Skocz do zawartości
Czaki7988

PC do 900zł do zastosowań biurowych

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,szukam budżetowego peceta do około 900pln. Ze starego posiadam dyski oraz obudowę.Karty graficznej nie potrzebuje więc szukam procesora z integra

także potrzebuje

procesora

ramu

płyty głównej 

i jakiś zasilacz 

Udało mi sie kupic uzywany zasilacz thermaltake smart se 530w na serwisie aukcyjnym za 100pln,wiec zasilacz odpada z zestawu 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć.

W tej kwocie ciężko złożyć coś sensownego z nowych części. Nie wiem, czy czytałeś artykuł dotyczący aktualnie polecanych zestawów:

https://www.purepc.pl/jaki-komputer-do-gier-kupic-polecane-zestawy-komputerowe-na-grudzien-2021-gotowe-konfiguracje-w-roznych-cenach?page=0,1

Płyta, procesor, chłodzenie i pamięć wyjdą za ok. 900 zł. Jest to zestaw wystarczający do pracy biurowej i z możliwością ewentualnej rozbudowy w przyszłości.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

15 minut temu, Wolfgang napisał:

Cześć.

W tej kwocie ciężko złożyć coś sensownego z nowych części. Nie wiem, czy czytałeś artykuł dotyczący aktualnie polecanych zestawów:

https://www.purepc.pl/jaki-komputer-do-gier-kupic-polecane-zestawy-komputerowe-na-grudzien-2021-gotowe-konfiguracje-w-roznych-cenach?page=0,1

Płyta, procesor, chłodzenie i pamięć wyjdą za ok. 900 zł. Jest to zestaw wystarczający do pracy biurowej i z możliwością ewentualnej rozbudowy w przyszłości.

hej udalo mi sie na olx wylapac h510m od gigabyte i do tego i5 10400 , i za okolo 1100pln ,przy doplacie wyjdzie mi pecet wiec wydaje mi sie ze to sensowny zestaw w tej cenie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

25 minut temu, Czaki7988 napisał:

hej udalo mi sie na olx wylapac h510m od gigabyte i do tego i5 10400 , i za okolo 1100pln ,przy doplacie wyjdzie mi pecet wiec wydaje mi sie ze to sensowny zestaw w tej cenie

Super! To będzie znacznie wydajniejsza konfiguracja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi