sanokmich Opublikowano 8 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2021 Witam , zakupiłem usługę od Netii 1Gb. Instalator robił na swoim sprzęcie speed test i wykazywało ok. 950Mbps . NIestety po podłączeniu kablem z zestawu rutera do mojego laptopa ,najwyższe wartości które odnotowałem na pro speed test wynosiły nie więcej niż 400Mbps. Co ciekawe na Wifi wyciąga podobne wartości . Proszę o poradę co do ustawień laptopa. Próbowałem wyłączyć firewall , restartować sieć nie pomogło . Router VV 5822 ADB i5-7200U 2,50 GHz / 3,10 GHz 8GB DDR4a LAN 1 Gb/s 1128 (128 M.2 SSD + 1000 HDD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej1993 Opublikowano 8 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2021 A robiłeś aktualizacja sterowników karty sieciowej i przede wszystkim Jaki używasz kabel RJ45 dobry jakiś czy sam robiłeś . No i jakiej klasy ten kabel?Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sanokmich Opublikowano 9 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2021 Dziękuję, pomogło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...