Czaki7988 Opublikowano 7 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2021 Witam,szukam budżetowego peceta do około 900pln. Ze starego posiadam dyski oraz obudowę.Karty graficznej nie potrzebuje więc szukam procesora z integra także potrzebuje procesora ramu płyty głównej i jakiś zasilacz Udało mi sie kupic uzywany zasilacz thermaltake smart se 530w na serwisie aukcyjnym za 100pln,wiec zasilacz odpada z zestawu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaki7988 Opublikowano 7 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2021 (edytowane) A i zapomnialem dodac ze zalezy mi zeby plyta posiadala port DP albo chociaz hdmi 2.0 zeby pc mogl obslugiwac 120/144hz Edytowane 7 Grudnia 2021 przez Czaki7988 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfgang Opublikowano 8 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2021 Cześć. W tej kwocie ciężko złożyć coś sensownego z nowych części. Nie wiem, czy czytałeś artykuł dotyczący aktualnie polecanych zestawów: https://www.purepc.pl/jaki-komputer-do-gier-kupic-polecane-zestawy-komputerowe-na-grudzien-2021-gotowe-konfiguracje-w-roznych-cenach?page=0,1 Płyta, procesor, chłodzenie i pamięć wyjdą za ok. 900 zł. Jest to zestaw wystarczający do pracy biurowej i z możliwością ewentualnej rozbudowy w przyszłości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaki7988 Opublikowano 8 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2021 15 minut temu, Wolfgang napisał: Cześć. W tej kwocie ciężko złożyć coś sensownego z nowych części. Nie wiem, czy czytałeś artykuł dotyczący aktualnie polecanych zestawów: https://www.purepc.pl/jaki-komputer-do-gier-kupic-polecane-zestawy-komputerowe-na-grudzien-2021-gotowe-konfiguracje-w-roznych-cenach?page=0,1 Płyta, procesor, chłodzenie i pamięć wyjdą za ok. 900 zł. Jest to zestaw wystarczający do pracy biurowej i z możliwością ewentualnej rozbudowy w przyszłości. hej udalo mi sie na olx wylapac h510m od gigabyte i do tego i5 10400 , i za okolo 1100pln ,przy doplacie wyjdzie mi pecet wiec wydaje mi sie ze to sensowny zestaw w tej cenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfgang Opublikowano 8 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2021 25 minut temu, Czaki7988 napisał: hej udalo mi sie na olx wylapac h510m od gigabyte i do tego i5 10400 , i za okolo 1100pln ,przy doplacie wyjdzie mi pecet wiec wydaje mi sie ze to sensowny zestaw w tej cenie Super! To będzie znacznie wydajniejsza konfiguracja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...