pablitto Opublikowano 9 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2021 (edytowane) Witam. Kilka tygodni temu w mojej głowie zasiała się myśl o zmianie słuchawek... z ISK HD 9999 które są napędzane przez kartę dźwiękową Asus Xonar Phoebus (maksymalnie uciągnie do 600 Ohm). Zależy mi na tym aby słuchawki dobrze pozycjonowały otoczenie Zastanawiam się nad zakupem Beyerdynamic DT 990 (otwarte przez co scena jest znacznie szersza) a DT 770, gdzie brzmienie jest dokładniejsze a zarazem surowsze, słychać każdą niedoskonałość. Natomiast zauważyłem że wśród graczy z CS'a najbardziej popularne są HyperX Cloud II (czyli takstar 80 pro), niektórzy wspominali o Ligitech G Pro x, Steelseries Arctis 3 lub 5. Ogólnie Mam tutaj dylemat czy kupić Beyerki a może Cloudy... Co wy o tym uważcie? Jakie są wasze doświadczenia ze słuchawkami do CS GO? Oraz na które modele warto zwrócić uwagę ? Budżet jakim dysponuję to około 600 zł Edytowane 9 Grudnia 2021 przez pablitto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
umcacz Opublikowano 14 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2021 Sennheiser GSP 302/600 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablitto Opublikowano 24 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2021 Temat do zamknięcia. Kupiłem Beyerdynamic DT 990 Pro 250 Ohm które idealnie sprawują się w CS GO oraz przy słuchaniu muzyki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...