superduty Opublikowano 11 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2022 Witam. Windows 7. Pierwszy raz mam taką sytuację. Na steam-ie kupiłem grę Snowrunner, po instalacji nie mogę uruchomić gry. Nie mam ikonki żółta ciężarówka na pulpicie, nawet w panelu dodaj usuń programy nie ma jej. Inne gry działają ze steam. Grę instalowałem w : D:Gry / Steamlibrary / steamapps / common / snowrunner / i tu mam 3 foldery : 1.media / 2.preload /3. Sources . To tyle , nie ma już nic, a na tym poziomie powinny być ikonki. Jak wchodzę przez steam i naciskam graj to mam okienko przygotowanie do uruchomienia , kółko się kręci i za chwile znika, nie ma nic. Czy ktoś może sprawdzić u siebie jak ma ? Jak to odinstalować i zainstalować ponownie ze steam? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakk87 Opublikowano 20 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2022 w aplikacji steam klikasz odinstaluj lub weryfikacja plików w zakładce właściwości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukiziom Opublikowano 22 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2023 U mnie pomogło zainstalowanie directx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...