Skocz do zawartości
enfaude

Komputer do 13000 zł

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Panowie i Panie potrzebuje pomocy w skompletowaniu zestawu do gier, pracy do około 13000 zł gdzieś z lekką górką 😉 Jako że planuje zabrać sprzęt w leasing to super by było gdyby wszystkie podzespoły było dostępne jednym sklepie.

Fajnie by było gdyby zestaw opierał się na nowych intelach oraz wiem że to trudne ze względu na problem z dostępnością na RTX3080 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jako że ciężko kupić kartę proponuje gotowca z x kom. Brałem tam podobnego za 8000 zł i było ok. Wszystkie cześci firmowe itp. System wiadomo możesz kupić bez.  Myślę że z grafiką też da się zmienić na inna za dopłatą. 

G4M3R ELITE i7-12700K/32GB/2TB/RTX3070Ti/W11x - Desktopy - Sklep komputerowy - x-kom.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 14.12.2021 o 11:29, enfaude napisał:

Witam,

Panowie i Panie potrzebuje pomocy w skompletowaniu zestawu do gier, pracy do około 13000 zł gdzieś z lekką górką 😉 Jako że planuje zabrać sprzęt w leasing to super by było gdyby wszystkie podzespoły było dostępne jednym sklepie.

Fajnie by było gdyby zestaw opierał się na nowych intelach oraz wiem że to trudne ze względu na problem z dostępnością na RTX3080 

Jakie sa wymogi tej pracy, przy cenach 3080TI w okolicach 9k jest to istotna informacja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi