę się z Tobą. Wszystko zależy od miejsca oraz potrzeb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...