sector Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 znacie jakis program do zabezpieczenia mp3 ? zeby nagrac je na cd i nie mozna bylo jej skopoiwac na hdd ? wiem ze clon to pewnie obejdzie ale chodzi mi o lamusow 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henius Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 sprobuj SafeLockiem, moze sie uda wiem ze zabezpiecza bardzo dobrze filmu i audio ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 ok dzieki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henius Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 spox ale jeszcze mozesz sprobowac freelockiem -jest darmowy ;) POzdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 tjaa jak potrzeba to sie dba o zabezpieczenie praw autorskich ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...