DaffyDuck Opublikowano 28 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2021 Witam! Padł mi wczoraj zasilacz, działał zaledwie 7miesięcy (gwaracja 10 lat), ale tak to bywa z elektoniką. Mam pytanie jak to bywa z reklamacją, czy oni to sami naprawiają w sklepie w którym się kupiło czy odsyłają do serwisu producenta. Nigdy nic nie reklamowałem, to nie wiem za wiele. Z tego co wiem FD nie ma serwisu w Polsce. Z góry dzięki za odp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietach Opublikowano 29 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2021 Zadzwoń do sklepu i zapytaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaffyDuck Opublikowano 29 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2021 Dzwoniłem, sklep to zadowolenie.pl. Teraz jak czytam komentarze odnoście reklamacji w tym sklepie to jakaś paranoja jest, ale zobaczymy jak będzie w moim przypadku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...