jahu Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 Witam. czy jest w/w działający emulator? pozdrawiam :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 Jasne....jest, bo sam go uruchamiałem :lol: Ale nie pograsz sobie na nim :? bo to tylko pare demek obługuje- takie testy na działanie tegoż emulatora.... 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cOyOte Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 ale wszystko idzie w dobrym kierunku :) PC rulez! wszystko da sie zaemulowac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 ja nie znalazlem takiego do ps1 zeby u mnie chodzil a ty chcesz zeby chodzil ps2))))))))) a tak swoj droga jak znajdziesz to zuc linka niech beda do ps1 i ps2 takie ful funkcjonalne)))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cOyOte Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 do ps1 to byly calkiem niezle, ale nie pamietam juz nazwy :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 ja nie znalazlem takiego do ps1 zeby u mnie chodzil a ty chcesz zeby chodzil ps2))))))))) a tak swoj droga jak znajdziesz to zuc linka niech beda do ps1 i ps2 takie ful funkcjonalne)))) Bleem, VGS, ePSXe, AdriPSX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 ja dalej gram na VGSie w ISS 3 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 bleem niewim dlaczego ale sie w...je vgs tez nie za bardzo chce chodzic ale posciagam nowe vr i zobacze co bedzie dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jahu Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 Jasne....jest, bo sam go uruchamiałem :lol: Ale nie pograsz sobie na nim :? bo to tylko pare demek obługuje- takie testy na działanie tegoż emulatora.... 8)to może wyślesz mi na skrzynke :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wu Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 ja nie znalazlem takiego do ps1 zeby u mnie chodzil a ty chcesz zeby chodzil ps2))))))))) a tak swoj droga jak znajdziesz to zuc linka niech beda do ps1 i ps2 takie ful funkcjonalne))))Hehe coś słabo szukałeś :) Ja na zintegrowanym intelu 810e (nie pytaj mnie skąd miałem taką płytę) grałem w mase gier na PSX i nie wszystkie chodziłey ale większość jest grywalna. Problem tlko w tym że trzebaby było mieć pada... :((( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...