Casio Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Cały czas mam jakieś problemy z tą płytą :evil: a to kolejny:jak to jest z tym logiem?u mnie nic niewyświetla przy starcie kompa :cry: . Opcja full screen logo show jest włączona i small logo(epa) show też. Co z tym zrobić? i jeszcze pytanie czy ma ktoś podobną konfigurację kompa i wyłączoną opcję APIC Mode w Advanced BIOS Features bo tylko tak chodzi u mnie prawidłowo windows xp bez niebieskich ekranów? Cały czas wymyślam jakieś pytania ale tylko dzięki wam mogę cokolwiek sie dowiedzieć Dzięki z góry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 ja na mjojej mobo tez mam wlaczone loga (dokldaniej teraz wylaczylem) i i tak sie nie pojawiaja :) co do prerwan to mam default :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maluszek Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 full screen logo (podobnie jak normalne) to sobie najpierw trzeba dorzucić do biosu, potem wgrać bios i dopiero można włączać opcje w biosie, żeby zobaczyć jakiś rezultat. aha i przy włączonym health monitorze loga (małe) się nie pojawiają, przynajmniej na moim 8rda+. a tego APIC'a to możesz olać, jeśli dobrze chodzi bez niego. pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...