Skocz do zawartości
Blue

Płyta...wybór (szybka odp.)

Rekomendowane odpowiedzi

Potrzebuje na już wybrać płyte pod Athlona

Sprzedaje mojego Epoxa Rda+ i kupuje ... no właśnie co?

Mam na oku

Abit NF7-S

Epox RDA3+

Gigabyte GA-7N400V Pro nForce2 lub GA-7N400

Którą wybrać? z tych płyt?

Proszę o szybką odp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak sie ma sprawa z overcloking hmm jest to jedna z najlepszych plyt do tego typu "zabawy" Zobacz na wyniki chocby _Vip_'a ktory bez zadnych modow na dobrych pamieciach ma synchro 245 FSB nawet z tego co pamietam dobrze a stale pracuje na 240, wynik w podkreceniu jego proca moze nie spektakularny ale to wina proca-slaba seria. Wiele innych osob tak samo przekonalo sie o walorach tej plyty-dzieki nim juz jutro stane sie jej posiadaczem:D :) A wiecej poczytasz o niej w przyklejonym temacie o Soltek FRN i FRN2-L

Dodam tekze ze jest z nia o wiele mniej problemow niz z innymi plytami na nforce2 - tak sam wywnioskowalem po przeczytaniu wiekszosci topicow na tym forum o problemach z roznymi plytami (zwlaszcza te przyklejone) Szczerze Polecam Ci ta plytke-cena takze kuszaca;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak sie ma sprawa z overcloking hmm jest to jedna z najlepszych plyt do tego typu "zabawy" Zobacz na wyniki chocby _Vip_'a ktory bez zadnych modow na dobrych pamieciach ma synchro 245 FSB nawet z tego co pamietam dobrze a stale pracuje na 240, wynik w podkreceniu jego proca moze nie spektakularny ale to wina proca-slaba seria. Wiele innych osob tak samo przekonalo sie o walorach tej plyty-dzieki nim juz jutro stane sie jej posiadaczem:D :) A wiecej poczytasz o niej w przyklejonym temacie o Soltek FRN i FRN2-L 

Dodam tekze ze jest z nia o wiele mniej problemow niz z innymi plytami na nforce2 - tak sam wywnioskowalem po przeczytaniu wiekszosci topicow na tym forum o problemach z roznymi plytami (zwlaszcza te przyklejone) Szczerze Polecam Ci ta plytke-cena takze kuszaca;)

Jutro prawdopodobnie bede krecil mojego nowego Bartona 2500+ ,wiec radze co jakis czas zerkac na dzial "podkrecanie" :wink: ,licze na 10x240 i wiecej :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Napewno osiągne więcej niż na epoxie 12x200 2.05V

Na tym Solteku max 1.85 czy to nie będzie za mało na mój procek?

A nie lepiej kupić płytę na nforce2-ultra?

a ten soltek to niby na czym jest 8O 8O 8O Apollo pro 133 czy co :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...