BialeSkarpety Opublikowano 30 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2021 Cześć, zamierzam kupić zestaw do gier/domowego użytku w cenie około 5,5k zł. Myślałem nad czymś takim: https://www.sferis.pl/actina-spc-11400f-16gb-1tb-rtx3060-550w-p724747 Podzespoły wydają się dość sensownie poskładane jak na gotowca, co myślicie? Proszę również w miarę możliwości o podawanie swoich alternatywnych propozycji w tej cenie. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BialeSkarpety Opublikowano 30 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2021 Bardzo dziękuje za radę. Czyli jak kupię ten tańszy zestaw to będę miał większą wydajność od tego droższego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BialeSkarpety Opublikowano 30 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2021 Bardzo dziękuje za taki szczegółowy opis. Przydatne informacje. Zaczynam się powoli skłaniać do tej tańszej opcji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BialeSkarpety Opublikowano 1 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2021 Dzięki za dodatkowe informacje. A w przyszłości, gdybym wziął zestaw 11400f, to nie będzie problemu, aby z czasem wymienić płytę główną na lepszą? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 1 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2021 Kup konsole a nie trac czasu na upadły rynek PC. Mam PS5 i niczego mi nie brakuje. Ew jakiś laptop. To lepsze niż składanie PC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BialeSkarpety Opublikowano 1 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2021 Nie lubię konsol, każdy ma swoje preferencje. 😉 Aby nie spamować kolejnym tematem, chciałbym jeszcze spytać, jaki polecacie monitor full hd, 24 cale, ips 144hz++? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...