kobyszcze Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Czołem, mam small problem - dołączany do monitorów nec/mitsubishi program NaviSet (zakładka w ustawieniach) nie działa prawidłowo z catalystami w wersji 3.5 i 3.6 - również z omegami 3.6 (z 3.4 jest ok) tzn nie wykrywa prawidłowo monitora i nie ładuje ustawień. Nie jest to duży problem ale jednak wygodniej i precyzyjniej koryguje się ustawienia monitora z poziomu wina. Czy ktoś ma podobny problem ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cr Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 :OOO czyli to ze zmieniaja mi sie ustawienia ekranu (wysokosc, szerokosc itd) to wina catalystow? :o bo juz chciale oddawac monitor do serwisu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobyszcze Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 ??????????????? o shit - nic się nie zmienia - cos po prostu nie działa; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...