kikus Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Siemka! znoof mam problem! Od czasu do czasu (ostatnio czesto) mi wyskkakuje okienko : http://dbgba.republika.pl/blad.bmp dzieje sie to nawet jak nic nie robie! Co mam zrobixc? Wkladanie CD nic nie daje ! troche sie porusza w cdromie i nic! okienko dalej wskakuje! pomocy! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Jeżeli masz pewnośc że nie zostały zmienione zadne wazne pliki to kliknij anuluj i nie powinno sie pojawić juz wiecej. Jezeli ci sie pojawia cały czas to możliwe ze pliki są cały czas modyfikowane np. przez wira. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikus Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 pojawia sie caly czas ! to mi sie pojawia czesto po zainstalowaniu getrighta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 w win 2k jest coś takiego jak naprawa systemu, spróbuj powinno pomóc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...