Electron Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 j.w. jaki film polecacie<najlepsza bylaby jakas komedia;ale niekoniecznie>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Aniołki Charliego , 2fast 2 furious, MAtrix Reaktywacja. z komedi - epoka lodowcowa, Johny Inglisz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Aniołki totalne g.ó.w.n.o Matrix nie wiem czy mogli zrobić ten film jeszcze gorzej w każdym razie napewno znalazł się w czołówce największych knotów jakie ostatnio widziałem 2fast 2 furious też totalne głupoty można na to iść tylko ze względu na bryki i nic poza tym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 ja bylem 25/07 w kinepolis w poznaniu na przedpremierze terminatora 3. ten film po prostu wymiata, bardzo mi sie podobal, a wierzcie ze malo filmow ostatnio mnie zaciekawilo :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 z komedii to moze boat trip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 z komedii to moze boat trip oglądałem ten film, strasznie słaby był. Można sie wybrać na 2 fast 2 furious a tak pozatym nie ma co ogladać. Osobiście czekam na terminatora 3 i Dreamcatcher Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoOZAak Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 terminator dobry w divix'ie oglądałem... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 idz na HULK'a :!: :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasin Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 equilibrium Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 O fakt oglądałem ten film miesiąc temu może sprawia wrażenie takiego z lekka niskobdżetowego ale pomysł i wykonanie są niezłe i otwarcie mówiąc podobał mi się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Nie pamiętam czy coś z tego jeszcze grają ale możesz się wybrać na: Adaptacje Greckie wesele Telefon Pewno w którymś z mniejszych kin grają jeszcze Fridę A jak ktos polecam matrix reaktywację i aniołki charliego to gratuluję ambicji. Tak samo w 2Fast 2 Furious gdyby nie trochę aut to zupełnie nie byłoby co oglądać... A elektron może by tak dla odmiany pójść do Opery albo jeśli wolisz coś lżejszego do operetki??? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Aniołki totalne g.ó.w.n.o Matrix nie wiem czy mogli zrobić ten film jeszcze gorzej w każdym razie napewno znalazł się w czołówce największych knotów jakie ostatnio widziałem 2fast 2 furious też totalne głupoty można na to iść tylko ze względu na bryki i nic poza tym. 8O Czy ciebie cos pojeb.alo??? wymieniles jedne z lepszyc nowych filmoof 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Basic (polski tytuł Sekcja 8 ). całkiem fajny filmik jak na sezon wakacyjny. Podobał mi się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Aniołki totalne g.ó.w.n.o Matrix nie wiem czy mogli zrobić ten film jeszcze gorzej w każdym razie napewno znalazł się w czołówce największych knotów jakie ostatnio widziałem 2fast 2 furious też totalne głupoty można na to iść tylko ze względu na bryki i nic poza tym. 8O Czy ciebie cos pojeb.alo??? wymieniles jedne z lepszyc nowych filmoof 8O Powiedz mi dlaczego np najnowszy matrix jest "lepszym filmem"? Bo nic tylko przez cały czas biegają po ścianach i strzelają? A Trinity wzdycha w połowie scen i wali tekstami ooo Neo kocham Cię nie opuszczaj mnie BOŻE :evil: A poza tym pierwsza część Matrixa to był jeden z najlepszych filmów jakie widziałem w życiu a część druga to jest jakieś kompletne nieporozumienie i z trudem wytrzymałem do końca tego dennego arcydzieła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Basic (polski tytuł Sekcja 8 ). całkiem fajny filmik jak na sezon wakacyjny. Podobał mi się. Tez goraco polecam. Film naprawde fajny. Troche zakrecony miejscami ale logiczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Aniołki totalne g.ó.w.n.o Matrix nie wiem czy mogli zrobić ten film jeszcze gorzej w każdym razie napewno znalazł się w czołówce największych knotów jakie ostatnio widziałem 2fast 2 furious też totalne głupoty można na to iść tylko ze względu na bryki i nic poza tym. 8O Czy ciebie cos pojeb.alo??? wymieniles jedne z lepszyc nowych filmoof 8O Powiedz mi dlaczego np najnowszy matrix jest "lepszym filmem"? Bo nic tylko przez cały czas biegają po ścianach i strzelają? A Trinity wzdycha w połowie scen i wali tekstami ooo Neo kocham Cię nie opuszczaj mnie BOŻE :evil: A poza tym pierwsza część Matrixa to był jeden z najlepszych filmów jakie widziałem w życiu a część druga to jest jakieś kompletne nieporozumienie i z trudem wytrzymałem do końca tego dennego arcydzieła. spokojnie... ja nie napisalem ze matrix 2 jest najlepszym filmem... rzczywiście mocno przesadzony ale efektowny... ide do kina na equilibrium, podobno lepszy niż Matrix... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Electron Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 aniolki charliego to strasznie naiwna bajka-nikomu nie polecam.na matrixie bylem-godny polecenia ze wzgledu na efekty-9/10 .fabuła liniowa,nieciekawa-3/10.2fast&2furius podobno zbyt wybajerowany-przesadzone bryki i dziewczyny;) .na jhonnego bym sie chetnie przeszedł bo czytałem duzo pozytywnych recenzjii<ja akurat uwielbiam humor angielski.tzn.jasia fasole>.ekfilibrum mam na dysku<jeszcze nie ogladałem.bo moze do kina bym poszedł>zbiera całkiem dobre oceny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 EPOKA LODOWCOWA r0x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Electron Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 epoke ogladałem i jest SUPER.szczegolnie z polskim dubbingiem.podobnie shrek tez spox Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...