przemos Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Ostatnio zmienilem kompa i podkrecilem athlona xp 1700+ do 2400+ (tech. 0,13 mikrona) mojego geforca podkrecilem o 30 mhz i mimo takiego kompa mam tylko 90 fps w q3, a mam nowe sery do grafy??? dlaczego tak jest i czy nie ma na to jakiejs rady??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzypaw Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Ostatnio zmienilem kompa i podkrecilem athlona xp 1700+ do 2400+ (tech. 0,13 mikrona) mojego geforca podkrecilem o 30 mhz i mimo takiego kompa mam tylko 90 fps w q3, a mam nowe sery do grafy??? dlaczego tak jest i czy nie ma na to jakiejs rady???Rada jest banalnie prosta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cornholio Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 "..........mam tylko 90 fps w q3" mało Ci?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzypaw Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 "..........mam tylko 90 fps w q3" mało Ci?? Mi nie ale jemu mało :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polii Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Ludzie opanujcie się on ma chyba na myśli że nadal ma 90fps czyli po podkręceniu nic nie zyskał a to znaczy że coś musi być nie tak! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AK47 Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 w quaku nigdy nie wyciśniesz więcej niż 90FPS, bo jest to zablokowane(frame limiter). Aby wprowadzić inną maxymalną wartość, należy wpisać w konsoli gry: ehh, to jest wina gry, poszukaj komend do quake'a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek^ Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Chipset MX jest w ogóle kiepski więc nie ma co się spodziewać nadzwyczajnego przyrostu mocy po przetaktowaniu jeżeli nie było jej przed przetaktowaniem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 wpisz /com_maxfps 0 i jush! std jest 85 (taki drugi softowy vsync...) a co do mx-ow to w jakies rozdziale i detalach robisz 90 fpsow, bo ja na gf2mx200 moge grac tylko do 1024x768 :( - ~70 fps a mx jest do niczego tez w to kiedys nie wierzylem ale zobaczylem tenebrae.... niezle... tylko gf3 lub wiecej trzeba miec... PS. Lisek - fajny avatar! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_MaRo_ Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 Tylko zmiana na lepszą grafe to cie tylko ratuje bo dzisiejsze gry sobie potrzebują ...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...