Pietia(lania) Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Problem jest nastepujacy : wolne przenoszenie plikow z partycji na partycje (jeden dysk) Teraz idze mi max 1600 Kb , kiedys na AMD K6 , via MVP3 i win 98 se -13000 Kb - co to moze byc ....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralphi13 Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Wyłącz przywracanie systemu :wink: i włącz tryb DMA dla dysku. Będzie szybciej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 hehe to juz dawno jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralphi13 Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Defragmentacja? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 tez wydaje mi sie ze to wina moze sterownikow albo samego win , dodam ze jak ciagne z sieci lokalnej to mam ok 7000Kb (switch) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralphi13 Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Via 4in1?? Najlepiej najnowszy hyperion (4.48?) Sprawdź dysk skandiskiem. Nic więcej nie przychodzi mi do głowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 To wszystko juz zrobilem :( Ale dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 He he jeszcze jednego nie zrobilem -- total format ....... Podziałało :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lasquens Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Trza bylo sprobowac wylaczyc usluge indeksowania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...