killmann Opublikowano 30 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2022 (edytowane) Witam znajomy ma na sprzedasz takiego laptopa Lenovo Legion G580 ekran 15,6 cala. Procesor Intel i5 karta graficzna Nvidia GeForce GT 635M - 2 Gb ram 6 Gb dysk SSD 512 Gb Opłacało by się go kupić za 800zl? Mam kości ram więc bym dołożył by miał 8gb wtedy. Edytowane 30 Stycznia 2022 przez killmann Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markok Opublikowano 30 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2022 Z taką grafiką to chyba tylko się nada jako wyświetlacz tapet gdzieś w domu. Jedynie dysk jest w nim coś więcej warty, więc może dodatkowo nada się na przenośny magazyn. Ramu prawdopodobnie nie dołożysz bo laptopy nie mają tyle slotów co piece, więc zostanie podmiana, która zresztą nie zmieni absolutnie nic w kwestii wydajności. Ja bym se darował, już lepiej coś nowego na raty 0% wziąć i nawet nie musisz 800zł od razu wydawać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killmann Opublikowano 30 Stycznia 2022 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2022 (edytowane) No teraz mam cor2duo 4gb ram i grafa 256mb dysk HDD 1tb daje rade ale chcialem coś ciut lepszego dlatego pisze czy warto się w to pakować czy już skrzynkę jakąś za 3000-4000tys złożyć choć to też graniczy cudem bo grafy teraz drogie jak nie wiem co. Bo do 1000zl to nie kupię żadnego przyzwoitego laptopa z takimi parametrami? Edytowane 30 Stycznia 2022 przez killmann Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...