cargt3 Opublikowano 18 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2021 Mam internet mobilny w Plusie. Niestety dzieła on bardzo wolno (mała prędkość poniżej 1 Mb oraz bardzo wysokie pingi ok 600 ms). Dzwoniłem na pomoc techniczną do Plusa i dostałem informację że powodem problemów jest bardzo obciążony nadajnik. Zasugerowano mi zakup routera z możliwością wymuszenia częstotliwości żeby łączyć się z częstotliwością która jest wolniejsza ale do której jest połączonych mniej użytkowników. Jaki router polecacie? Jeśli chodzi o zmianę operatora to raczej to nie wchodzi w grę ponieważ oferta Plusa jest nie do przebicia ma 50 zł miesięcznie za TV, telefon + internet. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zabuza Opublikowano 18 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2021 Daj namiary BTSa zobaczymy czy ma rdiolinie czy swiatlo bezpośrednio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cargt3 Opublikowano 18 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2021 Godzinę temu, Zabuza napisał: Daj namiary BTSa zobaczymy czy ma rdiolinie czy swiatlo bezpośrednio. Router D-Link DWR-932. Annopol, lubelskie. http://beta.btsearch.pl/?dataSource=locations&network=&standards=&bands=¢er=50.885817%2C21.851554&zoom=16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...