nikt.taki Opublikowano 16 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2022 Witam, zdecydowałem się na zakup swojego pierwszego PC i jak podzespoły mam już dobrane to problem mam z peryferiami.. Teraz w szczególności męczę się z monitorami. Chciałem zakupić dwa monitory LG 24MP60G-B 23,8” i zawiesić je na ścianie. Tylko że mam dosyć małe miejsce do pracy (dlatego jest tez plan żeby je zawiesić) ale gdyby oba wisiały w poziomie nie byłoby to wygodne do funkcjonowania dlatego chciałbym jeden z nich zawiesić pionowo i chcę się was doradzić czy ma to jakiekolwiek szanse żeby działać? Również chciałem się dowiedzieć czy słuchawki Genesis Neon 600Z będą okej? Z góry dziękuje za pomoc❤️ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alwego Opublikowano 17 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2022 Będzie działać na pewno. Wszystkie nowe karty graficzne mają możliwość ustawiania rozdzielczości/orientacji dla każdego monitora z osobna, nawet na integrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...