Kamilos3000gt Opublikowano 14 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2021 Witam wszystkich mam problem z nvs5100m mianowicie we właściwościach karty pokazuje mi 1024mb dedykowanej pamięci video a w dxdiag 972 przez to nie mogę uruchomić gier bo biorą odczyt z dxdiag i tych kilku mega mi brakuje. Z góry bardzo dziękuję za pomoc . Win 10pro 64 i5 m540 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T... Opublikowano 15 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2021 Witam system zawsze rezerwuje pamięć wideo. kombinacje aby na siłę próbować edytować rejestr systemu, fakt można szukać samemu instrukcji na stronach z językiem rosyjskim, aby wyłączać rezerwacje lub zmniejszyć ilość pamięci video zarezerwowana, lub sztucznie wskazać ze posiada się więcej pamięci video niż jest fizycznie, może skończyć się , zawieszeniem się systemu, ale możesz szukać i kombinować, lub jak ktoś dołączy się do rozmowy i poda jaka wartość w rejestrze trzeba zmienić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...